Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ξυπνάω για να κάνω το sss combine , λέω αν τύχει ξανά διπλό (useless , δεν μπορείς να έχεις 2 στο ίδιο team κ ο πρώτος που μ είχε βγει double ηταν για γέλια) μετά απο 1 εβδομάδα farming all day έφυγε uninstal

#δικαίωση , top tier mage HERO(sss hero ειναι σαν 2x sss οτιδήποτε άλλο) dps-debuffer απο summon tickets (η πιθανότητες για sss είναι 0,01%)
top Summoner (καλεί random ένα απο τα δυνατότερα dps-tank-healer σε κάθε μάχη) HERO dps-buffer απ το combine (πιθανότητες απειροελάχιστες) 

μέσα σε 5 λεπτά^

το chat γέμισε omg και gz muahahah

post-212651-0-95192500-1434513886_thumb.jpg

ακόμα καλά καλά δεν ειναι max lvl και gear και πέρασα νεράκι την πίστα του mythic mode που είχα κολλήσει 

καλά θα τα ξεφτιλίσω arena , top 10 χαλαρά τώρα
rogue powa , hide + ulti = death 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χώσου. Απο βυζγια πως παει; 

Aσιατισσα. Μικρα.

καλό ? καλό ? 

μμμμμμ ?? 

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Συμπαθητικο. Παντρεμενη με 2 χρονων παιδι στα 23 της.  :-D

Eκτιμω πως θελεις να εισαι πολυ καλη και στις δυο εργασιες σου, ομως θα προτιμουσα οσο βρισκεσαι στον χωρο να ασχολεισαι με τη συγκεκριμενη δουλεια μοναχα.

Χαμογελαστα αλλα επαγγελματικα και kthnxbye

Ε κατι τετοιο θα παιχτει μαν, δεν θελω να γυρισω και να δω να τα εχει κανει χαλια.

να τον δω όταν του κάνει τα "γλυκά μάτια" πως θα αντιδράσει ... 

Δεν μου λενε κατι τα γλυκα ματια. Αμα μου κανανε τα γλυκα ματια και ελιωνα, απλα δεν θα παντρευομουν. Σκοπευω να τον τιμησω τον γαμο μου.    :-)  :-)

Kαλημερα μωρακια!

• Like 4

Θα ήθελα απλώς να σου υπενθυμίσω πόσο ευχαριστημένος είμαι απο τη συνεργασία μας. Το/τα άτομο/α που σε επέλεξαν πήραν σίγουρα τη σωστή απόφαση. Συνέχισε την καλή δουλειά. Είναι ιδιαίτερα θετικό να ξέρω ότι μπορώ να λείψω για ένα διάστημα, αλλά η δουλειά δε θα μείνει πίσω. Η υπευθυνότητα είναι σημείο κλειδί για την εταιρία μας. Γνωρίζω άτομα που είχαν τις ικανότητες, αλλά τους έλειπε η απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση ώστε να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Τώρα είναι άνεργοι/άστεγοι/crack whores. Αυτό το χτένισμα σου πάει. Τι θα ήθελες να σου φέρω από Ελλάδα;

Well that is a good thought (αν εξαιρέσεις το crack -whore- of babylon)...

ξυπνάω για να κάνω το sss combine , λέω αν τύχει ξανά διπλό (useless , δεν μπορείς να έχεις 2 στο ίδιο team κ ο πρώτος που μ είχε βγει double ηταν για γέλια) μετά απο 1 εβδομάδα farming all day έφυγε uninstal

#δικαίωση , top tier mage HERO(sss hero ειναι σαν 2x sss οτιδήποτε άλλο) dps-debuffer απο summon tickets (η πιθανότητες για sss είναι 0,01%)

top Summoner (καλεί random ένα απο τα δυνατότερα dps-tank-healer σε κάθε μάχη) HERO dps-buffer απ το combine (πιθανότητες απειροελάχιστες)

μέσα σε 5 λεπτά^

το chat γέμισε omg και gz muahahah

attachicon.gifteam.jpg

ακόμα καλά καλά δεν ειναι max lvl και gear και πέρασα νεράκι την πίστα του mythic mode που είχα κολλήσει

καλά θα τα ξεφτιλίσω arena , top 10 χαλαρά τώρα

rogue powa , hide + ulti = death

Μλκ τι πάθος ειναι αυτο;

ΕΣΥ βράχος, τη γυναίκα ΚΟΡΩΝΑ στο κεφάλι σου θα την έχεις !!! 

Αφού θα την κάνει που θα την κάνει την θυσία ας την κάνει σωστά.

Κρίμα είναι και την γυναίκα του :) :P

• Like 1

• Super Moderators

Οι πορνοσταρ γυναικες πιστευουν πολυ στον Θεο?

Εβλεπα 1 τσοντα και η γυναικα ελεγε συνεχεια:"Oh my God!Oh my God!Oh God!

http://www.newslo.com/gods-name-during-intercourse/

• Like 1

πάλι μου έφερε (μισή) κατσαρίδα το γατόνι...και χαίρεται που το παίζει κυνηγός!

να το πας στις μαρινες στον Πειραια. Θα ανεβει level, για να εχει δικαιωμα στις κατσαριδες θα πρεπει να παλεψει με τα ποντικια πρωτα

Με ξυπνησε το τηλεφωνο στις 9:30 ( ! ) και εκτοτε ειμαι μισοκοιμισμενη... :-(

Δεν εχω ορεξη ουτε σ/μ να παω, ουτε να μαγειρεψω, ουτε τιποτα. Αντε να βρεξει λιγο να δροσισει.

Με ξυπνησε το τηλεφωνο στις 9:30 ( ! ) και εκτοτε ειμαι μισοκοιμισμενη... :-(

Δεν εχω ορεξη ουτε σ/μ να παω, ουτε να μαγειρεψω, ουτε τιποτα. Αντε να βρεξει λιγο να δροσισει.

Δεν δουλεύεις σήμερα; Νόμιζα ότι ήσουν σε κάποιο γραφείο ως υπάλληλος ορισμένου χρόνου.

Κατά τα άλλα σήμερα 12 βαθμοί,καταρακτώδης βροχή και αγέρας από την βόρεια θάλασσα.

Αυτά με κάτι ωραίες μαλακίες στην δουλειά.

Γαμώ την τύχη μου. :rolleyes:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...