revolver1990 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 wutg.jpg εγώ ήλιο βλέπω , που στο μπεο είδαν καταιγίδες δεν μπορώ να καταλάβω Μου έφεραν παγωτό Γιαννούλης με φρέσκο πρόβειο γάλα.DUDE έχω φάει πολλά παγωτά αλλά τέτοιο όχι. Σπας και διατροφή για τέτοιο πράγμα <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επειδή προχθές μπήκα για 2 μέρες σε ψυχιατρική κλινική για μια μικροφασαρία που έκανα και τώρα είμαι πάλι ελεύθερος,κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα το να λες "βαριέμαι "ενω είσαι ελεύθερος και όχι εσωκλειστος αναμεσα σε 4 τοιχους,θα σας πω απλά οτι η ελευθερία είναι ευτυχία ,η ζωή είναι ωραία. Καλημερα παιδιά! πολλες φορες ακομα και το ιδιο σου το σπιτι μπορει να γινεται φυλακη και αυτο ειναι ακομα χειροτερο απο την κανονικη φυλακη πολλες φορες Είδα που λέγατε πριν για οδοντίατρο, μου έχει δώσει ένα στοματικό διάλυμα για τα ούλα Ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό, σαν να μου καίει το στόμα είναι, ένα λεπτό πρέπει να το κρατήσω και υποφέρω. . το λιστεριν θημαμε εκανα στοματικες πλύσης και χοροπηδαγα σαν τρελος για να μην το φτυσιμο στο πρωτο νανοσεκοντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 το λιστεριν θημαμε εκανα στοματικες πλύσης και χοροπηδαγα σαν τρελος για να μην το φτυσιμο στο πρωτο νανοσεκοντ το λίστεριν μπροστά του έιναι αγιασμός σου λέω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 δεν πονανε τα κομαντο βαλ.καλημερες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλημέρα με (όχι και τόση) χαρά στα παιδιά και στα πόνια! Σήμερις μαυρίλα/βροχίλα, κούραση και μελαγχολία. Πότε θα έρθει η Σωτήρια Ημέρα που θα πάμε διακοπές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 άσε ρε μακρύθωμα, είχε 4 μέρες ανοιξη, δουλευα. Έχω 2 μερες ρεπο, γαμνιεται ο δίας. Ούτε θα προλάβω να πάω στην τρολλογλώσσα ούτε τιποτα -_____________- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επειδή προχθές μπήκα για 2 μέρες σε ψυχιατρική κλινική για μια μικροφασαρία που έκανα και τώρα είμαι πάλι ελεύθερος,κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα το να λες "βαριέμαι "ενω είσαι ελεύθερος και όχι εσωκλειστος αναμεσα σε 4 τοιχους,θα σας πω απλά οτι η ελευθερία είναι ευτυχία ,η ζωή είναι ωραία. Καλημερα παιδιά! Video έβγαλες? Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι βιντεο ρε παιδια; Δωστε λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 δικος μας ο πανθηρας.Ταραχοποιο στοιχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 το λίστεριν μπροστά του έιναι αγιασμός σου λέω!!! τι πινεις οξυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 τι πινεις οξυ plac away daily care με γεύση ο θεός να το κάνει δυόσμο, μην το πάρει ποτέ κανένας σας ποτεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 plac away daily care με γεύση ο θεός να το κάνει δυόσμο, μην το πάρει ποτέ κανένας σας ποτεεε δεν ειχα σκοπο χαχα αλλα thanks for the warning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σα να έχει λίγο δροσιά σήμερα. Και ήλιο. Και το απόγευμα λέει καταιγίδα(?) Ελπίζω να μείνει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μορνινγκ πιπλ..... Πλησιαζει επιτελους ο καιρος....... για το επισημο θερινο ξεσαλωμα :-D #soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Που θα πας μπόμπα; γαλλική πολυνησία; ή μήπως Φίτζι; Μαλδίβες ξέρω γω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις