Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτη τουλαχιστον μπορει να σου ριξει κανα κροσε.Η αλλη μπορει να σου καρφωσει κανα πηρουνι το ποδι πανω στα νευρα της.Εχω φαει σφαλιαρα καλη απο γυμνασμενη βουιζαν τα αυτια μου.

σκεψου να κοιταξεις αλλη γκομενα και να σε παρει χαμπαρι την εκατσες χαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε το ποιο απλό αν σκεφτείς οτι η κλειτορίδα είναι ατροφικό πέος που δεν αναπτύχθηκε κατα την επιλογή φίλου (δεν γεννιόμαστε αγοράκια) και μετά ξαφνικά βρει πολλαπλάσιες ποσότητες σε ανδρογόνα θα αναπτυχθεί και θα φαίνεται λες και έχει πλαματζάρι 

ρε μην είστε ζούδια ρε , οι γκόμενες δεν παίρνουν ανδρογόνα , μόνο αυτές που πάνε για bodybuilding, αυτές που βλέπεται γραμμωμένες έχουν χαμηλό λίπος κ λίγο παραπάνω μυς (απλά φαίνονται πολύ λογο χαμηλού λίπους) , δεν κρύβουν εκπλήξεις στα βρακιά τους 

• Like 1

Η συζήτηση για buff γκόμενες θύμισε αυτό.

Μετά το 1:20.

Τελευταία ατάκα θεϊκή. :lol:

Το έχω δει χίλιες φορές και ακόμα γελάω, ειδικά εκεί που λέει γραψτους στα φρύδια σου χαχαχα.

ε το ποιο απλό αν σκεφτείς οτι η κλειτορίδα είναι ατροφικό πέος που δεν αναπτύχθηκε κατα την επιλογή φίλου (δεν γεννιόμαστε αγοράκια) και μετά ξαφνικά βρει πολλαπλάσιες ποσότητες σε ανδρογόνα θα αναπτυχθεί και θα φαίνεται λες και έχει πλαματζάρι

ρε μην είστε ζούδια ρε , οι γκόμενες δεν παίρνουν ανδρογόνα , μόνο αυτές που πάνε για bodybuilding, αυτές που βλέπεται γραμμωμένες έχουν χαμηλό λίπος κ λίγο παραπάνω μυς (απλά φαίνονται πολύ λογο χαμηλού λίπους) , δεν κρύβουν εκπλήξεις στα βρακιά τους

Αυτό ότι όλοι γεννιόμαστε γυναίκες στην αρχή το ξέρω και εγώ, γυναίκες πάντως με σώμα μπεταντζη δεν έχουν καθόλου θηλυκότητα.

Άμα το βυζι της γκομενας έχει γίνει τετράγωνο χεστο .

• Moderators

το παιδί του storm άρα rain junior 

θες πρώτα το σεξ και μετά τα pancakes ή το ανάποδο ή ταυτόχρονα; 

Με χαιδευτικο το Stormy. Me gusta :lol:

• Like 1

Το έχω δει χίλιες φορές και ακόμα γελάω, ειδικά εκεί που λέει γραψτους στα φρύδια σου χαχαχα.

Αυτό ότι όλοι γεννιόμαστε γυναίκες στην αρχή το ξέρω και εγώ, γυναίκες πάντως με σώμα μπεταντζη δεν έχουν καθόλου θηλυκότητα.

Άμα το βυζι της γκομενας έχει γίνει τετράγωνο χεστο .

Τους γράφω στα @@ μου. :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...