Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει κλαιν και μενα το πατρικο μου ειναι σεπολια τι παραπανω εχει το New York χαχα

ελα μωρε NY, η Σαρα και η Μαρα εχει μαζευτει εκει περα... Σοδομα και Γομορα εχουν γινει... τα ιδια χαλια και το LON...

-------

ειχα ακουσει ατακα απο κοσμογυρισμενο Κρητικο, απεναντι σε βλαχομαγκες κουμπουροφορους Κρητικους:

«Αν θελετε να κανετε τους λεβεντες, να πατε στο Harlem, να σας δω αν θα τη βγαλετε καθαρη...»

• Like 4
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ελα μωρε NY, η Σαρα και η Μαρα εχει μαζευτει εκει περα... Σοδομα και Γομορα εχουν γινει... τα ιδια χαλια και το LON...

indeed, καμια σχεση με τα 80's

Δημοσ.

H ηλίθια από απέναντι αγόρασε κουτάβι  :-(

Βγαίνει 12 το βράδυ στο μπαλκόνι και ουρλιάζει μη Rockie, κάτσε κατω Rockie, οχι Rockie, οχι anal σημερα.....

Έχει κανείς κάποιου είδους τόξο or something?

Δημοσ.

Μπόμπα σε μία προσπάθεια να σε κάνω να νιώσεις άσχημα

από χτες που έκανα το πρώτο μπάνιο,μέχρι σεπτέμβρη θα πηγαίνω κάθε μέρα, σε κρυστάλλινα νερά,5 λεπτά από το σπίτι μου.

rose-gives-finger.gif

• Like 3
Δημοσ.

indeed, καμια σχεση με τα 80's

γι αυτο παρατα ολα και ελα εδω να πινουμε ρακες χαλαρα. Μπορει να κυκλοφορεις με matiz, αλλα οκ, οταν βαριομαστε θα διαβαζουμε  Αρχαιους Ελληνες Φιλοσοφους, και θα δινουμε το φως στους αλλους τους βαρβαρους

από χτες που έκανα το πρώτο μπάνιο,μέχρι σεπτέμβρη θα πηγαίνω κάθε μέρα, σε κρυστάλλινα νερά,5 λεπτά από το σπίτι μου.

ελα μωρε και εσυ με τις παραλιες σου... Οταν ερχονται τουριστες και τις κατουρανε, καλα ειναι εεε;

#love_athens_summer_misery

• Like 1
Δημοσ.

rose-gives-finger.gif

Είσαι δεύτερη χρυσή μου, συγκρίνεις 5* παραδοσιακό κατάλυμα στην Μελανησία με τους βάτλερ να τον προσκυνάν με τα κοκτέηλ και εσύ πας στην ταπεινή αμμουδερή Ψωροκώσταινα παραλία πίνοντας φραπέ(πιφ, βρόμισα μόνο που το ανέφερα) με τα ποδάρια και μας το παίζεις κάποια;  :P  :lol:  :lol:

Oh mon dieu τι θράσος οι πτωχοί της Ελλάδας.Φέρτε λίγο Eau de parfum να συνέλθω. -_-  

• Like 2
Δημοσ.

Oh mon dieu τι θράσος οι πτωχοί της Ελλάδας.Φέρτε λίγο Eau de parfum να συνέλθω. -_-  

μπορει να ειμαστε πτωχοι κυριε, αλλα εχωμεν καρδια

Ναι λες και έρχονται τουρίστες σε μας..

κυκλαδες δεν εισαι;

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ειμαστε πτωχοι κυριε, αλλα εχωμεν καρδια

κυκλαδες δεν εισαι;

Greek island και δεν βουλιαζετε στους τουριστες ? 

έχουμε την ατυχία να είμαστε απέναντι από την Μύκονο και παίρνουμε τα αποφάγια της.  Έχει και εδώ κόσμο αλλά δεν βουλιάζουμε,όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Τηνο εισαι; Μπορεις να πουλας επιγονατιδες sinisalo

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! τις φέρνουν μόνοι τους,οργανωμένοι λέμε!!! καπελάκι που είναι ομπρέλα και τα σχετικά!

• Like 1
Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! τις φέρνουν μόνοι τους,οργανωμένοι λέμε!!! καπελάκι που είναι ομπρέλα και τα σχετικά!

epic.... :P

tumblr_lzi38d9ea01qi4yz4o1_400.jpg

• Like 3
Δημοσ.

btw διαβάζω τώρα μπήκε πτήση θεσσαλονίκη-καναδάς μόνο 1.100 απευθείας.

καλή τιμή; θα βάλουν και  θεσσαλονίκη nyc. hell to the yeah!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...