Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1 χρονος του 20 δικα μας ομως.Αισιοδοξα κιολας

Τύπων σαν τον(συχωρεμένο πια, μιας και το ανέφεραν) Christofer Lee ναι, μην σου πω και 50 προς 1.

Αυτός είναι απλά ένας γόνος-τυχερός που κάμει μαλακίες.Ζει όπως φανταζόμαστε όταν έχουμε γαύλες-βαρεμάρα, αλλά όχι όπως θα θέλαμε στο τέλος των ημερών μας κοιτώντας πίσω.

Δεν είναι το ίδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Εσείς τα κυπαρίσια των 170 εκατοστών στο ύψος, φόρμες χειμωνιάτικες από κάτω τι νούμερο φοράτε ρε; Μια ζωή έχω θέμα με αυτές τις φόρμες, μου είναι μεγάλες ακόμα και xs να πάρω. Σε βερμούδες, σορτσάκια, τζιν δεν έχω θέμα, μόνο εκεί.

Δημοσ.

Εσείς τα κυπαρίσια των 170 εκατοστών στο ύψος, φόρμες χειμωνιάτικες από κάτω τι νούμερο φοράτε ρε; Μια ζωή έχω θέμα με αυτές τις φόρμες, μου είναι μεγάλες ακόμα και xs να πάρω. Σε βερμούδες, σορτσάκια, τζιν δεν έχω θέμα, μόνο εκεί.

Στο μάκρος; Μπορείς να τις κοντύνεις (ή να παίρνεις με λάστιχο κάτω :)   )

Δημοσ.

1 χρονος του 20 δικα μας ομως.Αισιοδοξα κιολας.30 μαλλον

Kαι τι να λεει φιλε μου? Τουλαχιστον εγω ο πτωχος ξερω οτι οταν εχω τις μαυρες μου και θελω να μιλησω, εχω εναν αληθινο ανθρωπο διπλα μου που θα με ακουσει και θα προσπαθησει να με καταλαβει και να με βοηθησει. Αυτος τι θα κανει, θα πει τον πονο του στις βυζουδες?

+ Οτι η διασκεδαση ειναι σαν την εξουσια ή το χρημα, ποτε δεν εισαι ικανοποιημενος. Παντα θες κατι παραπανω.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Kαι τι να λεει φιλε μου? Τουλαχιστον εγω ο πτωχος ξερω οτι οταν εχω τις μαυρες μου και θελω να μιλησω, εχω εναν αληθινο ανθρωπο διπλα μου που θα με ακουσει και θα προσπαθησει να με καταλαβει και να με βοηθησει. Αυτος τι θα κανει, θα πει τον πονο του στις βυζουδες?

+ Οτι η διασκεδαση ειναι σαν την εξουσια ή το χρημα, ποτε δεν εισαι ικανοποιημενος. Παντα θες κατι παραπανω.

παντα θες κατι παραπανω και αυτος μπορει να το εχει :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τέλος. Πρεπει να αρχισω γυνναστηρι...

Είναι πολυ γελοιο να πηγαινεις μονο για τον διάδρομο ξερωγω?

• Like 2
Δημοσ.

Στο μάκρος; Μπορείς να τις κοντύνεις (ή να παίρνεις με λάστιχο κάτω :)   )

Σε μάκρος ναι. Αν την πάω δηλαδή σε ραφάδικο θα μπορέσει να μου την κοντύνει χωρίς να μου την διαλύσει;

Δημοσ.

Μα και αυτος γιαυτο ποσταρει τις φωτο συνεχεια γιατι νοιωθει τραγικα μονος του αναμεσα τους.Απλα σου λεω μερικες φορες νομιζω υποβαθμιζουμε καποιες καταστασεις ακραιες που βιωνουν καποιοι ανθρωποι που μεσα μας θα θελαμε να ειχαμε βιωσει μην γνωριζοντας τι πραγματικα θα νοιωθαμε αν ημασταν στην θεση τους.Απο τον υπαλληλακο που τρωει το δηλητηριο του καθε μαλακα πελατη και αφεντικου καθε μερα στριμωγμενος σε 4 τοιχους  για να τα βγαλει περα προτιμω την κουλ μοναξια του νταν δε μαν προσωπικα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μάκρος ναι. Αν την πάω δηλαδή σε ραφάδικο θα μπορέσει να μου την κοντύνει χωρίς να μου την διαλύσει;

Ναι κανονικά

Μα και αυτος γιαυτο ποσταρει τις φωτο συνεχεια γιατι νοιωθει τραγικα μονος του αναμεσα τους.Απλα σου λεω μερικες φορες νομιζω υποβαθμιζουμε καποιες καταστασεις ακραιες που βιωνουν καποιοι ανθρωποι που μεσα μας θα θελαμε να ειχαμε βιωσει μην γνωριζοντας τι πραγματικα θα νοιωθαμε αν ημασταν στην θεση τους.Απο τον υπαλληλακο που τρωει το δηλητηριο του καθε μαλακα πελατη και αφεντικου καθε μερα στριμωγμενος σε 4 τοιχους  για να τα βγαλει περα προτιμω την κουλ μοναξια του νταν δε μαν προσωπικα.

Κι αν νιώθεις τόση μοναξιά, αγοράζεις και κανένα φίλο να πεις τον πόνο σου :P

Δημοσ.

Συμφωνα με ερευνα το 70 τα εκατο των αντρων που επισκεφτετε πορνες για να το πω κομψα το κανει γιατι ενδομυχα θελει να επικοινωνησει με καποιον ανθρωπο και δεν ξερει τον σωστο τροπο.Οποτε δεν αγοραζονται ολα μαλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος. Πρεπει να αρχισω γυνναστηρι...

Είναι πολυ γελοιο να πηγαινεις μονο για τον διάδρομο ξερωγω?

ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, επιτέλους μπαίνεις στον ίσιο δρόμο 

• Like 1
Δημοσ.

Τύπων σαν τον(συχωρεμένο πια, μιας και το ανέφεραν) Christofer Lee ναι, μην σου πω και 50 προς 1.

Αυτός είναι απλά ένας γόνος-τυχερός που κάμει μαλακίες.Ζει όπως φανταζόμαστε όταν έχουμε γαύλες-βαρεμάρα, αλλά όχι όπως θα θέλαμε στο τέλος των ημερών μας κοιτώντας πίσω.

Δεν είναι το ίδιο.

και η μαλακια ειναι οτι οι περισσοτεροι ετσι θα θελαν να ειχαν ζησει στο τελος των ημερων τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...