nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 τον ζηλεύω αλλα εκεί που δουλεύω τώρα έχει μαθήτριες κομμωτικής και μανικιούρ etc οπότε είμαι ευχαριστημένος για καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Που καβατζωθηκες εσυ παιδι μου? Παντα περιτριγυρισμενος απο εθαιριες υπαρξεις εισαι, τυχαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γαμώτο πρέπει να πέσω για ύπνο,αλλά το φως δεν έπεσε ακόμη... Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαρτύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γαμώτο πρέπει να πέσω για ύπνο,αλλά το φως δεν έπεσε ακόμη... Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαρτύριο... Tι υπνο βρε παππου ? τι ωρα εχετε εκει που ειστε χωμενοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Tι υπνο βρε παππου ? τι ωρα εχετε εκει που ειστε χωμενοι ? Εδώ είναι ~22:00,αλλά ο πάπος και γέροντας θέλει να κοιμηθεί διότι σήμερα ξύπνησα στις 6:30 για δουλειές εντός και εκτός σπιτιού. Αύριο πρέπει να είμαι στις 8:00 κάπου και μάλιστα να είμαι απίκο και ετοιμοπόλεμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 GoT season finale σε λιγο + nba 5th final = αντιο διαβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 επρεπε να ειχα φαει τον radovid... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μιλάμε για τεράστια αλλαγή όμως. Να είσαι ψυχολόγος πχ μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω και ξαφνικά να σου 'ρθει να γίνεις ψυχίατρος. Τέτοια φάση. Μια οικογενειακή μας γνωστή τελείωσε πρώτα τη Φιλοσοφική Αθηνών και μετά με κατατακτήριες την Ιατρική Αθηνών. Όλα αυτά πριν καμιά 15-20 χρόνια βέβαια. Σήμερα εργάζεται ως γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ειναι απορίας άξιο πάντως, υπαρχουν ιδιοκτήτες τη σημερον ημέρα που εχουν κατι καταστηματα κλειστα,παρατημένα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να κανω βολτες στη γειτονια μου - δηλ καμια 20ετια - παρατημενα αχουρια,που η σκονη εχει φτασει τους 20 ποντους , που τους λες οτι θες να το αγοράσεις και δεν στο δινουν είτε επειδή ζητάνε τα μαλλιοκεφαλα τους παρα την κατασταση τους (οκ,σεβαστο) ειτε το εχουν μονο για ενοικιαση.<br /> Προτιμουν δηλαδη να το εχουν απουλητο για αλλα 20 χρονια παρα να το ξεφορτωθουν .<br /> Τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εδώ είναι ~22:00,αλλά ο πάπος και γέροντας θέλει να κοιμηθεί διότι σήμερα ξύπνησα στις 6:30 για δουλειές εντός και εκτός σπιτιού. Αύριο πρέπει να είμαι στις 8:00 κάπου και μάλιστα να είμαι απίκο και ετοιμοπόλεμος. 11 επεσα σαν ξερος και σηκωθηκα πριν λιγο, μαλλον με κουρασε το σκουπισμα.....χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μαζευει τοσο κοσμο Ελαφονησι απο τωρα ρε? Ουρά τα τουριστικά. Όταν βγαίνουν και κάτι τέτοια( http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite2_1_18/02/2015_547432 ) λογικό είναι να πήξουμε. Άντε να τελειώσω με τα διαδικαστικά που έχω να πάω να χαλαρώσω 1-2 βδομάδες. lol Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2015 από revolver1990 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Είναι πολύ τρελό να αρχίσει κάποιος σπουδές στα late twenties; Δεν αναφέρομαι σε μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά τα πάντα όλα από την αρχή και σε κλάδο τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνει αυτός ο κάποιος τώρα. αν το γουσταρεις οχι, do it Τι σε ενδιαφερει; Μπορεις να το μελετησεις και unofficial αν δεν θες καποια πιστοποιηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δεξιά ο Σπανούλης. αριστερά ποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Συν του οτι στα 25 δεν μπορείς πλέον να αφομοιώνεις εύκολα πράγματα αποτι στα 15 . αν εισαι συνειδητοποιημενος, το γουσταρεις και ηδη ξερεις τα βασικα, ειναι πολυ πιο ευκολο. Εκει που τα πιτσιρικια το βλεπουν σαν αγγαρεια εσυ το βλεπεις σαν ονειρο Μιλάμε για τεράστια αλλαγή όμως. Να είσαι ψυχολόγος πχ μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω και ξαφνικά να σου 'ρθει να γίνεις ψυχίατρος. Τέτοια φάση. σιγα ρε, δεν εισαι ψυχολογος και θελεις να γινεις material engineer Χωριό σήμερα,κάτω από την κληματαριά ,στο κρεβάτι με αεράκι,κόα κόλα,μπριζόλα και καρπούζι. Αν προλάβαινα να πάω και για μπάνιο θα ήμασταν κουλ αν και από ότι είδα στο δρόμο όλοι ελαφονήσι πήγαιναν.....της πόπης θα γινόταν. και εμεις εδω Αθηνα... ζεστη, νεφος+ extra τοξικο addon, φασαρια... Μια οικογενειακή μας γνωστή τελείωσε πρώτα τη Φιλοσοφική Αθηνών και μετά με κατατακτήριες την Ιατρική Αθηνών. Όλα αυτά πριν καμιά 15-20 χρόνια βέβαια. Σήμερα εργάζεται ως γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας... τι να πει και ο ιατροδικαστης που εβγαλε Ιατρικη και Νομικη ταυτοχρονα Προτιμουν δηλαδη να το εχουν απουλητο για αλλα 20 χρονια παρα να το ξεφορτωθουν .<br /> Τι να πω "το ακινητο ειναι επενδυση και θελω να το αφησω στα παιδια μου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δεξιά ο Σπανούλης. αριστερά ποιος; O Λάζος. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82 Αν θελεις να τον Stalkαρεις να ξερεις ότι συχνάζει με τη γυναίκα στα mikel στην πυλαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις