Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Vacation planning......

i hate dat part. :-(

Πάλι μας δουλεύεις ε; :P Μην σχεδιάζεις τίποτα ρε συ, όπου σε βγάλει!

Ή πάρε τα δυο παιδιά από πάνω να σου κανονίσουν, ούτε 100€ τη μέρα δεν θα σου βγουν μαζί (κι ό,τι φάνε κι ό,τι πιούνε :P )

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορώ να γίνω η vacation planner σου μόνο με 50€ την ημέρα.

γινομαι με 40!

Με τιμα η προσφορα σας, αλλα ειμαι control freak, οποτε χλωμο να το αναθεσω σε τριτους...... (γενικα το λεω, οχι μονο για εσας :-) )

Πάλι μας δουλεύεις ε; :P Μην σχεδιάζεις τίποτα ρε συ, όπου σε βγάλει!

Ή πάρε τα δυο παιδιά από πάνω να σου κανονίσουν, ούτε 100€ τη μέρα δεν θα σου βγουν μαζί (κι ό,τι φάνε κι ό,τι πιούνε :P )

Kατσε βρε, διακοπες καλοκαιριου εγω να μην παω ?  Nα κατσω να λιωσω στην τσιμεντουπολη ? :P

Ζιο μ'αρεσει που απαντας στο θεμα της δουλειας, ενω αυτος καθεται και βριζει μανες..... :ph34r:

• Like 2

Με τιμα η προσφορα σας, αλλα ειμαι control freak, οποτε χλωμο να το αναθεσω σε τριτους...... (γενικα το λεω, οχι μονο για εσας :-) )

Kατσε βρε, διακοπες καλοκαιριου εγω να μην παω ?  Nα κατσω να λιωσω στην τσιμεντουπολη ? :P

Ζιο μ'αρεσει που απαντας στο θεμα της δουλειας, ενω αυτος καθεται και βριζει μανες..... :ph34r:

Ναι είδα ότι ξέφυγε το πράγμα...τζάμπα προσπάθησα να βοηθήσω....

• Like 1

Σβήστηκε χθες κάποιο μήνυμα από το thread και μου φάγανε το get μου!

Τώρα που γύριζα μου είχαν φάει την θέση που παρκάρω, και ψάχνοντας και μια μπανανίτσα που πρέπει να υπήρχε στο ψυγείο, guess what...

YOU filthy animals  :mad:

Και ενδιάμεσα ποσταρε ο σλιπ και το έχασα και εγώ...

fDIa3D2.gif

• Like 2

τι δροσά ρε 38 βαθμούς έχει κόντεψα να πεθάνω μέχρι να φτιάξω τα κεικ πρωινά μου 
ανοίγω το φούρνο να τα βγάλω κ με έπιασε πονοκέφαλος απ τη ζέστη 

τι δροσά ρε 38 βαθμούς έχει κόντεψα να πεθάνω μέχρι να φτιάξω τα κεικ πρωινά μου

ανοίγω το φούρνο να τα βγάλω κ με έπιασε πονοκέφαλος απ τη ζέστη

Believe it or not, τώρα δεν είναι πρωί...

Εδώ ρίχνει καρέκλες πάντως

Με τιμα η προσφορα σας, αλλα ειμαι control freak, οποτε χλωμο να το αναθεσω σε τριτους

Μια από τα ίδια

Εκτός του ότι είναι όλα κλεισμένα και κανονισμένα εδώ και καιρό, έχω διαβάσει ο,τι υπάρχει στο ίντερνετ για το νησί και ήδη ξέρω μέχρι και το που θα φάω που λέει ο λόγος :P

Διασχίζω πεζός μονόδρομο στενό. Ησυχία και ερημιά μέχρι τα ~500m που έβλεπα ως την στροφή.

Ξαφνικά κόφτες, σκασίματα και κάτι σαν μαύρο Evo μου γέμισε το στόμα πετραδάκια  :-) 

Ρε χωρίς υπερβολή πέρασε 160άρες με 20 εκατοστά από καθρέφτες εκατέρωθεν! God bless him και είμαι ο τελευταίος που θα κράξει τέτοιες ταρζανιές, αλλά γύρισα σπίτι και googlάρω "τροχαίο στο κέντρο" atm...

• Like 1

Τα περιστατικά είναι πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα caution, κάποιος σε έχει κλάσει. Πρέπει να τον βρεις και να τον ξεχέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...