nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 έχω 4 στα 4 τέρατα ally στο group μου , τα 3 sss grade (max) και 1 ss χαλάω όλα μου τα rubbies (gems) της εβδομάδας απο arena , world boss , guild battles , labyrinth για να φτιάξω άλλο ένα ss να τα κάνω combination να βγάλω το 4ο sss να μπορέσω να προχωρήσω στο myth και τι μου δίνει ? το χειρότερο σκατόπραμα που είχε , και χάλι μαύρο (στην κυριολεξία) και dupe , δηλαδή διπλό , δηλαδή δεν μπορείς να το βάλεις στο ίδιο group με το δίδυμο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκατά ρε σκατά γαμώ τα νεκρά τους !! οι ηλίθιοι και δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε , τόσος κόσμος ρίχνει άκυρο στο game αυτοί στα τέτοια τους ρε άντε ......πάω να βρω τίποτα της προκοπής να παίξω με τις παπαριές . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Γιατί τόσο σκατά η μέρα; Σαν να έχω ένα βάρος. Δεν με ακούει και ο σκύλος επειδή η γειτόνισα σκύλα είναι σε οίστρο. με φοβάται δεν μ πλησιάζει καν σαν να του έκανα κάτι. άλλος σκύλος εντελώς. και γενικά στεναχώρια αυτές τις μέρες χωρίς λόγο. Δεν γαμιέται ,ας δω μια τσόντα :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το σκληρό πουλί της νιότης, φοβερό ταινιάκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και γω είμαι σε σκατοδιαθεση σήμερα αλλά επειδή είμαι στις μέρες μου. Συν ότι έχει (? ) ζέστη και ήδη πρώτη μέρα νιώθω ότι βρωμαω. :/ Βαλ έχεις καβατζα ή κάνεις streaming? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Γιατί τόσο σκατά η μέρα; Σαν να έχω ένα βάρος. Δεν με ακούει και ο σκύλος επειδή η γειτόνισα σκύλα είναι σε οίστρο. με φοβάται δεν μ πλησιάζει καν σαν να του έκανα κάτι. άλλος σκύλος εντελώς. και γενικά στεναχώρια αυτές τις μέρες χωρίς λόγο. Δεν γαμιέται ,ας δω μια τσόντα :| εγώ δες τι έπαθα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τι ειναι αυτο που παιζεις ρε νικ πλακα πρεπει να χει Γιατί τόσο σκατά η μέρα; Σαν να έχω ένα βάρος. Δεν με ακούει και ο σκύλος επειδή η γειτόνισα σκύλα είναι σε οίστρο. με φοβάται δεν μ πλησιάζει καν σαν να του έκανα κάτι. άλλος σκύλος εντελώς. και γενικά στεναχώρια αυτές τις μέρες χωρίς λόγο. Δεν γαμιέται ,ας δω μια τσόντα :| Ο σκυλος σου το μονο που βλεπει αυτη την στιγμη ειναι το αντικειμενο του ποθου τρελενονται κυριολεκτικα.Μαλλον στεναχωριετε γιατι δεν μπορει να ριξει ενα σαλτο διπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πεθανε το ενα μου γατακι ~3μηνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τι ειναι αυτο που παιζεις ρε νικ πλακα πρεπει να χει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.dragonblaze1.android.google.global.normal&hl=en πολύ ωραίο όταν παίξεις λίγο και δεις τι παίζει , πχ σε world boss ή σε main boss και ίσως κ κάποια raids αργότερα χρειάζεται strategy , αλλιώς ψοφάς . Εχει το ωραίο του gearing και collect allies etc αλλα αν την πάθεις όπως εγώ θα ξενερώσεις , μου ήρθε να δώσω μπουνιά στην οθόνη όταν το είδα .. ουσιαστικά με άφησε πίσω 10 μέρες παιχνιδιού τώρα και άντε πάλι απ την αρχή γιατι οι μαλάκες έχουν σύστημα που δεν επιτρέπει 2 ίδια ally στο party σου . ... Πεθανε το ενα μου γατακι ~3μηνων rip, εγώ έχασα την γούνιου και είναι κ έγκυος , που σκατά πήγε και γέννησε , της είχα φτιάξει φωλιά -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και γω είμαι σε σκατοδιαθεση σήμερα αλλά επειδή είμαι στις μέρες μου. Συν ότι έχει (? ) ζέστη και ήδη πρώτη μέρα νιώθω ότι βρωμαω. :/ Βαλ έχεις καβατζα ή κάνεις streaming? όχι μαρέσει η έκπληξη,το διαφορετικό κάθε φορά τι ειναι αυτο που παιζεις ρε νικ πλακα πρεπει να χει Ο σκυλος σου το μονο που βλεπει αυτη την στιγμη ειναι το αντικειμενο του ποθου τρελενονται κυριολεκτικα.Μαλλον στεναχωριετε γιατι δεν μπορει να ριξει ενα σαλτο διπλα είναι ψηλή δεν τη φτάνει να τη αυτώσει ο χαλβάς ο δικός μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο. Πεθανε το ενα μου γατακι ~3μηνων Εχω τρεις γατους.Εχουν περασει απο τα χερια μου καμια δεκαρια γατες.Σε καταλαβαινω μεγαλη μαλακια ειδικα τοσο μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τη γλυφομουνιάζει συνέχεια ΣΥ ΝΕ ΧΕΙ Α 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο. Εχω τρεις γατους.Εχουν περασει απο τα χερια μου καμια δεκαρια γατες.Σε καταλαβαινω μεγαλη μαλακια ειδικα τοσο μικρο. καποιος το χτυπησε ασχημα ή το αρπαξε κανα σκυλι. Δεν το προλαβα γαμω. Φακ ιτ. Μου μεινε το αδερφακι του τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η άλλη πήγε στο πακέτο να δει τους βιολογικούς της γονείς της ξέροντας ότι είναι τσιγγανέιρος και μόλις εμφανίστηκαν άλλαξε γνώμη γιατί δεν τους περίμενε έτσι. Πόσο στόκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σε μονοκατοικια μενεις?Ο μονος λογος που χαιρομαι που ζω στο κλουβι της πολυκατοικιας ειναι οτι ειναι ασφαλη τα γατια μου.Αν και ο ενας την ειχε δει αλεξιπτωτιστης ειχε πεσει τρεις φορες απο το μπαλκονι απο τον 3.Δυο τρεις ενχειρησεις κα ισηκωσα φραχτη στο μπαλκονι για να μην πεφτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σε μονοκατοικια μενεις?Ο μονος λογος που χαιρομαι που ζω στο κλουβι της πολυκατοικιας ειναι οτι ειναι ασφαλη τα γατια μου.Αν και ο ενας την ειχε δει αλεξιπτωτιστης ειχε πεσει τρεις φορες απο το μπαλκονι απο τον 3.Δυο τρεις ενχειρησεις κα ισηκωσα φραχτη στο μπαλκονι για να μην πεφτει.και μενα εχει αποκοιμηθει στα καγκελα του μπαλκονιου κ εχει πεσει κατω το βοδακι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις