Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Papers Please

θα το δω αν και είμαι εθισμένος στα card-monster-ally collection games πλέον  :cry:

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

edit 

πρεπει να κανω συνχρονισμο δεν παει αλλο σημερα νομιζα οτι ηταν Παρασκευη , θα μου πεις λογικο αφου επεσα 4 το μεσημερι Παρασκευη και ξυπνησα 4 το πρωι Σαββατο :P

Δημοσ.

Ξυπνάς σε ξυπνάνε πρωί-πρωί, σε φορτώνουν, χωρίς να πιεις καφέ παίρνεις στη μεταφορική φορτωμένος έτοιμος για κράξιμο για άλλου δουλειά, και ενώ είσαι ήδη στα έντονα "πως/πότε/γιατί" στον 2ο υπάλληλο....

.....συνειδητοποιείς ότι μάλλον έκανες μαλακία και:

"ααα, να γιατί...εεε συγγνώμη ναι γεια σας"

24907317.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το έβλεπες αυτό και στις άλλες ομάδες, ήταν όλοι μελαγχολικοί μέχρι να μπει ο αναβάτης τους μέσα, διότι ήξεραν ότι μπορεί να μην ξαναμπεί. Κι εγώ σαν αναβάτης ήμουν σφιγμένος μέχρι να μπω στην εκκίνηση, εκεί τα ξέχναγα όλα. Πριν, υπάρχει πάντα αυτή η σκέψη στου μυαλό σου «να πάω για χρόνο στα 21 λεπτά ή θα σκοτωθώ;».

http://www.bikeit.gr/interviews/52-dragster/5681-sinentefkseis-2014-psixogios.html

• Like 1
Δημοσ.

ετσι λενε εδω και κατι μερες

ναι απλά τότε ήταν υποθέσεις/ενδεχόμενο ενώ τώρα είναι σίγουροι, ή έτσι φαίνονται τουλάχιστον 

Δημοσ.

Έφτιαξα μια σάλτσα πολύ σπέσιαλ να ουμε.

Καλημέρα

δωσε συνταγη

ναι απλά τότε ήταν υποθέσεις/ενδεχόμενο ενώ τώρα είναι σίγουροι, ή έτσι φαίνονται τουλάχιστον 

ειχε στοιχεια εδω και καιρο ο δικηγορος απο οτι ξερω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...