Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελείως διαφορετική μια μυϊκή ενδυνάμωση απο τα γραμμωμένα μπράτσα,γάμπες και τους τετρακέφαλους με τις φλέβες να διαγράφονται .

Η δευτερη περιπτωση απλως σημαινει game over .

εκεί αγόρι μου μιλάμε για αγωνιστικές περιόδους... όταν την δεις off season το ματάκι σου θα επικεντρωθεί στον κώλο της και θα σου τρέχουν τα σαλάκια 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εντονο ενοω πολυ ανεπτυγμενο καταλαβες τι λεω πιστευω.Βεβαια αμα πιασεις ενα πολυ γυμνασμενο γυναικειο σωμα μετα σου κακοφαινετε το σωμα λαπας και η ποιο ωραια γκομενα να ναι ειναι αλλη αισθηση.

• Like 1

Πάντως εάν δει κάποιος αυτό το πράμα πρέπει να είναι μεγάλος φετιχιστής να γουστάρει.

muscular-women-white-background.jpg

Από εκεί και πέρα γυμνασμένο κορμί(δίχως τα έξτρα φουσκώματα)είναι καλαίσθητο.

Οι υπερβολές το γαμάνε και βγαίνουν εξαμβλώματα.

Επίσης εφόσον η άλλη είναι κοντούλα,βγαίνει αυτό το "πρέπει να προστατεύσω το θήλυ" αίσθημα για όσους αναρωτιούνται..

εκεί αγόρι μου μιλάμε για αγωνιστικές περιόδους... όταν την δεις off season το ματάκι σου θα επικεντρωθεί στον κώλο της και θα σου τρέχουν τα σαλάκια

Βασικα επεσες στη περιπτωση ανθρωπου που δεν ειναι κωλο-φιλος αλλα βυζοφιλος . Το θελω το λιγο ξυγκι .

Καλά καλά. Στον κωλο πέτρα όμως δεν ακούγεται το 'σλαααπ' όταν πέφτουν τα χαστουκακια.

Ναι μονο που δεν κουνιετε σαν ζελε κατα την προσκρουση.Μια χαρα ακουγονται.

• Like 2

Βασικα επεσες στη περιπτωση ανθρωπου που δεν ειναι κωλο-φιλος αλλα βυζοφιλος . Το θελω το λιγο ξυγκι .

το θεωρώ προτιμότερο από το να πας με μια κοκκαλιάρα wannabe ανορεξικιά...και το γμτ είναι ότι οι περισσότερες βγάζουν ένα απίστευτο δήθεν και είναι και φουλ κομπλεξάρες/ψωνάρες 

Δεν ισχυει ρε αυτο που λες.Λες να κομπλαρω εγω με μια γυναικα ενδυναμωμενη?Αμα δω δικεφαλο σε γυναικα εντονο ο εγκεφαλος μου βαραει χ δεν το κανω επιτηδες απλα ειναι ινστα οφφ.

δεν μπλεκουμε ποτε με γυναικες που εχουν μπρατσα για πολλους και διαφορους λογους :P

• Like 2

domestic violence απο την αναποδη

---

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

• Like 1

δεν μπλεκουμε ποτε με γυναικες που εχουν μπρατσα για πολλους και διαφορους λογους :P

Αυτη τουλαχιστον μπορει να σου ριξει κανα κροσε.Η αλλη μπορει να σου καρφωσει κανα πηρουνι το ποδι πανω στα νευρα της.Εχω φαει σφαλιαρα καλη απο γυμνασμενη βουιζαν τα αυτια μου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...