Iris(h) Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κορίτσια τα φώτα σας. Θέλω να φορέσω εξώπλατο αλλά δε μπορώ να μη βάλω σουτιέν. Κάποια λύση εκτός από στράπλες ή τεσπα κάτι που να μη φαίνεται? Λύσεις την τελευταίας στιγμής..
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 πάταγα next next σε ενα παιχνίδι και έβαλε αυτόματο random name "hairySatan" και τώρα δεν αλλάζει , ειναι device bound -.- 1
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μιλάμε κοιτουσα τα γυναικεία σώματα που ποσταρουν στο fitness thread...απογοητευση. Όσες έχουμε πιο συνηθισμένα νορμάλ σώματα με πιασιματα και όχι κοιλιά πέτρα πρέπει να μας θεωρούν πολύ για τα μπάζα τελικά. Μάλλον το πρότυπο της εποχής είναι κοκκαλα με κοιλιακούς. Ούτε μπουτακια, ούτε κωλος, τίποτα. Καλά λέω γω. Φέτος δεν βγαίνω παραλία εκτός κι αν εμφανιζομαι όταν πέφτει το σκοτάδι σιγά σιγά :Ρ Με είδε γνωστός μου μετά από πολύ καιρό κ μου λέει 'Εβαλες κιλάκια ε;' Ναι μαλάκα έβαλα. Captain obvious. Φχαριστω που μου το τριβεις μες στη μούρη όπως έχουν κάνει ήδη κάμποσα άτομα του κύκλου μου. Ξαναλεω, απογοήτευση. Πάω να πνιξω την πίκρα στο φαγητό λοιπόν :Ρ Ουφφφ τα έβγαλα από μέσα μου. Καλό σας απόγευμα! 3
caution Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 XA!Να και κάτι στο οποίο υπερέχουμε. Σε τέτοιες ^ περιπτώσεις, σκέφτεσαι απλά ένα "Την έχω όμως μεγαλύτερη!" και προχωράς. Και ας μην την έχεις
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Γυναίκες χωρίς πιασίματα είναι σαν να τρως γλυκό χωρίς ζάχαρη. 2
parlapipas25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μιλάμε κοιτουσα τα γυναικεία σώματα που ποσταρουν στο fitness thread...απογοητευση. Όσες έχουμε πιο συνηθισμένα νορμάλ σώματα με πιασιματα και όχι κοιλιά πέτρα πρέπει να μας θεωρούν πολύ για τα μπάζα τελικά. Μάλλον το πρότυπο της εποχής είναι κοκκαλα με κοιλιακούς. Ούτε μπουτακια, ούτε κωλος, τίποτα. Καλά λέω γω. Φέτος δεν βγαίνω παραλία εκτός κι αν εμφανιζομαι όταν πέφτει το σκοτάδι σιγά σιγά :Ρ Με είδε γνωστός μου μετά από πολύ καιρό κ μου λέει 'Εβαλες κιλάκια ε;' Ναι μαλάκα έβαλα. Captain obvious. Φχαριστω που μου το τριβεις μες στη μούρη όπως έχουν κάνει ήδη κάμποσα άτομα του κύκλου μου. Ξαναλεω, απογοήτευση. Πάω να πνιξω την πίκρα στο φαγητό λοιπόν :Ρ Ουφφφ τα έβγαλα από μέσα μου. Καλό σας απόγευμα! Eμενα nenya μου αρεσουν οι γυναικες με πιασιματα.Στειλε καμια φωτο. 3
WorldOfGlass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μιλάμε κοιτουσα τα γυναικεία σώματα που ποσταρουν στο fitness thread...απογοητευση. Όσες έχουμε πιο συνηθισμένα νορμάλ σώματα με πιασιματα και όχι κοιλιά πέτρα πρέπει να μας θεωρούν πολύ για τα μπάζα τελικά. Μάλλον το πρότυπο της εποχής είναι κοκκαλα με κοιλιακούς. Ούτε μπουτακια, ούτε κωλος, τίποτα. Καλά λέω γω. Φέτος δεν βγαίνω παραλία εκτός κι αν εμφανιζομαι όταν πέφτει το σκοτάδι σιγά σιγά :Ρ Με είδε γνωστός μου μετά από πολύ καιρό κ μου λέει 'Εβαλες κιλάκια ε;' Ναι μαλάκα έβαλα. Captain obvious. Φχαριστω που μου το τριβεις μες στη μούρη όπως έχουν κάνει ήδη κάμποσα άτομα του κύκλου μου. Ξαναλεω, απογοήτευση. Πάω να πνιξω την πίκρα στο φαγητό λοιπόν :Ρ Ουφφφ τα έβγαλα από μέσα μου. Καλό σας απόγευμα! Εμείς που είμαστε του άλλου φύλου τι να πούμε που το πρότυπο ομορφιάς είναι κάτι σφυχταρμαν? Άντε τώρα να κάθεσαι να κάνεις γυμναστική Εσείς τουλάχιστον βάζετε λουκέτο στο ψυγείο και κάτι γίνετε
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μιλάμε κοιτουσα τα γυναικεία σώματα που ποσταρουν στο fitness thread...απογοητευση. Όσες έχουμε πιο συνηθισμένα νορμάλ σώματα με πιασιματα και όχι κοιλιά πέτρα πρέπει να μας θεωρούν πολύ για τα μπάζα τελικά. Μάλλον το πρότυπο της εποχής είναι κοκκαλα με κοιλιακούς. Ούτε μπουτακια, ούτε κωλος, τίποτα. Καλά λέω γω. Φέτος δεν βγαίνω παραλία εκτός κι αν εμφανιζομαι όταν πέφτει το σκοτάδι σιγά σιγά :Ρ Με είδε γνωστός μου μετά από πολύ καιρό κ μου λέει 'Εβαλες κιλάκια ε;' Ναι μαλάκα έβαλα. Captain obvious. Φχαριστω που μου το τριβεις μες στη μούρη όπως έχουν κάνει ήδη κάμποσα άτομα του κύκλου μου. Ξαναλεω, απογοήτευση. Πάω να πνιξω την πίκρα στο φαγητό λοιπόν :Ρ Ουφφφ τα έβγαλα από μέσα μου. Καλό σας απόγευμα! Το θέμα ήταν "γυναικείο στήθος" ... βρε τι λες, αυτό λένε τα παιδιά ότι οι πιο ωραίες γυναίκες δεν είναι fit. Έλα, πάρε τα πάνω σου!!! Σε αρπάξω, σε πετάξω άλιμο να κάνουμε θραύση!!! Πάρε τα πάνω σου, κομπλεδάκι είσαι. Είμαστε κατά των κοκάλων με πακς Εμείς που είμαστε του άλλου φύλου τι να πούμε που το πρότυπο ομορφιάς είναι κάτι σφυχταρμαν? Άντε τώρα να κάθεσαι να κάνεις γυμναστική Εσείς τουλάχιστον βάζετε λουκέτο στο ψυγείο και κάτι γίνετε η κοιλίτσα και η φαλακρίτσα είναι μαστ ! 1
revolver1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μιλάμε κοιτουσα τα γυναικεία σώματα που ποσταρουν στο fitness thread...απογοητευση. Όσες έχουμε πιο συνηθισμένα νορμάλ σώματα με πιασιματα και όχι κοιλιά πέτρα πρέπει να μας θεωρούν πολύ για τα μπάζα τελικά. Μάλλον το πρότυπο της εποχής είναι κοκκαλα με κοιλιακούς. Ούτε μπουτακια, ούτε κωλος, τίποτα. Καλά λέω γω. Φέτος δεν βγαίνω παραλία εκτός κι αν εμφανιζομαι όταν πέφτει το σκοτάδι σιγά σιγά :Ρ Με είδε γνωστός μου μετά από πολύ καιρό κ μου λέει 'Εβαλες κιλάκια ε;' Ναι μαλάκα έβαλα. Captain obvious. Φχαριστω που μου το τριβεις μες στη μούρη όπως έχουν κάνει ήδη κάμποσα άτομα του κύκλου μου. Ξαναλεω, απογοήτευση. Πάω να πνιξω την πίκρα στο φαγητό λοιπόν :Ρ Ουφφφ τα έβγαλα από μέσα μου. Καλό σας απόγευμα! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Ποτέ (Δεν μπορείς να τρως ότι σαβούρα σου έρθει και μετά να λες για τις άλλες .....είναι εμφανώς αντικρουόμενα) Το πρότυπο της εποχής είναι γυμνασμένα μπουτάκια(Τα κόκαλα δεν αρέσουν σε κανέναν είτε είναι fit κόκαλα είτε skinny fat). 2
WorldOfGlass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το θέμα ήταν "γυναικείο στήθος" ... βρε τι λες, αυτό λένε τα παιδιά ότι οι πιο ωραίες γυναίκες δεν είναι fit. Έλα, πάρε τα πάνω σου!!! Σε αρπάξω, σε πετάξω άλιμο να κάνουμε θραύση!!! Πάρε τα πάνω σου, κομπλεδάκι είσαι. Είμαστε κατά των κοκάλων με πακς η κοιλίτσα και η φαλακρίτσα είναι μαστ ! Αυτή με λέει χοντρό καράφλα Δειρτε την! dude αυτά είναι gtpk
Προτεινόμενες αναρτήσεις