Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε μάγκες νταξ με δουλεύουν οι τύποι
έμεινα χωρίς 4ο τέρας κ τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω και αν περίμενα 2-3 ώρες πριν κάνω το combine να αλλάξει η μέρα (αν ενημέρωναν δηλαδή για το event που θα κάνουν όπως άλλα παιχνίδια) θα είχα τώρα ένα στανταράκι s grade να καλύψω την κενή θέση και rubbies για 8 prenium summons (A μέχρι SSS grade )που ακομα και αν failάρουν όλα και πάρω το κατώτερο summon είναι αρκετά για να φτιάξω τουλάχιστον ένα ss grade να βάλω στη θέση αυτού που έχασα.

post-212651-0-74702900-1434082452_thumb.jpg

αφήστε που νομίζω οτι έκαναν την ανανέωση λόγο του κραξίματος που τρώνε στα forums απο τόσο κόσμο που την πάτησε όπως εγώ και έμειναν ξεκρέμαστοι 

-.- 

Δημοσ.

^^

Θα τους πάρω τηλ να τους σκίσω.

Enough is enough

Όλα θα πάνε καλά Νίκο.Do (not) worry

tumblr_lvmav1L1ey1r3ovdbo1_500.gif

Καλημέρα

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα στα παιδιά με ήλιο και χαρά.

Σήμερις 20 βαθμοί,...ζέστα! 

Κατά τα άλλα πολύ κάψιμο το Anno 1404 Venice,χθες λιώσιμο και σήμερις δεν ανοίγει το μάτι... :(  -_-

Δημοσ.

Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο.

κλαρινο-γαμπρο-σκυλα

μετα θα ειναι σειρα της να γυαλιζει χαχχαχα

ειμαι 31 και ηδη ντρεπομαι να λεω την ηλικια μου :P

τι να πω κι εγω, που ειμαι σχεδον ασπρος (κλουνει κι ετσι)

νιωθω ηδη οτι ειμαι στην 3η ηλικια χαχαχα να μην σχολιασω πως νιωθω οταν ξερω οτι σχεδον ολοι οι συμμαθητές μου εχουν παντρευτει και εχουν παιδια.

οταν ξερεις οτι ο καθε βλαμμενος θα διαιωνισει το ηλιθιο γονιδιο του και θα το μεγαλωσει με τις μαλακοαποψεις του...

Γεια

47 quotes, προσφορα γνωριμιας

tumblr_mkyqoulqnS1snd1kio1_500.jpg

• Like 1
Δημοσ.

btw o πρωταγωνιστής του Legend of the Seeker παίζει να είναι ότι πιο άθλιο έχω δει σε σειρά τα τελευταία 10-11 χρόνια...

Η πρωταγωνίστριες όμως ε;

Δεν το εχω δει το GoT αλλα για το Legend of the Seeker διαφωνω ηταν γαματη σειρα εγω ειχα φαει τρελη πορωσει.

Παντως γουστα ειναι αυτα εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι τυποι απο το supernatural ειδικα ο μεγαλος αδερφος με τιποτα για αυτο ειδα με το ζορι μεχρι την μεση της πρωτης σεζον.

Ειναι μεγάλος καφρος true αλλα απο την άλλη, μεγάλωσε σαν στρατοκαβλος οποτε η 'αναπηρία' του δικαιολογείται...

In other news

1994 was 50 years ago

Μέρες

Δημοσ.

5 ωρες υπνο μονο..... καλα παμε.....

Μερεεεεςςςς.... (που λεει ο λογος, ακομα δεν εχει ξημερωσει)

• Like 1
Δημοσ.

Μωρή καύλα Μόνικα

Μovie of the year όπως καταλαβαίνετε για τον Storm.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...