Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει χαθει η αιγλη τους μωρε ...

Η τελευταια αποπειρα με την διερωτωμενη λεσβια πηγε άκλαυτη ...

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι πολύ τρελό να αρχίσει κάποιος σπουδές στα late twenties; Δεν αναφέρομαι σε μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά τα πάντα όλα από την αρχή και σε κλάδο τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνει αυτός ο κάποιος τώρα. :unsure:

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εφόδια έχει ο ενδιαφερόμενος . 

πχ έχω πρώην συμμαθητή που δεν έδωσε καν πανελλήνιες και πήγε σε τεχνική σχολή (υδραυλικός νομίζω). Ανέκαθεν ήταν απο τους μετριοκακούς μαθητές . ΟΚ , σεβαστό , δεν το έχουνε ολοι το διάβασμα .

Μετά απο ~ 7 χρόνια αποφάσισε να ξαναδώσει Πανελλήνιες .

Το θέμα είναι , θα μπορέσει να ανταποκριθεί ; Έστω ανταποκρίνεται , θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη σχολή που θα (διαλέξει να) περάσει απο άποψη μελέτης και γενικά ενασχολησης ; Μακάρι .

Συν του οτι στα 25 δεν μπορείς πλέον να αφομοιώνεις εύκολα πράγματα αποτι στα 15 .

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ τρελό να αρχίσει κάποιος σπουδές στα late twenties; Δεν αναφέρομαι σε μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά τα πάντα όλα από την αρχή και σε κλάδο τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνει αυτός ο κάποιος τώρα. :unsure:

Στην σχολη μου εχω ατομα τα οποια τους την βαρεσε να σπουδασουν ψυχολογια στα 30, πολλοι απο αυτους τελειωσαν και κανουν τωρα μεταπτυχιακο. Οχι δεν ειναι τρελο. Τρελο ειναι να σε ανασφαλης γι αυτο που θες να κανεις πραγματικα.

• Like 3
Δημοσ.

Go for it mate.... Chase your dream. :)

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται τι εφόδια έχει ο ενδιαφερόμενος . 

πχ έχω πρώην συμμαθητή που δεν έδωσε καν πανελλήνιες και πήγε σε τεχνική σχολή (υδραυλικός νομίζω). Ανέκαθεν ήταν απο τους μετριοκακούς μαθητές . ΟΚ , σεβαστό , δεν το έχουνε ολοι το διάβασμα .

Μετά απο ~ 7 χρόνια αποφάσισε να ξαναδώσει Πανελλήνιες .

Το θέμα είναι , θα μπορέσει να ανταποκριθεί ; Έστω ανταποκρίνεται , θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη σχολή που θα (διαλέξει να) περάσει απο άποψη μελέτης και γενικά ενασχολησης ; Μακάρι .

Συν του οτι στα 25 δεν μπορείς πλέον να αφομοιώνεις εύκολα πράγματα αποτι στα 15 .

οι πανελλήνιες δεν ειναι ο μονος τροπος να σπουδασεις

• Like 3
Δημοσ.

οι πανελλήνιες δεν ειναι ο μονος τροπος να σπουδασεις

Δεν διαφωνώ , απλά ήταν το μόνο παράδειγμα που είχα από τον περίγυρό μου σχετικά με το θέμα .

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για τεράστια αλλαγή όμως. Να είσαι ψυχολόγος πχ μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω και ξαφνικά να σου 'ρθει να γίνεις ψυχίατρος. Τέτοια φάση.

Δημοσ.

Μιλάμε για τεράστια αλλαγή όμως. Να είσαι ψυχολόγος πχ μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω και ξαφνικά να σου 'ρθει να γίνεις ψυχίατρος. Τέτοια φάση.

το θες?

Δημοσ.

Όχι,η ξαδέλφη μου πήγε νοσοκόμα στα 40 και τώρα δουλεύει ως τέτοια(ήταν λογίστρια και δεν φτούρησε).

Ποτέ δεν είναι αργά εφόσον το θέλεις και έχεις την δυνατότητα να το κάμεις.

• Like 3
Δημοσ.

H κολλητή της μανας μου ειχε περασει νοσηλευτρια και τα παρατησε λογω γαμου και ξανααρχισε μετα το διαζυγιο στα 35+ οποτε ποτε δεν ειναι αργα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σαν να τον φαντάζομαι να το αναφέρει στους γονείς του και στον κύκλο του οτι θέλει να σπουδάσει κάτι άλλο και όλοι όπως πάντα έχουν άποψη οπότε αρχίζουν το μπριμπιρι ακριβώς με αυτήν την σειρά:

Και πότε θα παντρευτείς?

Και θα πας πίσω την ζωή σου

Και οι καιροί είναι δύσκολοι

Και πότε θα κάνεις παιδιά?

Και αν τα παρατήσεις?

Απλά μπιπ τους και προχώρα με αυτό αν σε κάνει χαρουμενο. Όλα τα άλλα είναι πούτσες μπλε. Κάνεις που σπούδασε κατι για να χει να λεει στην γειτονιά δεν είναι ευτυχισμένος

• Like 1
Δημοσ.

Χωριό σήμερα,κάτω από την κληματαριά ,στο κρεβάτι με αεράκι,κόα κόλα,μπριζόλα και καρπούζι.

Αν προλάβαινα να πάω και για μπάνιο θα ήμασταν κουλ αν και από ότι είδα στο δρόμο όλοι ελαφονήσι πήγαιναν.....της πόπης θα γινόταν.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...