Sarandis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 -Παρακαλώ -Ναι γεια σας, απο το πλαίσιο καλούμε. -Ναι. -Είχατε στείλει βιογραφικό. -Το 2005 που τέλειωσα το σχολείο. ..... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μερες Mετα απο 14 ωρες render η θερμοκρασια ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα….. well done μηλoκουβαδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ^^Ορεξάτο σε βλέπω. Σε 1 ώρα βγάζω φρονιμίτη.Στο προηγούμενο δεν μου είχε κάνει καν ράμματα και είχα ανοικτή πληγή 3 μέρες. Ελπίζω τουλάστιχον να μπορώ να μασήσω μετά από 3-4 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν δουλεύεις σήμερα; Νόμιζα ότι ήσουν σε κάποιο γραφείο ως υπάλληλος ορισμένου χρόνου. Αυτο ακριβώς. Έχει μια βδομάδα που τελείωσα το πρόγραμμα. Και τώρα περιμένω να πληρωθω.... Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω να παίρνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ^^Ορεξάτο σε βλέπω. Σε 1 ώρα βγάζω φρονιμίτη.Στο προηγούμενο δεν μου είχε κάνει καν ράμματα και είχα ανοικτή πληγή 3 μέρες. Ελπίζω τουλάστιχον να μπορώ να μασήσω μετά από 3-4 μέρες Εγώ έβγαλα αγκυλωμένο δόντι που δεν είχε κατέβει πριν 2 μήνες. Τράβαγε 2 ώρες τίποτα. Στο τέλος μου το τεμάχισε στα 3 για να καταφέρει να το βγάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 το κορίτσι για πισι πότε πήγε για μπάνιο κ δεν το πήρα χαμπάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 -Παρακαλώ -Ναι γεια σας, απο το πλαίσιο καλούμε. -Ναι. -Είχατε στείλει βιογραφικό. -Το 2005 που τέλειωσα το σχολείο. ..... Και εχασες την ευκαιρια να κανεις καριερα? το κορίτσι για πισι πότε πήγε για μπάνιο κ δεν το πήρα χαμπάρι? Μαλλον εχει επιστρεψει με αλλο nickname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Και εχασες την ευκαιρια να κανεις καριερα? Δεν είμαι αρκετά ώριμος ακόμα. Σε 10 χρόνια πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ έβγαλα αγκυλωμένο δόντι που δεν είχε κατέβει πριν 2 μήνες. Τράβαγε 2 ώρες τίποτα. Στο τέλος μου το τεμάχισε στα 3 για να καταφέρει να το βγάλει Γύρισα.Μου τον έκοψε και μένα και δεν κατάφερε να μου τον βγάλει όλο από τον πόνο.Ενώνεται με το κόκαλο από ότι μου είπε.Πάω από βδομάδα σε γναθοχειρούργο. Ως τότε #Πόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σβήστηκε χθες κάποιο μήνυμα από το thread και μου φάγανε το get μου!Τώρα που γύριζα μου είχαν φάει την θέση που παρκάρω, και ψάχνοντας και μια μπανανίτσα που πρέπει να υπήρχε στο ψυγείο, guess what... YOU filthy animals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Και ενδιάμεσα ποσταρε ο σλιπ και το έχασα και εγώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Γύρισα.Μου τον έκοψε και μένα και δεν κατάφερε να μου τον βγάλει όλο από τον πόνο.Ενώνεται με το κόκαλο από ότι μου είπε.Πάω από βδομάδα σε γναθοχειρούργο. Ως τότε #Πόνος. niflamol is your friend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 -Παρακαλώ -Ναι γεια σας, απο το πλαίσιο καλούμε. -Ναι. -Είχατε στείλει βιογραφικό. -Το 2005 που τέλειωσα το σχολείο. ..... Το καλό είναι ότι κρατάνε τα βιογραφικά...άρα καλό είναι να στέλνει κανείς σε τέτοιες εταιρείες να υπάρχουν και δεν ξέρεις τι γίνεται... Καλησπέρα σας κι από μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ολοκληρη γλαστρα ειναι αυτο κουμπαρε,οχι μοχιτο Σημερα θα το φτιαξω οπως εσυ θες κουμπαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Vacation planning...... i hate dat part. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις