Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα περιστατικά είναι πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα caution, κάποιος σε έχει κλάσει. Πρέπει να τον βρεις και να τον ξεχέσεις.

Indeed! 

Και με την μπανάνα χοντραίνει το σκηνικό! ΚΑΙ δεν ήταν στο ψυγείο ΚΑΙ δεν βρέθηκαν φλούδες στον κάδο...

*x-files theme*

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα περιστατικά είναι πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα caution, κάποιος σε έχει κλάσει. Πρέπει να τον βρεις και να τον ξεχέσεις.

εμένα πήγε να μου κόψει το χέρι πριν κανα μήνα ενας 35ρης βλαχομαλάκας με τρακτέρ(απο τα μεγάλα) , ήμουν σε στενό δρόμο κ πέρασε με τη ρόδα ξυστά (μ ακούμπησε το χέρι) και full speed του κόβω μια παναγία γυρνάει με βλέπει κ δε σταμάτησε , μετά ήμουν μες τα νεύρα όλη μέρα γιατι δεν μπορούσα να θυμηθώ που μένει .

ο πατέρας της φίλης της αδερφής μου ειναι παππάς πρώην πυγμάχος (κατέβαινε σε αγώνες) και όπως πήγαινε με την κόρη κ τη γυναίκα με το αμάξι τους πετάγεται με τις πάντες ένα μαλακισμένο κ κόντεψε να πέσει σε μια κολόνα , κάνει όπισθεν τον κυνηγάει , τον προσπερνάει σε μια φάση και πάει κ αράζει το αμάξι στη μέση του δρόμου και κατεβαίνει κάτω. Πάει να περάσει ο άλλος , κόβει ταχύτητα να χωρέσει να περάσει κ όπως πέρναγε δίπλα απο τον τύπο του τράβηξε μπουνιά στο τζάμι του οδηγού κ ο πιτσιρικάς γκάζωσε κ εξαφανίστηκε  

αχαχχαχαχαχαχα 

Είδα που λέγατε πριν για οδοντίατρο, μου έχει δώσει ένα στοματικό διάλυμα για τα ούλα

Ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό, σαν να μου καίει το στόμα είναι, ένα λεπτό πρέπει να το κρατήσω και υποφέρω. .

ειχα καιρο να το πω αλλα βαριεμαι 

Welcome to the club

Επειδή προχθές μπήκα για 2 μέρες σε ψυχιατρική κλινική για μια μικροφασαρία που έκανα και τώρα είμαι πάλι ελεύθερος,κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα το να λες "βαριέμαι "ενω είσαι ελεύθερος και όχι εσωκλειστος αναμεσα σε 4 τοιχους,θα σας πω απλά οτι η ελευθερία είναι ευτυχία ,η ζωή είναι ωραία.

Καλημερα παιδιά!

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...