Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

attachicon.gifwutg.jpg

εγώ ήλιο βλέπω , που στο μπεο είδαν καταιγίδες δεν μπορώ να καταλάβω 

Μου έφεραν παγωτό Γιαννούλης με φρέσκο πρόβειο γάλα.DUDE έχω φάει πολλά παγωτά αλλά τέτοιο όχι.

Σπας και διατροφή για τέτοιο πράγμα <3

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδή προχθές μπήκα για 2 μέρες σε ψυχιατρική κλινική για μια μικροφασαρία που έκανα και τώρα είμαι πάλι ελεύθερος,κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα το να λες "βαριέμαι "ενω είσαι ελεύθερος και όχι εσωκλειστος αναμεσα σε 4 τοιχους,θα σας πω απλά οτι η ελευθερία είναι ευτυχία ,η ζωή είναι ωραία.

Καλημερα παιδιά!

πολλες φορες ακομα και το ιδιο σου το σπιτι μπορει να γινεται φυλακη και αυτο ειναι ακομα χειροτερο απο την κανονικη φυλακη πολλες φορες

Είδα που λέγατε πριν για οδοντίατρο, μου έχει δώσει ένα στοματικό διάλυμα για τα ούλα

Ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό, σαν να μου καίει το στόμα είναι, ένα λεπτό πρέπει να το κρατήσω και υποφέρω. .

το λιστεριν θημαμε εκανα στοματικες πλύσης και χοροπηδαγα σαν τρελος για να μην το φτυσιμο στο πρωτο νανοσεκοντ :P

το λιστεριν θημαμε εκανα στοματικες πλύσης και χοροπηδαγα σαν τρελος για να μην το φτυσιμο στο πρωτο νανοσεκοντ :P

το λίστεριν μπροστά του έιναι αγιασμός σου λέω!!!

Καλημέρα με (όχι και τόση) χαρά στα παιδιά και στα πόνια!

Σήμερις μαυρίλα/βροχίλα, κούραση και μελαγχολία. :( 

Πότε θα έρθει η Σωτήρια Ημέρα που θα πάμε διακοπές; 

άσε ρε μακρύθωμα, είχε 4 μέρες ανοιξη, δουλευα. Έχω 2 μερες ρεπο, γαμνιεται ο δίας. Ούτε θα προλάβω να πάω στην τρολλογλώσσα ούτε τιποτα -_____________-

Επειδή προχθές μπήκα για 2 μέρες σε ψυχιατρική κλινική για μια μικροφασαρία που έκανα και τώρα είμαι πάλι ελεύθερος,κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα το να λες "βαριέμαι "ενω είσαι ελεύθερος και όχι εσωκλειστος αναμεσα σε 4 τοιχους,θα σας πω απλά οτι η ελευθερία είναι ευτυχία ,η ζωή είναι ωραία.

Καλημερα παιδιά!

Video έβγαλες?

Μέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...