WorldOfGlass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Κολλέγιο Αθηνών εννοεί μάλλον. Είχα 2 φίλους από κει. Φάση Unabomber ( ) Τους έβλεπα καλοκαίρια.Μετά τις πανελλήνιες τους βλέπω... -Μάγκες πως τα πήγατε? -Σκατά -Δηλαδή? 19100 ,18700. ήταν από τους χειρότερους..... Και εγώ χαιρόμουν με τα 18600. Έκοψα την αναβολή.Σε μερικούς μήνες θα νιώθετε πιο ασφαλείς που θα σας φυλάω. οχι αυτο ειναι σε λυκειο φαση εκει οντως βαρανε βαθμους που ειναι στον θεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σας γλεντάει ο τράκης καλά Όταν δεν του δίνει κόα κόλα ο ντρούλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σας γλεντάει ο τράκης καλά Όταν δεν του δίνει κόα κόλα ο ντρούλης. Ο Τράκης και μερικοί ακόμα είναι, αντικειμενικά, ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον ελληνικό αθλητισμό. Κάθε τόσο μπαίνω στο Αθλητικά και διαβάζω αυτούς που προσπαθούν να ξεκλέψουν λίγη ώρα από τη δουλειά για να postάρουν ποιος έχει τα πιο άδεια γήπεδα-λιγότερα εισιτήρια ή να κάνουν ιστορική αναδρομή στις βρωμιές του αντιπάλου, ενώ οι άλλοι ανάβουν πούρα με 500άρικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Aυτος ο Buzz Launcher τι λεει ? Λεω να αλλαξω τον μαμησιο γιατι ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα. Αny thoughts ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλό ήταν: λολ όχι. βαριεμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πού έχεις χαθεί εσύ μικρή μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πού έχεις χαθεί εσύ μικρή μου;;; Έλα ντε?Αυτό θα ρωτούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Aυτος ο Buzz Launcher τι λεει ? Λεω να αλλαξω τον μαμησιο γιατι ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα. Αny thoughts ? Dont Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Νew app του Insomnia....... Finally..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δώστε ριβιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Νew app του Insomnia....... Finally..... Δεν βλέπω κάτι για android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν βλέπω κάτι για android. Moλις το κατεβασα για ios.... για android πιο μετα ειπαν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moλις το κατεβασα για ios.... για android πιο μετα ειπαν..... Τα λεφτά μου πίσω ρε!!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πεταει η εφαρμογη.... Αξιζε η αναμονη τελικα..... Με μια προχειρη ματια δουλευουν ολα αψογα...... :-D Xαχαχα, θα φαγωθουν τωρα που δεν λεει κατι για wp.... Dont Why ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 12 ευρώ για tempered glass (με μεταφορικά κ αντικαταβολή μέσα) και την Τρίτη θα είναι εδώ ηηηηη 2 ευρώ και αναμονή από έβαυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις