Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιροπιαστά με παγωτό, μηλόπιτα ή λεμονόπιτα με παγωτό....τα καλύτερα!

Είμαστε πολλοί ρε! (καλά εγώ είμαι χειρότερος στάνταρ....δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από καμία γνωστή ή μη ξένη σειρά που έχει βγει τα τελευταία χρόνια... :P  )

ειχα φαει ενα ραβανι χειροποιητο παγωτο στο σπιτι του κολλητου μου περσι ακομα το θημαμε :P

επισης εχουν ενα μαγαζι με παγωτο μηχανης με βιολογικο γαλα ενταξει τα σπαει και απο πανω βαζεις οτι τοπινγκ γουσταρεις.

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ πιστεύω πως αν η σειρά είναι καλή και τη γουστάρεις δεν έχουν τόση σημασία τα spoilers....Το Κωνσταντίνου κι Ελένης πως το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε δηλαδή;; :P :D

Ασταδιαλα ρε.

Τι μου θυμησατε τις βαφλες τωρα; :mad:

Περναω σημερα απο τα  fregio και λιγουρευομουν μια αλλά σκεφτομουν πως ειναι μεσημερι και δε προκειται να χορτασω με βαφλα.

Btw, οποιος δεν εχει δοκιμασει βαφλα απο fregio δεν πρεπει να εχει αποψη για βαφλα.&-

Πήραμε στην δουλειά μια τύπισσα για να βγάζει ένα κομμάτι της δουλειας μου για όσο καιρό θα λείπω Ελλάδα. Καλά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής και φαίνεται να ψιλοσκαμπαζει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι και μεσιτρια και καμία φορά την πετυχαίνω στο pc να ασχολείται με την άλλη της δουλειά.

Πως μπορώ να την κραξω αλλά με μέτρο? Δεν θέλω να τα κάνει όλα πτανα όσο θα λειπω.

Εγώ πιστεύω πως αν η σειρά είναι καλή και τη γουστάρεις δεν έχουν τόση σημασία τα spoilers....Το Κωνσταντίνου κι Ελένης πως το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε δηλαδή;; :P :D

Και μένα γενικά τα spoilers δεν με ξενερώνουν και τόσο αλλά πίστεψε με στη συγκεκριμένη μετράνε αρκετά.

• Like 1

Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνω αθηναίζος, ξανα. 2 συστατικές μακρυά είμαι.

Όλοι προσπαθούν να φύγουν απο αθηνα/ελλαδα και εσυ θελεις να ξανά έρθεις;

Tsktsktsk...

Πήραμε στην δουλειά μια τύπισσα για να βγάζει ένα κομμάτι της δουλειας μου για όσο καιρό θα λείπω Ελλάδα. Καλά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής και φαίνεται να ψιλοσκαμπαζει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι και μεσιτρια και καμία φορά την πετυχαίνω στο pc να ασχολείται με την άλλη της δουλειά.

Πως μπορώ να την κραξω αλλά με μέτρο? Δεν θέλω να τα κάνει όλα πτανα όσο θα λειπω.

Κραξιμο... Δεν εχει μετρο...

Be a pro mate.... :)

• Like 1

Tsktsktsk...

Δεν θελω αλλά μπορεί να το κανω. Για να με σταματήσετε το έγραψα :P

• Like 1

• Super Moderators

Tsktsktsk...

καλά δεν θα γυρίσει κι από εξωτερικό or? :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...