linkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Είναι 5 φορές χειρότερη από την κρέπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ^ δεν εισαι περιεργος να δεις τι ειναι αυτο που για χαρη του εχουν γραφτει τα καλυτερα ποιηματα; Οι πιο ομορφοι πινακες; Οι πιο γαματες μουσικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Mπαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δώσε στην γάτα σου την κρέπα και την βάφλα, και όρμα στην μερέντα και στο παγωτό αντίστοιχα με το κουτάλι και purίλα. My nigga.jpg In other news ζζζεστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Προσωπικά προτιμώ βάφλα από κρέπα.Τουλάχιστον εμάς κάτω τις κάνουν ωραίες. Με 3 ευρώ παίρνεις μια τέτοια Για τον χειμώνα είναι καλή.Το καλοκαίρι την βρίσκω με αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν μου πολυαρέσει αυτός ο συνδυασμός ζεστού - κρύου στη βάφλα...καλός είναι λίγο στην αρχή αλλά μέχρι να της φας έχει γίνει σούπα...καλύτερα κρέπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ο αυτισμός του κόσμου με το got δεν υπαρχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ο αυτισμός του κόσμου με το got δεν υπαρχει...<br /><br /> Ειναι ο λογος που τοσα χρονια τωρα δεν εχω δει ουτε 1 επισοδειο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Προσωπικά προτιμώ βάφλα από κρέπα.Τουλάχιστον εμάς κάτω τις κάνουν ωραίες. Με 3 ευρώ παίρνεις μια τέτοια Για τον χειμώνα είναι καλή.Το καλοκαίρι την βρίσκω με αυτά προτιμω καρυδοπιτα η σουφλε σοκολατα, επισης και το ραβανι τα σπαει με παγωτο. <br /> <br /> Ειναι ο λογος που τοσα χρονια τωρα δεν εχω δει ουτε 1 επισοδειο . τελικα δεν ειμαι μονος χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το να αναγκάζεσαι να φας σποιλερ για μια σειρά που δεν έχεις δει (αλλά λες να την δεις σε κάτι χρόνια που θα τελειώσει) είναι κάτι που με ξεπερνάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 προτιμω καρυδοπιτα η σουφλε σοκολατα, επισης και το ραβανι τα σπαει με παγωτο. τελικα δεν ειμαι μονος χαχα Σιροπιαστά με παγωτό, μηλόπιτα ή λεμονόπιτα με παγωτό....τα καλύτερα! Είμαστε πολλοί ρε! (καλά εγώ είμαι χειρότερος στάνταρ....δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από καμία γνωστή ή μη ξένη σειρά που έχει βγει τα τελευταία χρόνια... ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το να αναγκάζεσαι να φας σποιλερ για μια σειρά που δεν έχεις δει (αλλά λες να την δεις σε κάτι χρόνια που θα τελειώσει) είναι κάτι που με ξεπερνάει όλη ιστορία ήταν όνειρο του Bran... wuuuuuuttt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 It begins...... (Finally) F.D.A. Gives Food Industry 3 Years to Eliminate Trans Fats http://www.nytimes.com/2015/06/17/health/fda-gives-food-industry-three-years-eliminate-trans-fats.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur ιν αδερ νιουζ Donald Trump for U.S. President. #epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το να αναγκάζεσαι να φας σποιλερ για μια σειρά που δεν έχεις δει (αλλά λες να την δεις σε κάτι χρόνια που θα τελειώσει) είναι κάτι που με ξεπερνάει Δλδ ο κόσμος θα πρεπει να ειναι σιωπηλός γύρω σου για κάποια χρόνια μέχρι να δεις την σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δλδ ο κόσμος θα πρεπει να ειναι σιωπηλός γύρω σου για κάποια χρόνια μέχρι να δεις την σειρα; Μη αυτιστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις