Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω 4 στα 4 τέρατα ally στο group μου , τα 3 sss grade (max) και 1 ss 
χαλάω όλα μου τα rubbies (gems) της εβδομάδας απο arena , world boss , guild battles , labyrinth για να φτιάξω άλλο ένα ss να τα κάνω combination να βγάλω το 4ο sss να μπορέσω να προχωρήσω στο myth 

και τι μου δίνει ? το χειρότερο σκατόπραμα που είχε , και χάλι μαύρο (στην κυριολεξία) και dupe , δηλαδή διπλό , δηλαδή δεν μπορείς να το βάλεις στο ίδιο group με το δίδυμο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-212651-0-45861500-1434052071_thumb.jpg

post-212651-0-96213700-1434052212_thumb.jpg

σκατά ρε σκατά γαμώ τα νεκρά τους !! οι ηλίθιοι 

και δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε , τόσος κόσμος ρίχνει άκυρο στο game αυτοί στα τέτοια τους 
ρε άντε ......

πάω να βρω τίποτα της προκοπής να παίξω με τις παπαριές . :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατί τόσο σκατά η μέρα;

Σαν να έχω ένα βάρος. Δεν με ακούει και ο σκύλος επειδή η γειτόνισα σκύλα είναι σε οίστρο. με φοβάται δεν μ πλησιάζει καν σαν να του έκανα κάτι. άλλος σκύλος εντελώς. και γενικά στεναχώρια αυτές τις μέρες χωρίς λόγο.

Δεν γαμιέται ,ας δω μια τσόντα :|

Και γω είμαι σε σκατοδιαθεση σήμερα αλλά επειδή είμαι στις μέρες μου.

Συν ότι έχει (? ) ζέστη και ήδη πρώτη μέρα νιώθω ότι βρωμαω. :/

Βαλ έχεις καβατζα ή κάνεις streaming?

• Like 1

Γιατί τόσο σκατά η μέρα;

Σαν να έχω ένα βάρος. Δεν με ακούει και ο σκύλος επειδή η γειτόνισα σκύλα είναι σε οίστρο. με φοβάται δεν μ πλησιάζει καν σαν να του έκανα κάτι. άλλος σκύλος εντελώς. και γενικά στεναχώρια αυτές τις μέρες χωρίς λόγο.

εγώ δες τι έπαθα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

τι ειναι αυτο που παιζεις ρε νικ πλακα πρεπει να χει

Γιατί τόσο σκατά η μέρα;

Ο σκυλος σου το μονο που βλεπει αυτη την στιγμη ειναι το αντικειμενο του ποθου τρελενονται κυριολεκτικα.Μαλλον στεναχωριετε γιατι δεν μπορει να ριξει ενα σαλτο διπλα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.dragonblaze1.android.google.global.normal&hl=en

πολύ ωραίο όταν παίξεις λίγο και δεις τι παίζει , πχ σε world boss ή σε main boss και ίσως κ κάποια raids αργότερα χρειάζεται strategy , αλλιώς ψοφάς . Εχει το ωραίο του gearing και collect allies etc αλλα αν την πάθεις όπως εγώ θα ξενερώσεις , μου ήρθε να δώσω μπουνιά στην οθόνη όταν το είδα .. ουσιαστικά με άφησε πίσω 10 μέρες παιχνιδιού τώρα και άντε πάλι απ την αρχή γιατι οι μαλάκες έχουν σύστημα που δεν επιτρέπει 2 ίδια ally στο party σου . ...

Πεθανε το ενα μου γατακι ~3μηνων

rip, εγώ έχασα την γούνιου και είναι κ έγκυος , που σκατά πήγε και γέννησε , της είχα φτιάξει φωλιά -.-

Και γω είμαι σε σκατοδιαθεση σήμερα αλλά επειδή είμαι στις μέρες μου.

Συν ότι έχει (? ) ζέστη και ήδη πρώτη μέρα νιώθω ότι βρωμαω. :/

Βαλ έχεις καβατζα ή κάνεις streaming?

όχι μαρέσει η έκπληξη,το διαφορετικό κάθε φορά

Ο σκυλος σου το μονο που βλεπει αυτη την στιγμη ειναι το αντικειμενο του ποθου τρελενονται κυριολεκτικα.Μαλλον στεναχωριετε γιατι δεν μπορει να ριξει ενα σαλτο διπλα

είναι ψηλή δεν τη φτάνει να τη αυτώσει ο χαλβάς ο δικός μου

Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο.

Πεθανε το ενα μου γατακι ~3μηνων

:mellow:  Εχω τρεις γατους.Εχουν περασει απο τα χερια μου καμια δεκαρια γατες.Σε καταλαβαινω μεγαλη μαλακια ειδικα τοσο μικρο.

Εχει παρει και αυτο το ηλιθιο υφος με την γλωσα που κρεμετε?Ειναι τραγικα αστεια τα αρσενικα οταν μυρισουν θηλυκο οιστρο.

:mellow: Εχω τρεις γατους.Εχουν περασει απο τα χερια μου καμια δεκαρια γατες.Σε καταλαβαινω μεγαλη μαλακια ειδικα τοσο μικρο.

καποιος το χτυπησε ασχημα ή το αρπαξε κανα σκυλι. Δεν το προλαβα γαμω. Φακ ιτ. Μου μεινε το αδερφακι του τωρα :-(

Η άλλη πήγε στο πακέτο να δει τους βιολογικούς της γονείς της ξέροντας ότι είναι τσιγγανέιρος και μόλις εμφανίστηκαν άλλαξε γνώμη γιατί δεν τους περίμενε έτσι. Πόσο στόκος.

Σε μονοκατοικια μενεις?Ο μονος λογος που χαιρομαι που ζω στο κλουβι της πολυκατοικιας ειναι οτι ειναι ασφαλη τα γατια μου.Αν και ο ενας την ειχε δει αλεξιπτωτιστης ειχε πεσει τρεις φορες απο το μπαλκονι απο τον 3.Δυο τρεις ενχειρησεις κα ισηκωσα φραχτη στο μπαλκονι για να μην πεφτει.

Σε μονοκατοικια μενεις?Ο μονος λογος που χαιρομαι που ζω στο κλουβι της πολυκατοικιας ειναι οτι ειναι ασφαλη τα γατια μου.Αν και ο ενας την ειχε δει αλεξιπτωτιστης ειχε πεσει τρεις φορες απο το μπαλκονι απο τον 3.Δυο τρεις ενχειρησεις κα ισηκωσα φραχτη στο μπαλκονι για να μην πεφτει.

και μενα εχει αποκοιμηθει στα καγκελα του μπαλκονιου κ εχει πεσει κατω το βοδακι μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...