Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγανε οι αλλοι να του την πουνε επειδη εχει αγυμναστα ποδια.Και τους απαντησε καταλληλως.Ο καθενας θα βρει κατι να πεταξει την χολη του πραγματικα.

Ένας από τους πολλούς λόγους που γυμνάζομαι σπίτι.

Aκριβως το ιδιο σκεφτομαι, οταν βλεπω tweets απο τον Floyd ή απο τον Kanye.  

Ναι αλλά αυτοί είναι επιεικώς(αντικειμενικά) ηλίθιοι   :-D

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν ποσταρει ο νταν δε μαν τι κανετε πινετε ουισκια να πανε κατω οι νταλκαδες?

Ποιος είναι αυτός; Κυκλοφορεί στους μαχαλάδες μας;

Κρίμας,τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών.

Δημοσ.

Ποιος είναι αυτός; Κυκλοφορεί στους μαχαλάδες μας;

Κρίμας,τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών.

Στους δικους μας μαχαλαδες παιζει μπαλα.....  :-D

Δημοσ.

Ένας από τους πολλούς λόγους που γυμνάζομαι σπίτι.

Τι ενοεις αρνητικα σχολια απο κομπλεξικους?Αυτο ειναι κατι που θα το αντιμετωπιζεις παντου στην ζωη σου δεν γινετε να το αποφευγεις.Το 70 τα εκατο των ατομων(ισως υπερβαλω λιγο αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις πως το χω βιωσει) στα γυμναστηρια μετα απο 10ετη συνεχη παρουσια εχω καταληξει οτι εχουν προβλημα στον εγκεφαλο.Μπορει να χει κορμι αδωνη(οχι γεωργιαδη)και να χει της παναγιας τα κομπλεξ.Γιαυτο και δεν ψαχνομαι ποτε με κοπελες στο γυμναστηριο οσες γνωρισα ειχαν προβλημα.Να μου λειπει.

• Like 2
Δημοσ.

Γιαυτο και δεν ψαχνομαι ποτε με κοπελες στο γυμναστηριο οσες γνωρισα ειχαν προβλημα.Να μου λειπει

Τι φάση προβλήματα; τέρμα κομπλεξικές ; 

Δημοσ.

νταν δε μαν

Τι φάση προβλήματα; τέρμα κομπλεξικές ; 

Κοιτα αμα ειναι να κανω σεξ και να μου λεει η αλλη στο κρεβατι τα ποδια σου ειναι ποιο γυμνασμενα απο τα δικα μου και φαινονται ασχημα και να μου κανει τον βιο αβιωτο επειδη της ειπα οτι μου αρεσουν οι ατελειες πανω της προτιμω μια αγυμναστη που να τρωει σουβλακια καθε μερα

post-337211-0-00354100-1434024941_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

νταν δε μαν

Κοιτα αμα ειναι να κανω σεξ και να μου λεει η αλλη στο κρεβατι τα ποδια σου ειναι ποιο γυμνασμενα απο τα δικα μου και φαινονται ασχημα και να μου κανει τον βιο αβιωτο επειδη της ειπα οτι μου αρεσουν οι ατελειες πανω της προτιμω μια αγυμναστη που να τρωει σουβλακια καθε μερα

A,αυτόν τον έχω ξαναδεί στο ίντερνετς.

Κάτι φωτο με όπλα και γυναίκες που είχε ανεβάσει παλαιότερα.

Από όσο ξέρω(έλεγαν) ότι είναι γόνος πλουσίων και το χόμπι του είναι τα χαρτιά.

Τεσπα, πολύ Τσόντα και Γοητεία ο τύπος.Τουλάχιστον τα τρώει στις πουτάνες και στα πλαστικά βζα και πιάνουν τόπο τα λεφτά.

Καλοφάγωτα.

• Like 2
Δημοσ.

Ε κοιτα εμφανισιμος ειναι μπορεις να τον πεις και ωραιο φανταζομαι κουλ τυπακι φαινετε(εγω τον κοβω για ψυχακια του κερατα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)μια χαρα περνανε τα βιζιτονια και θα αποδιδουν και καλυτερα στην δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ε κοιτα εμφανισιμος ειναι μπορεις να τον πεις και ωραιο φανταζομαι κουλ τυπακι φαινετε(εγω τον κοβω για ψυχακια του κερατα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)μια χαρα περνανε τα βιζιτονια και θα αποδιδουν και καλυτερα στην δουλεια.

Οτι ειναι ψυχακι ,ειναι....

2 heart attacks πριν κλεισει καν τα 30 του........  :-D  :-D  :-D

Ας μου ειχαν αφησει και μενα οι δικοι μου τοσο μεγαλο ποσο , και γω τα ιδια θα εκανα.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ας μου ειχαν αφησει και μενα οι δικοι μου τοσο μεγαλο ποσο , και γω τα ιδια θα εκανα.  :-D

Μοιάζει περίεργος,αλλά στο σπίτι του δεν ξέρω τι φτιάνει.

Πάντως 2 ανακοπές πριν τα 30 είναι μαλακία.Πρέπει να το γάμησες τελείως ώστε να σου κλατάρει έτσι ο οργανισμός.

Με τέτοιο χαρέμι βέβαια μπορεί να είναι και από το πολύ βάτεμα...

• Like 1
Δημοσ.

και γω μια πλαστική και ένα σκάφος θα τα έκανα/έπαιρνα 

Δημοσ.

Μοιάζει περίεργος,αλλά στο σπίτι του δεν ξέρω τι φτιάνει.

Πάντως 2 ανακοπές πριν τα 30 είναι μαλακία.Πρέπει να το γάμησες τελείως ώστε να σου κλατάρει έτσι ο οργανισμός.

Με τέτοιο χαρέμι βέβαια μπορεί να είναι και από το πολύ βάτεμα...

Καθολου δυσκολο.Με αναβολικα και λουκουμοσκονη παθαινεις και 5 πριν τα 30.Μπορει να κοπαναει και 4-5 βιαγκρα για να χαρει ολες αυτες ε τι δυσκολο.Αυτος πρεπει να σπρωχνει οπλα τωρα σε συμμοριες τα σπρωχνει κατω αφρικη τα σπρωχνει δεν ξερω τι κανει αλλα ολιγον επικινδυνος ειναι φαινετε το ματι του.

Δημοσ.

Καθολου δυσκολο.Με αναβολικα και λουκουμοσκονη παθαινεις και 5 πριν τα 30.Μπορει να κοπαναει και 4-5 βιαγκρα για να χαρει ολες αυτες ε τι δυσκολο.Αυτος πρεπει να σπρωχνει οπλα τωρα σε συμμοριες τα σπρωχνει κατω αφρικη τα σπρωχνει δεν ξερω τι κανει αλλα ολιγον επικινδυνος ειναι φαινετε το ματι του.

Το μάτι δεν είναι φρέσκο, αλλά μπορεί να είναι και από τις σκόνες και τα ζαχαρωτά.

Από εκεί και πέρα δεν τον βλέπω να επιβιώνει για πολύ.

Πρέπει να έπαιρνε παράδειγμα από τον άλλον τον μουμιοποιημένο του Playboy,που σκυλογέρασε και ακόμη έχει τις ποτάνες. Ρέγουλα θέλει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...