Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Eκτιμω πως θελεις να εισαι πολυ καλη και στις δυο εργασιες σου, ομως θα προτιμουσα οσο βρισκεσαι στον χωρο να ασχολεισαι με τη συγκεκριμενη δουλεια μοναχα.

Χαμογελαστα αλλα επαγγελματικα και kthnxbye

Κύριος! Μπράβο σερ!
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

να τον δω όταν του κάνει τα "γλυκά μάτια" πως θα αντιδράσει ... 

Ειμαι βραχος στη δουλεια. Εκτος δουλειας βεβαια αλλαζουν τα δεδομενα. Ειναι και kinky αν το καλοσκεφτεις οποτε...

• Like 2

Eκτιμω πως θελεις να εισαι πολυ καλη και στις δυο εργασιες σου, ομως θα προτιμουσα οσο βρισκεσαι στον χωρο να ασχολεισαι με τη συγκεκριμενη δουλεια μοναχα.

Χαμογελαστα αλλα επαγγελματικα και kthnxbye

Μεσω τηλεφωνου και με εχεμυθεια?

U naughty boy u...

κατω τα χερια απο τον τακαρο δεν σεβομαστε τιποτα σε αυτη την χωρα.

Ποιος ειναι ο κύριος;

• Like 1

Ναι αλλα εσυ εχεις και 2-3 M.Sc απο prestigious unis ενω ο linkin εχει ενα και αυτο την ψαρωκωσταινα. Κατάλαβε τον...

#της κολασεως θα γίνει βραδιατικα

Tωρα το ειδα…. :P

Δεν θα παει να ''πιαστει'' με τον Ceo ομως , απλα με μια συναδελφο του, που κανει κατι που δεν πρεπει εν ωρα εργασιας.

Δεν εχει να κανει με uni's κλπ ρε συ… μια απλη συσταση θα κανει, αλλα σε εντονο υφος, για να το καταλαβει οτι εχει κανει λαθος και να μην το επαναλαβει.

Ετσι οπως το ειπε o storm μια χαρα της ταιριαζει…..   :-)

Ποιος ειναι ο κύριος;

Ο μιστερ εκ δεξιων  :P

• Like 2

Οι πορνοσταρ γυναικες πιστευουν πολυ στον Θεο?

Εβλεπα 1 τσοντα και η γυναικα ελεγε συνεχεια:"Oh my God!Oh my God!Oh God!

Ο αντρας δεν μιλουσε,μαλλον ηταν μουσουλμανος.

• Like 2

Πήραμε στην δουλειά μια τύπισσα για να βγάζει ένα κομμάτι της δουλειας μου για όσο καιρό θα λείπω Ελλάδα. Καλά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής και φαίνεται να ψιλοσκαμπαζει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι και μεσιτρια και καμία φορά την πετυχαίνω στο pc να ασχολείται με την άλλη της δουλειά.

Πως μπορώ να την κραξω αλλά με μέτρο? Δεν θέλω να τα κάνει όλα πτανα όσο θα λειπω.

Θα ήθελα απλώς να σου υπενθυμίσω πόσο ευχαριστημένος είμαι απο τη συνεργασία μας. Το/τα άτομο/α που σε επέλεξαν πήραν σίγουρα τη σωστή απόφαση. Συνέχισε την καλή δουλειά. Είναι ιδιαίτερα θετικό να ξέρω ότι μπορώ να λείψω για ένα διάστημα, αλλά η δουλειά δε θα μείνει πίσω. Η υπευθυνότητα είναι σημείο κλειδί για την εταιρία μας. Γνωρίζω άτομα που είχαν τις ικανότητες, αλλά τους έλειπε η απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση ώστε να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Τώρα είναι άνεργοι/άστεγοι/crack whores. Αυτό το χτένισμα σου πάει. Τι θα ήθελες να σου φέρω από Ελλάδα;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...