manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οι γατες δν αναγνωριζουν τα παιδια τους? Πως γινεται να συνουσιαζονται μετα μαζι τους? Δεν νομιζω απο την μυρωδια και μονο ο γατος ξερει οτι ειναι μανα του και η γατα παιδια της.Γιαυτο αν παρεις τα γατακια πολυ μικρα καταγραφουν την μυρωδια σου και καταγραφεσε ως μαμα στον εγκεφαλο του.Απο οτι ξερω πολυ σπανια θα γινει αυτο ισως αν μουρλαθει η γατα η ο γατος απο τον οιστρο δεν ξερω. δεν ξερω αν τον σκοτωνα κλωτσιες ομως θα ετρωγε πολλες, γενικα κακος η καλος τα ζωα τα κρινω σαν τους ανθρωπους και πιστευω οπως υπαρχουν μου@#@να ανθρωποι το ιδιο ισχυει για τα ζωα ως ενα σημειο. Εχεις ζησει με ζωα εχεις ασχοληθει?Ειναι πολυ λαθος ο τροπος που το βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οι γατες δν αναγνωριζουν τα παιδια τους? Πως γινεται να συνουσιαζονται μετα μαζι τους? εγω πιστευω οτι τα αναγνωριζουν αλλα δεν εχουν ηθικους φραγμους, εδω στα αρχαια χρονια ηταν νομιμο και λογικο απο ανθρωπους πχ αν ο βασιλιας δεν εκανε παιδι με την γυναικα του πηδαγε την αδερφη του για να εχει διαδοχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αν δεν δεις κανιβαλισμό απο κότες δεν έχεις δει τίποτα , να έχουν πέσει 5 κότες σε μια και να την έχουν φάει σε πολλά σημεία , δεν υπήρχε αυτό το πράγμα , τις έλειπαν κομμάτια λέμε όχι απλά τσιμπιές ! Βέβαια όταν τη βρήκε η μάνα μου ηταν αργά γιατι αν και ζωντανή ήταν στα τελευταία της. Εκείνες οι κότες είχαν σκοτώσει κ ένα μωρό γατί ενός μήνα? και πάω το βλέπω ψόφιο που το τσιμπούσαν και άρχισα κ τις κλότσαγα αριστερά δεξιά , χριστούς παναγίες μες το μεσημέρι , μπαίνω μέσα παίρνω ενα μαχαίρι κ πήγαινα να τις λεπιδιάσω στεγνά , με βλέπει η μάνα μου λέει άσε θα τις σφάξω εγώ γιατι κάτι δεν πάει καλά μου επιτέθηκαν και εμένα το πρωί . wtf.jpg Ε ναι ρε εχει και ψυχακια ζωα τι νομιζες δεν θελω να δω κανιβαλισμο ενα κωλοβιντεο πετυχα που ειχε ανεβασει ενας βλακας και πηγα να ξερασω ο αλλος το τραβηξε και βιντεο και το ανεβασε.Ανωριμους ο πολυ στενος κυκλος αιματος ειναι εγγυηση σε νεογνα με προβληματα υγειας.Η φυση δεν το θελει με τιποτα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 εγω πιστευω οτι τα αναγνωριζουν αλλα δεν εχουν ηθικους φραγμους, εδω στα αρχαια χρονια ηταν νομιμο και λογικο απο ανθρωπους πχ αν ο βασιλιας δεν εκανε παιδι με την γυναικα του πηδαγε την αδερφη του για να εχει διαδοχο. Και με τους Λάνιστερ γιατί τόσος χαμός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν νομιζω απο την μυρωδια και μονο ο γατος ξερει οτι ειναι μανα του και η γατα παιδια της.Γιαυτο αν παρεις τα γατακια πολυ μικρα καταγραφουν την μυρωδια σου και καταγραφεσε ως μαμα στον εγκεφαλο του.Απο οτι ξερω πολυ σπανια θα γινει αυτο ισως αν μουρλαθει η γατα η ο γατος απο τον οιστρο δεν ξερω. Εχεις ζησει με ζωα εχεις ασχοληθει?Ειναι πολυ λαθος ο τροπος που το βλεπεις. ειχα 4 (3 και η μανα) γατες και ενα σκυλο, μπορει να ειναι λαθος αλλα εχω ειδα οτι οι 3 γατες που μεγαλωσαν στις ιδιες συνθηκες ειχαν αλλο χαρακτηρα οπως ακριβως τα αδερφια απο την ιδια μανα που βγαινουν διαφορετικα οποτε πιστευω οτι και τα ζωα εχουν χαρακτηρα. Και με τους Λάνιστερ γιατί τόσος χαμός; δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο GoT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο GoT 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο GoT Aπλα οποιος καιγεται απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτη, μετα το ξενερωμα που εφαγα με το legend of the seeker πλεον νεα σειρα βλεπω μονο οταν εχει τελιωσει ή εχουν παιχθει τουλαχιστον 3-4 κυκλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 εχουν παιχθει τουλαχιστον 3-4 κυκλοι. Μεθαύριο τελειώνει ο 5ος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 drogon μονο ρε να τους φαει ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μεθαύριο τελειώνει ο 5ος το ξερω μαλλον φετος θα το δω Τωρα βλεπω Greys Anatomy τα σπαει η σειρα μαζι με το House MD οι αγαπημενες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Aπλα οποιος καιγεται απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτη, μετα το ξενερωμα που εφαγα με το legend of the seeker πλεον νεα σειρα βλεπω μονο οταν εχει τελιωσει ή εχουν παιχθει τουλαχιστον 3-4 κυκλοι. 5 seasons GoT... επιπλέον συγκρίνεις βούρτσες με πούτσες... btw o πρωταγωνιστής του Legend of the Seeker παίζει να είναι ότι πιο άθλιο έχω δει σε σειρά τα τελευταία 10-11 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 το ξερω μαλλον φετος θα το δω Τωρα βλεπω Greys Anatomy τα σπαει η σειρα μαζι με το House MD οι αγαπημενες μου. Τότε θα γίνει η νέα σου αγαπημένη σειρά. Αφού σύμφωνα με τους ειδήμονες του insomnia το GOT στις τελευταίες σεζόν έχει γίνει κάτι σε συνδυασμό τόλμης και γοητείας με καλημέρα ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 5 seasons GoT... επιπλέον συγκρίνεις βούρτσες με πούτσες... btw o πρωταγωνιστής του Legend of the Seeker παίζει να είναι ότι πιο άθλιο έχω δει σε σειρά τα τελευταία 10-11 χρόνια... Δεν το εχω δει το GoT αλλα για το Legend of the Seeker διαφωνω ηταν γαματη σειρα εγω ειχα φαει τρελη πορωσει. Παντως γουστα ειναι αυτα εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι τυποι απο το supernatural ειδικα ο μεγαλος αδερφος με τιποτα για αυτο ειδα με το ζορι μεχρι την μεση της πρωτης σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν το εχω δει το GoT αλλα για το Legend of the Seeker διαφωνω ηταν γαματη σειρα εγω ειχα φαει τρελη πορωσει. Παντως γουστα ειναι αυτα εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι τυποι απο το supernatural ειδικα ο μεγαλος αδερφος με τιποτα για αυτο ειδα με το ζορι μεχρι την μεση της πρωτης σεζον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τότε θα γίνει η νέα σου αγαπημένη σειρά. Αφού σύμφωνα με τους ειδήμονες του insomnia το GOT στις τελευταίες σεζόν έχει γίνει κάτι σε συνδυασμό τόλμης και γοητείας με καλημέρα ζωή. Tι να κλασουν ρε αυτα τα γατακια μπροστα στην καρολαιν, την μπρουκ και τον Ριτς ο ναι αυτον λεω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις