Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρέιζα σε παρακαλώ! να μην παρακολουθώ πότε παντρεύονται οι συμμαθήτριες μου και τις χιλιάδες φώτο από τα μωρά τους;

πωωω μάστιγα κι αυτό. Οι μισοί μου φίλοι έχουν παντρευτεί και ο άλλος μου λεγε χθες για μισθούς,πως θα συντηρήσει την οικογένειά αν αυτή προκύψει (χωρίς να έχει αρραβωνιαστεί/παντρευτεί/etc) απλά αν συμβεί στο άμεσο μέλλον :mellow:

Κάτι δεν πάει καλά λέω, ή στραβός ειν ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Γα ηλικίες <25 είναι κάπως να σου λέει ο άλλος "κι αν κάνω παιδιά?".

Γ@μ* την π0%$#@να μου δεν με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση,άλλαξε κουβέντα γιατί δε θέλω ούτε να το ακούω .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι περιεργοτρελές είναι πλέον όλες πιασμένες. Μού'χει μείνει μόνο μία....η οποία θέλει γάμο κ κουτσούβελα -_-

ειν καλή ? γιατ θέλω να βγάλω όμορφα παιδιά

θα κάνω 10

Χαχαχχχχ Χ-) σωστός. (μεταξύ μας, η ίδια το αρνείται :P)

Έλα βρε Νίκοτς να στο γνωρίσω το κορίτσι μην μείνει στο ράφι κ κλαίει η μάνα της!

θα το σκεφτώ B)

• Like 1

• Moderators

Μάγκα, δεν θα'θελα να είμαι στη θέση αυτού του τύπου που το έριξε.

υπάρχει πάντα ΕΝΑΣ τέτοιος τυπος.

Δουλευε κανονικα μεσω IPv6 οσο ηταν "κατω". Upgrade the internetz biatch

^θέμα εσπρέσσο (έβαλα τον καπουτσίνο μου και ξεκίνησα ανάγνωση)

Οταν πλέον άρχισε να έχει οικειότητα με τους συνομιλητές του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως συνομιλεί με αστυνομικούς, άρχισε να αποκαλύπτεται: «Εχω να πω κάτι το οποίο με βασανίζει. Εχω ήδη σκοτώσει άνθρωπο για χάρη του σατανά κι έχω ανεβεί το πρώτο σκαλί. Είμαι έτοιμος να κάνω κάτι μεγαλύτερο στη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου για να μπω πια στο εσωτερικό του ναού» έγραψε στο facebook! Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πλέον ο νεαρός είναι έτοιμος να σκοτώσει και άλλον άνθρωπο κι έτσι τον συνέλαβαν.

lolwut?

δηλαδή αν έλεγε οτι δεν θα το ξανακάνει θα τον άφηναν ελευθερο ? αχχαχααχαχαχχαχααχ

Επίσης, πολύ νωρίς -στα 15 του- άρχισε να κάνει εντατική χρήση χασίς, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Αλλωστε, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο δωμάτιό του, μαζί με πλήθος βιβλίων με σατανιστικό περιεχόμενο βρήκαν και ποσότητα χασίς, βάρους 156 γραμμαρίων.

Πάντως, η παρέα που είχε από το σχολείο δεν φαίνεται να είχε σχέση με τις ασχολίες του, παρά το γεγονός πως -ως παιδιά- είχαν κάποιες αναζητήσεις και μουσικές προτιμήσεις σε συγκροτήματα που υμνούν τον σατανά...

______________29_Part_1_HD_.jpg

• Like 1

πωωω μάστιγα κι αυτό. Οι μισοί μου φίλοι έχουν παντρευτεί και ο άλλος μου λεγε χθες για μισθούς,πως θα συντηρήσει την οικογένειά αν αυτή προκύψει (χωρίς να έχει αρραβωνιαστεί/παντρευτεί/etc) απλά αν συμβεί στο άμεσο μέλλον :mellow:

Κάτι δεν πάει καλά λέω, ή στραβός ειν ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Γα ηλικίες <25 είναι κάπως να σου λέει ο άλλος "κι αν κάνω παιδιά?".

Γ@μ* την π0%$#@να μου δεν με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση,άλλαξε κουβέντα γιατί δε θέλω ούτε να το ακούω .

Εντάξει δεν είναι κακό να προβληματίζεσαι για το μέλλον. αλλά όχι και να σου γίνεται εμμονή.

• Super Moderators

Περάστε μια από το θρεντ με το ερωτηματολόγιο φίλτατοι. Δύο λεπτάκια από το χρόνο σας.

δεν μας πιάνει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...