dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγω?? Εντιτ: α ειπες 6παξ ναι φάση από baywatch...εσένα θα σε έχω στη διπλανή ξαπλώστρα για να θαυμάζεις τις ναυαγοσώστριες 1
Pa0ki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατι πιστευετε οτι το videotopic απαξιωνεται ετσι? Ποσταρω παπαρια στα ανεκδοτα- 10 likes. Ποσταρω παπαρια στις εικονες - 20 likes. Ποσταρα videαρα στα vids - 1 like μονο απο εναν μοναχικο αδερφο που με καταλαβαινει. Γιατι ετσι? Γιατί στις εικόνες μπαίνεις και σε μια σελίδα βλέπεις 10-15 εικόνες σε ένα 2λεπτο Στο videotopic πρέπει να κάτσεις κάνα μισάωρο αν πεις να δεις όλο το περιεχόμενο μιας σελίδας Εγώ δε μπαίνω καν, πάλι καλά που έπεσε σύρμα και τσέκαρα το βίντεο του μπλεπάνθηρα 1
slipknot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατι πιστευετε οτι το videotopic απαξιωνεται ετσι? Ποσταρω παπαρια στα ανεκδοτα- 10 likes. Ποσταρω παπαρια στις εικονες - 20 likes. Ποσταρα videαρα στα vids - 1 like μονο απο εναν μοναχικο αδερφο που με καταλαβαινει. Γιατι ετσι? Ζούμε σε μια τεχνολογική εποχή που η παραγωγή content είναι υπερπολλαπλάσια από αυτή που μπορεί να καταναλώσει ο μέσος άνθρωπος. Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο τη μείωση των standards και την απαξίωση του ίδιου του μέσου. Ένα καλό video είναι ό,τι κι ένα καλό βιβλίο: διαχρονικό σαν το Πανελλήνιες Εξετάσεις 1997, ανοικτό προς τεράστια ανάλυση και πολλαπλές αναγνώσεις σαν το The Dark Knight Rises Prologue και ικανό να σου δημιουργεί πάντα, ανεξάρτητα από το πότε θα το επισκεφτείς ξανά, τα ίδια γλυκά, ευχάριστα συναισθήματα σαν το Takis Tsoukalas- TA KALYTERA ANTE GEIA!! Τα είπα γι' απόψε, καλησπέρα σας. 2
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατί στις εικόνες μπαίνεις και σε μια σελίδα βλέπεις 10-15 εικόνες σε ένα 2λεπτο Στο videotopic πρέπει να κάτσεις κάνα μισάωρο αν πεις να δεις όλο το περιεχόμενο μιας σελίδας Εγώ δε μπαίνω καν, πάλι καλά που έπεσε σύρμα και τσέκαρα το βίντεο του μπλεπάνθηρα Δεν χρειάζεται να βλέπεις όλα τα βίντεο. Εγώ θα δω κάποιο κρίνοντας απο τον τίτλο και το thumbnail. Καμιά φορά το ανοίγω και ας μην μου κινήσει το ενδιαφέρον κανένα απο τα δυο προαναφερθέντα, αλλά άμα στα πρώτα δευτερόλεπτα μου φανεί μούφα το κλείνω. Και εννοείτε ότι το ανοίγουμε πάντα να το δούμε απευθείας στο youtube. Ο embedded player χαλάει το experience. 1
linkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους/όλες σας για τις απαντήσεις. Δείτε τώρα το βίντεο που ανέβασα (ειδικά εσείς οι μηχανοβιοι) να παλινδρομησει λίγο η οπουλα σας.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλα η γκομενα που σχολιαζει εκει στον σκαι είναι μπιτι στοκος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλα η γκομενα που σχολιαζει εκει στον σκαι είναι μπιτι στοκος? newfags can't triforce...
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καμια ταινια εχετε να προτεινετε τσακαλοι και τσακαλες ; Οχι ρομαντικα
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καμια ταινια εχετε να προτεινετε τσακαλοι και τσακαλες ; Οχι ρομαντικα WhiplashEquilibrium Kingsman
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ex machina δες αδερφε.Τσαπι μην δεις απογοητευση μεγαλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις