*nenya* Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλημερούδιααααααααα δουλειά με μουσικούλα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εμένα πετάγονται...άλλο ένα καλό του fitness ειναι στον ανθρωπο μπορει να εισαι κοκκαλιαρης και παλι να μην βρισκεις και εγω δεν την παλευα καθολου με τις αιματολογικες. Δεν μπορουσαν να βρουνε φλεβα και μου ελεγαν συνεχεια ''χαλαρωσε" Πως να χαλαρωσω ο κακομοιρης; Εδω στις ταινιες βαζω το χερι μου μπροστα οταν βλεπω ενεση. Μετα τους ελεγα να ξαναπερασουν σε κανα 10λεπτο να κανω meditation Βοηθαει η μουσικη, το να μην κοιτας το τρυπημα, αλλα να κοιτας τους νοσηλευτες και να τους λες βλακειες και ιστοριες. Αν εχεις παρεα ειναι πιο ευκολα αυτο με το meditation μου το ειπε και μενα τελικα με πηγαν στην αιμοδοσια και χαλαρωσα με μια τουμπανο νοσοκομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλά πήγαμε και σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE http://ftw.usatoday.com/2015/06/there-are-vampire-fish-falling-from-the-sky-in-alaska?hootPostID=2a4b613e65f6b256f6d306440300326f Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 θα παρω μια τετοια, ετσι για καλο και για κακο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 θα παρω μια τετοια, ετσι για καλο και για κακο... μαλλον σε κατι τετοιο πρεπει να πας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ^ http://en.wikipedia.org/wiki/Sandworm_%28Dune%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ευκαιρια να παρω και ενα τετοιο να εχω και στολη για τις αποκριες τελικα θα μετακομισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 It's Happening Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ^ http://en.wikipedia.org/wiki/Sandworm_%28Dune%29 ευκαιρια να παρω και ενα τετοιο να εχω και στολη για τις αποκριες τελικα θα μετακομισω It's Happening Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE http://ftw.usatoday.com/2015/06/there-are-vampire-fish-falling-from-the-sky-in-alaska?hootPostID=2a4b613e65f6b256f6d306440300326f Σπερες Σαν μακρουλό χέλι είναι.Εάν δεν μασάει ανθρώποι τι έγινε; Πάντως είναι εξαιρετικά αρχαίο είδος,το έλεγε σε ένα τεύχος του Sc.Am. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 και αν του ερθει και καμμια προτιμηση για ανθρωπους; φιλαρακι εγω δεν παιζω με αυτα, καλυτερα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη, παρα μια ωρα ελευθερο zombié Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 σκεψου να υπηρχε κατι τετοια τα προιστορικα χρονια σε μεγεθος δεινοσαυρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 σκεψου να υπηρχε κατι τετοια τα προιστορικα χρονια σε μεγεθος δεινοσαυρου Φίδια τα λεν. Πλάκα πλάκα περισσότερο φοβάμαι τα μαλακισμένα τα βακτηρίδια και τους ιούς,παρά αυτούς τους σαλιάγκους με δόντια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Να βαζεις τα cellphones να φορτισουν τη νυχτα, να ξυπνας, και να βλεπεις οτι το κουμπι απο το powerstrip ειναι στο OFF..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις