LongTom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τέλος. Πρεπει να αρχισω γυνναστηρι... Είναι πολυ γελοιο να πηγαινεις μονο για τον διάδρομο ξερωγω? Όχι. Άλλοι πάνε μόνο για να βρουν γκόμενα και γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν καφενείο(ιδίως σε συνοικιακά). Τουλάχιστον εσύ πας για σοβαρό λόγο. 2
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μα και αυτος γιαυτο ποσταρει τις φωτο συνεχεια γιατι νοιωθει τραγικα μονος του αναμεσα τους.Απλα σου λεω μερικες φορες νομιζω υποβαθμιζουμε καποιες καταστασεις ακραιες που βιωνουν καποιοι ανθρωποι που μεσα μας θα θελαμε να ειχαμε βιωσει μην γνωριζοντας τι πραγματικα θα νοιωθαμε αν ημασταν στην θεση τους.Απο τον υπαλληλακο που τρωει το δηλητηριο του καθε μαλακα πελατη και αφεντικου καθε μερα στριμωγμενος σε 4 τοιχους για να τα βγαλει περα προτιμω την κουλ μοναξια του νταν δε μαν προσωπικα. δεν νομιζω να νιωθει τραγικα μονος, ουτε να τον βασανιζουν ερωτηματα σχετικα με το νοημα της ζωης Συμφωνα με ερευνα το 70 τα εκατο των αντρων που επισκεφτετε πορνες για να το πω κομψα το κανει γιατι ενδομυχα θελει να επικοινωνησει με καποιον ανθρωπο και δεν ξερει τον σωστο τροπο.Οποτε δεν αγοραζονται ολα μαλλον. στεκει πολυ αυτο. Εχω μια συμμαθητρια βιζιτου Η αλλη δεν σε ξερει και δεν σε κρινει. Ισως σου δωσει και 2 συμβουλες
DhZou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πήγαινε στο πάρκο καλύτερα να τρέξεις. Ο διάδρομος είναι μαλακία. 1
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αφου θα τα πληρωσεις που θα τα πληρωσεις τα οργανα γιατι να μην κανεις ενα κυκλικο προγραμα ολους τους μυς καθε φορα που πας 1
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παντα θες κατι παραπανω και αυτος μπορει να το εχει Μα απο ενα σημειο και μετα θες κατι που απλα.... δεν υπαρχει! Ξερω ανθρωπο, πολυ καλος τυπας, αισχρα φραγκατος για τα ελληνικα δεδομενα και απλα ειναι δυστυχισμενος γιατι ειναι ανικανοποιητος. Τιποτα δεν τον γεμιζει. Τέλος. Πρεπει να αρχισω γυνναστηρι... Είναι πολυ γελοιο να πηγαινεις μονο για τον διάδρομο ξερωγω? Οτι κανεις καλο ειναι man. Για μενα αμα ψηνεσαι και δεν θες να χωθεις με οργανα κλπ, κανε καμια yoga + abs + ραχιαιους + lumbar. Για την υγεια σου, οχι τιποτα αλλο. Μα και αυτος γιαυτο ποσταρει τις φωτο συνεχεια γιατι νοιωθει τραγικα μονος του αναμεσα τους.Απλα σου λεω μερικες φορες νομιζω υποβαθμιζουμε καποιες καταστασεις ακραιες που βιωνουν καποιοι ανθρωποι που μεσα μας θα θελαμε να ειχαμε βιωσει μην γνωριζοντας τι πραγματικα θα νοιωθαμε αν ημασταν στην θεση τους.Απο τον υπαλληλακο που τρωει το δηλητηριο του καθε μαλακα πελατη και αφεντικου καθε μερα στριμωγμενος σε 4 τοιχους για να τα βγαλει περα προτιμω την κουλ μοναξια του νταν δε μαν προσωπικα. Δεν υποβαθμιζω τιποτα και κανεναν φιλε μου. Απλα οι extreme καταστασεις θελουν και καταλληλη διαχειριση, ισορροπια κλπ κλπ. Βαλε (υποθετικα) 50 εκ ευρω στον τραπεζικο λογαριασμο του καθε ελληνα. Μετα απο 5 χρονια, το 70% θα ειναι ρεστοι/αλκοολικοι/κοκκακιδες/νεκροι. 4
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το να έχεις -φαινομενικά τουλάχιστον- απεριόριστα μέσα για να ικανοποιήσεις οποιαδήποτε επιθυμία φαντάζει ιδανική ζωή, ειδικά για κάποιον του οποίου η ρουτίνα είναι πληκτική. Όταν όμως έρθεις στη θέση του άλλου, όλες οι τρέλες γίνονται με τη σειρά τους αυτή ακριβώς η πληκτική ρουτίνα, οπότε πάλι στο ίδιο σημείο καταλήγεις. Αυτοί οι χώροι, του PR και της Showbiz, παραμένουν απρόσωποι όσο γεμάτοι πρόσωπα κι αν είναι. Κάθε βράδυ συνειδητοποιείς απλά πόσο ψυχρό είναι το καμαρίνι. Τίποτα δεν μπορεί να καλύψει το κενό όσο ένα dank meme. 3
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μα απο ενα σημειο και μετα θες κατι που απλα.... δεν υπαρχει! Ξερω ανθρωπο, πολυ καλος τυπας, αισχρα φραγκατος για τα ελληνικα δεδομενα και απλα ειναι δυστυχισμενος γιατι ειναι ανικανοποιητος. Τιποτα δεν τον γεμιζει. Οτι κανεις καλο ειναι man. Για μενα αμα ψηνεσαι και δεν θες να χωθεις με οργανα κλπ, κανε καμια yoga + abs + ραχιαιους + lumbar. Για την υγεια σου, οχι τιποτα αλλο. Δεν υποβαθμιζω τιποτα και κανεναν φιλε μου. Απλα οι extreme καταστασεις θελουν και καταλληλη διαχειριση, ισορροπια κλπ κλπ. Βαλε (υποθετικα) 50 εκ ευρω στον τραπεζικο λογαριασμο του καθε ελληνα. Μετα απο 5 χρονια, το 70% θα ειναι ρεστοι/αλκοολικοι/κοκκακιδες/νεκροι. Δεν ενοω οτι το υποβαθμιζεις με εκδικητικη διαθεση ενοω οτι δεν ξερεις πως ειναι τι νοιωθει και ενα μερος του εαυτου σου θελει να το βιωσει αλλα το φοβαται καπως κιολας.
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 θεωρητικα τα λεφτα σε βοηθανει να εχεις εμπειριες στη ζωη. Πρακτικα φτανεις σε ενα σημειο να καταναλωνεις εμπειριες, χωρις να τις ζεις (και να τις αναλυεις) πραγματικα
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τέλος. Πρεπει να αρχισω γυνναστηρι... Είναι πολυ γελοιο να πηγαινεις μονο για τον διάδρομο ξερωγω? Γελοίο δεν είναι, αλλά το καλύτερο είναι να κάνεις κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης με κυκλικό πρόγραμμα και μετά διάδρομο. Θα έχεις πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα έτσι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μπορείς να πάρεις διάδρομο σπίτι σου, σε συμφέρει περισσότερο οικονομικά Το σκεφτηκα κουκλα αλλα δεν ειμαι τοσο πειθαρχημενος για να κανω γυμναστική σπιτι και προβλεπω να καταληγει ακριβή κρεμαστρα. Γμτ. Για έξω επίσης δεν ξερω κατά ποσο θα πειθαρχω και πάλι. Νομιζω σε μενα λειτουργει περισσότερο η φαση "οκ το πρόγραμμα μου ειναι δευτερα τεταρτη σαββατο γυμναστήρι μετα τη δουλεια" παρα το "πάμε σπιτι αράζουμε και μετα παμε για τρεξιμο". Τα όργανα τα σκεφτομαι σοβαρά καθώς και κανα ομαδικο όπως είπε ο Λινκιν αλλα προς το παρον μου έχει κατσει το τρεξιμο για να φύγει και το στομάχι Η πλακα ειναι πως είμαι εντελώς άσχετος με δαυτα και θα πάω ψάχνοντας. Αν και έχω αδερφό τζημ φρηκ ο οποίος μου έλεγε κατι για floating και λοιπα περίεργα που απλά δεν...
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το σκεφτηκα κουκλα αλλα δεν ειμαι τοσο πειθαρχημενος για να κανω γυμναστική σπιτι και προβλεπω να καταληγει ακριβή κρεμαστρα. Γμτ. Για έξω επίσης δεν ξερω κατά ποσο θα πειθαρχω και πάλι. Νομιζω σε μενα λειτουργει περισσότερο η φαση "οκ το πρόγραμμα μου ειναι δευτερα τεταρτη σαββατο γυμναστήρι μετα τη δουλεια" παρα το "πάμε σπιτι αράζουμε και μετα παμε για τρεξιμο". Τα όργανα τα σκεφτομαι σοβαρά καθώς και κανα ομαδικο όπως είπε ο Λινκιν αλλα προς το παρον μου έχει κατσει το τρεξιμο για να φύγει και το στομάχι Η πλακα ειναι πως είμαι εντελώς άσχετος με δαυτα και θα πάω ψάχνοντας. Αν και έχω αδερφό τζημ φρηκ ο οποίος μου έλεγε κατι για floating και λοιπα περίεργα που απλά δεν... κοίτα να βρεις κάτι που να σε κρατήσει....δόκιμασε να δεις τι σου αρέσει περισσότερο. ό,τι και να κάνεις θα είναι κέρδος για σένα φίλτατε μου μοδερά. να κατέβω να σου κάνω ένα personal? 1
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μαν οσο και να τρεχεις αμα δεν κανεις διατροφη το στομαχι δεν φευγει 2
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Kαι τι να λεει φιλε μου? Τουλαχιστον εγω ο πτωχος ξερω οτι οταν εχω τις μαυρες μου και θελω να μιλησω, εχω εναν αληθινο ανθρωπο διπλα μου που θα με ακουσει και θα προσπαθησει να με καταλαβει και να με βοηθησει. Αυτος τι θα κανει, θα πει τον πονο του στις βυζουδες? + Οτι η διασκεδαση ειναι σαν την εξουσια ή το χρημα, ποτε δεν εισαι ικανοποιημενος. Παντα θες κατι παραπανω. Αυτός δεν έχει ποτέ τις μαύρες του
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 κοίτα να βρεις κάτι που να σε κρατήσει....δόκιμασε να δεις τι σου αρέσει περισσότερο. ό,τι και να κάνεις θα είναι κέρδος για σένα φίλτατε μου μοδερά. να κατέβω να σου κάνω ένα personal? Κοιτα, αμα το ψηνεις εγώ μέσα. Μαν οσο και να τρεχεις αμα δεν κανεις διατροφη το στομαχι δεν φευγει Το ξέρω, γενικά δεν κάνω άσχημη διατροφη αλλά μόνη της δεν... Καλα μη φανταστεις πως έχω κανένα τρελο θεμα, αλλα ηρθε η ωρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις