Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καποιος το χτυπησε ασχημα ή το αρπαξε κανα σκυλι. Δεν το προλαβα γαμω. Φακ ιτ. Μου μεινε το αδερφακι του τωρα πω τι μου θημησες τωρα ειχαμε ενα γατακι και μπηκε γατα η γατος το πηρε και το επνιξε fuck δηλαδη ειχα ξενερωσει την ζωη μου η μανα μου δε ειχε σπαραξει στο κλαμα λες και εχασε παιδι. Γιατι το κανουν αυτο οι γατες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οι γάτοι το κάνουν ώστε η μάνα γάτα να μείνει χωρίς παιδιά και μετά να την γονιμοποιήσουν ώστε να επικρατήσει το δικό τους δυνατότερο γονίδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οι γάτοι το κάνουν ώστε η μάνα γάτα να μείνει χωρίς παιδιά και μετά να την γονιμοποιήσουν ώστε να επικρατήσει το δικό τους δυνατότερο γονίδιο ωρες ωρες η φυση ειναι πολη σκληρη τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατι ορισμενα ζωοειδη διποδα ριχνουν φολες? Εχω χασει 5 γατες μου ετσι. Εκεινη τη μερα αν τν επιανα στα χερια μου, θα τον εβαζα να τις φαει. Ετσι να ψοφαει με αργο κ βασανιστικο τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 τη γλυφομουνιάζει συνέχεια ΣΥ ΝΕ ΧΕΙ Α της το γυαλίζει να είναι έτοιμο αχχαχαχααχ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατι ορισμενα ζωοειδη διποδα ριχνουν φολες? Εχω χασει 5 γατες μου ετσι. Εκεινη τη μερα αν τν επιανα στα χερια μου, θα τον εβαζα να τις φαει. Ετσι να ψοφαει με αργο κ βασανιστικο τροπο Αυτοι ειναι αλλο θεμα και εμενα ειχε φαει ο σκυλος μου του δωσαμε παγωμενο γαλα και εκανε αμεσως εμετο ευτηχως, απλα λεω οτι μας φαινονται τοσο γλυκα μερικα ζωα και μεσα τους ειναι σκληροι δολοφονοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 χτες εμαθα απο κτηνιατρο οτι υπαρχουν και ψυχικα διαταραγμενες γατες που τρωνε τα μωρα τους.Ελπιζω να μην το ζησω ποτε αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 της το γυαλίζει να είναι έτοιμο αχχαχαχααχ μετα θα ειναι σειρα της να γυαλιζει χαχχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυτοι ειναι αλλο θεμα και εμενα ειχε φαει ο σκυλος μου του δωσαμε παγωμενο γαλα και εκανε αμεσως εμετο ευτηχως, απλα λεω οτι μας φαινονται τοσο γλυκα μερικα ζωα και μεσα τους ειναι σκληροι δολοφονοι Δεν ειναι δολοφονος οπως το καταλαβαινεις η φυση θελει να επικρατησει ο ισχυροτερος.Ο γατος κανει αυτο που του λεει ο εγκεφαλος του σκοτωσε καθε ανταγωνιστη.Ειχα φιλο που ηθελε να σκοτωσει γατο που εφαγε τα μωρα μιας γατας που ταιζε μεχρι αν τον πεισω οτι το γατι δεν γινετε να το κρινεις με ανθρωπινα κριτηρια μου βγηκε η παναγια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 χτες εμαθα απο κτηνιατρο οτι υπαρχουν και ψυχικα διαταραγμενες γατες που τρωνε τα μωρα τους.Ελπιζω να μην το ζησω ποτε αυτο. και πως ξερεις οτι ειναι σαικο γατα και οχι φυσικη λειτουργεια που απλα συμβανει σπανια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 χτες εμαθα απο κτηνιατρο οτι υπαρχουν και ψυχικα διαταραγμενες γατες που τρωνε τα μωρα τους.Ελπιζω να μην το ζησω ποτε αυτο.εδω βλεπουμε διποδους γονεις να δολοφονουν τα παιδια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 χτες εμαθα απο κτηνιατρο οτι υπαρχουν και ψυχικα διαταραγμενες γατες που τρωνε τα μωρα τους.Ελπιζω να μην το ζησω ποτε αυτο. αν δεν δεις κανιβαλισμό απο κότες δεν έχεις δει τίποτα , να έχουν πέσει 5 κότες σε μια και να την έχουν φάει σε πολλά σημεία , δεν υπήρχε αυτό το πράγμα , τις έλειπαν κομμάτια λέμε όχι απλά τσιμπιές ! Βέβαια όταν τη βρήκε η μάνα μου ηταν αργά γιατι αν και ζωντανή ήταν στα τελευταία της. Εκείνες οι κότες είχαν σκοτώσει κ ένα μωρό γατί ενός μήνα? και πάω το βλέπω ψόφιο που το τσιμπούσαν και άρχισα κ τις κλότσαγα αριστερά δεξιά , χριστούς παναγίες μες το μεσημέρι , μπαίνω μέσα παίρνω ενα μαχαίρι κ πήγαινα να τις λεπιδιάσω στεγνά , με βλέπει η μάνα μου λέει άσε θα τις σφάξω εγώ γιατι κάτι δεν πάει καλά μου επιτέθηκαν και εμένα το πρωί . wtf.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οσο φυσικη λειτουργια ειναι αυτος που πνιξε το παιδι του προχτες ποτε ητανε τοσο ειναι και αυτο.Λες να μην ξερει κτηνιατρος με 20-25 χρονια εμπειρια.Οπως υπαρχουν διαταραγμενοι ανθρωποι υπαρχουν και ζωα η φυση δεν κανει διακρισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Οι γατες δν αναγνωριζουν τα παιδια τους? Πως γινεται να συνουσιαζονται μετα μαζι τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι δολοφονος οπως το καταλαβαινεις η φυση θελει να επικρατησει ο ισχυροτερος.Ο γατος κανει αυτο που του λεει ο εγκεφαλος του σκοτωσε καθε ανταγωνιστη.Ειχα φιλο που ηθελε να σκοτωσει γατο που εφαγε τα μωρα μιας γατας που ταιζε μεχρι αν τον πεισω οτι το γατι δεν γινετε να το κρινεις με ανθρωπινα κριτηρια μου βγηκε η παναγια δεν ξερω αν τον σκοτωνα κλωτσιες ομως θα ετρωγε πολλες, γενικα κακος η καλος τα ζωα τα κρινω σαν τους ανθρωπους και πιστευω οπως υπαρχουν μου@#@να ανθρωποι το ιδιο ισχυει για τα ζωα ως ενα σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις