Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 σκετο γεια ουτε καν γεια σας ρε παιδια, για χαρανταν μαγκες κλπ κλπ 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ρε μάγκες νταξ με δουλεύουν οι τύποιέμεινα χωρίς 4ο τέρας κ τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω και αν περίμενα 2-3 ώρες πριν κάνω το combine να αλλάξει η μέρα (αν ενημέρωναν δηλαδή για το event που θα κάνουν όπως άλλα παιχνίδια) θα είχα τώρα ένα στανταράκι s grade να καλύψω την κενή θέση και rubbies για 8 prenium summons (A μέχρι SSS grade )που ακομα και αν failάρουν όλα και πάρω το κατώτερο summon είναι αρκετά για να φτιάξω τουλάχιστον ένα ss grade να βάλω στη θέση αυτού που έχασα.αφήστε που νομίζω οτι έκαναν την ανανέωση λόγο του κραξίματος που τρώνε στα forums απο τόσο κόσμο που την πάτησε όπως εγώ και έμειναν ξεκρέμαστοι -.-
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ^^ Θα τους πάρω τηλ να τους σκίσω. Enough is enough Όλα θα πάνε καλά Νίκο.Do (not) worry Καλημέρα 5
LongTom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημέρα στα παιδιά με ήλιο και χαρά. Σήμερις 20 βαθμοί,...ζέστα! Κατά τα άλλα πολύ κάψιμο το Anno 1404 Venice,χθες λιώσιμο και σήμερις δεν ανοίγει το μάτι...
MT60RS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο. κλαρινο-γαμπρο-σκυλα μετα θα ειναι σειρα της να γυαλιζει χαχχαχα ειμαι 31 και ηδη ντρεπομαι να λεω την ηλικια μου τι να πω κι εγω, που ειμαι σχεδον ασπρος (κλουνει κι ετσι) νιωθω ηδη οτι ειμαι στην 3η ηλικια χαχαχα να μην σχολιασω πως νιωθω οταν ξερω οτι σχεδον ολοι οι συμμαθητές μου εχουν παντρευτει και εχουν παιδια. οταν ξερεις οτι ο καθε βλαμμενος θα διαιωνισει το ηλιθιο γονιδιο του και θα το μεγαλωσει με τις μαλακοαποψεις του... Γεια 47 quotes, προσφορα γνωριμιας 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 btw o πρωταγωνιστής του Legend of the Seeker παίζει να είναι ότι πιο άθλιο έχω δει σε σειρά τα τελευταία 10-11 χρόνια... Η πρωταγωνίστριες όμως ε; Δεν το εχω δει το GoT αλλα για το Legend of the Seeker διαφωνω ηταν γαματη σειρα εγω ειχα φαει τρελη πορωσει. Παντως γουστα ειναι αυτα εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι τυποι απο το supernatural ειδικα ο μεγαλος αδερφος με τιποτα για αυτο ειδα με το ζορι μεχρι την μεση της πρωτης σεζον. Ειναι μεγάλος καφρος true αλλα απο την άλλη, μεγάλωσε σαν στρατοκαβλος οποτε η 'αναπηρία' του δικαιολογείται... In other news 1994 was 50 years ago Μέρες
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 5 ωρες υπνο μονο..... καλα παμε..... Μερεεεεςςςς.... (που λεει ο λογος, ακομα δεν εχει ξημερωσει) 1
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημέρα κόσμε! Παρασκευή λοιπόν. Άντε να δούμε. 1
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημέρα κόσμε! Παρασκευή λοιπόν. Άντε να δούμε. ελα παρε μεταλου 3
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μωρή καύλα Μόνικα Μovie of the year όπως καταλαβαίνετε για τον Storm. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις