Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

EEEEE, τι τους δινεται και πινουν   (Mοιραστειτε το, μην το κρατατε μονο για την παρτη σας) εκει κατω ρεεεεε ????  :shock:

''Θεωρία συνωμοσίας από τον Σεραφείμ: H oμοφυλοφιλία προκαλεί καρκινογενέσεις και το σύμφωνο έγινε για το τζίρο στα φάρμακα ''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πού έχεις χαθεί εσύ μικρή μου;;;

Πού έχεις χαθεί εσύ μικρή μου;;;

Έλα ντε?Αυτό θα ρωτούσα.
Τρεχαματα...θα ξανάρχισω να κάνω εμφάνισεις σιγά σιγά..

Τρεχαματα...θα ξανάρχισω να κάνω εμφάνισεις σιγά σιγά..

γατοκουρίτσ! δερφούλαμ ! που-κε-χί ?(translation-> που σε εσύ)

μας τρόμαξες , δεν το συνηθίζεις να ξαφανίζεσ

απουσία!!! αχααχαχ

welcome back gatogurl :3

---------

αααααασχετο αλλα σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά και ηταν γαμάουα ,air condition babeeeeeeeee! ωραίο καλοκαίρι θα περάσω

το γραφείο κάνει σεμινάρια κομμωτικής , νυχιών etc οπότε θα έχει ενδιαφέρον ο κόσμος που θα σουλατσάρει  :devil: 

πήγα να πληρώσω στην εφορία κ ήθελε ενα συμψηφισμό και μου λέει Δευτέρα με Πέμπτη λειτουργεί το γραφείο αυτό, θα ξαναέρθεις τη Δευτέρα 

της πιάνω λίγο την κουβέντα της πετάω δυο μαλακιούλες γελάει , στο άψε σβήσε με έφτιαξε , μου λέει αα για κάτσε να δω μη μπορεί να μας τα φτιάξει τώρα ,  χτύπησε τηλ στο γραφείο κάτω με έστειλε μου το έφτιαξαν στο π κ φ και την έκανα.

όποτε χαμογελάσω κ να είμαι ευχάριστος ανοίγουν πόρτες , θα το κάνω περισσότερες φορές απο 1-2 το 6μηνο , μετράει 

3435578+_d17c59c9e4142764c7a49f225644718

• Like 1

όποτε χαμογελάσω κ να είμαι ευχάριστος ανοίγουν πόρτες , θα το κάνω περισσότερες φορές απο 1-2 το 6μηνο , μετράει 

Το κάνω ανέκαθεν.Όπως θα συμπεριφερθείς θα σου συμπεριφερθούν.Πάντα μιλάω ευγενικά για να μου μιλάνε αντιστοίχως  και να με εξυπηρετούν γρήγορα και σωστά....εκτός και αν πέσεις σε μεγάλο μ@λάκα(δεν μου έχει τύχει ακόμα).

• Like 2

Γιατι πιστευετε οτι το videotopic απαξιωνεται ετσι? Ποσταρω παπαρια στα ανεκδοτα- 10 likes. Ποσταρω παπαρια στις εικονες - 20 likes. Ποσταρα videαρα στα vids - 1 like μονο απο εναν μοναχικο αδερφο που με καταλαβαινει. Γιατι ετσι?

• Like 1

Προσωπικα βαριεμαι να χαζευω βιντεο που οι αλλοι θεωρουν ενδιαφεροντα.

Στο τσακιρ κεφι μπορει να δω κανενα

Γιατι πιστευετε οτι το videotopic απαξιωνεται ετσι? Ποσταρω παπαρια στα ανεκδοτα- 10 likes. Ποσταρω παπαρια στις εικονες - 20 likes. Ποσταρα videαρα στα vids - 1 like μονο απο εναν μοναχικο αδερφο που με καταλαβαινει. Γιατι ετσι?

Γιατί οι περισσότεροι insomniacs έχουν attention span 5αχρονου

ADHD rules this place

Mην μας μαλωνεις, δεν κανει καλο buffer για να τα δουμε...... :P

1400369813425.gif

5 ωρες υπνο μονο..... καλα παμε.....

Μερεεεεςςςς.... (που λεει ο λογος, ακομα δεν εχει ξημερωσει)

Έχει κανα 2 βδομαδο που καθε μερα ειμαι ετσι ... Υπνος 5 με 10 το πρωΐ . Απορώ πώς στέκομαι ..

Γιατί δεν μπαίνουν πολλοί.

Γιατί δεν μπαίνουν πολλοί?

Ακριβώς το ίδιο με τα gifs....

Θυμάσαι έναν που είχε ανεβάσει 200mb gif και τον δουλεύανε?

Όταν θέλω χ4 για να φορτώσει η σελίδα  έχω πει fuck it  :P

• Like 2

• Moderators

έβαλα smooth jazz και φαντάζομαι ότι είμαι στο Miami beach και πίνω παγωμένα mochitos παρέα με τους καρχαρίες και τα sixpacks 

Εγω??

Εντιτ: α ειπες 6παξ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...