Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα πετάγονται...άλλο ένα καλό του fitness :P

ειναι στον ανθρωπο μπορει να εισαι κοκκαλιαρης και παλι να μην βρισκεις

και εγω δεν την παλευα καθολου με τις αιματολογικες.  Δεν μπορουσαν να βρουνε φλεβα και μου ελεγαν συνεχεια ''χαλαρωσε" Πως να χαλαρωσω ο κακομοιρης; Εδω στις ταινιες βαζω το χερι μου μπροστα οταν βλεπω ενεση. Μετα τους ελεγα να ξαναπερασουν σε κανα 10λεπτο να κανω meditation

Βοηθαει η μουσικη, το να μην κοιτας το τρυπημα, αλλα να κοιτας τους νοσηλευτες και να τους λες βλακειες και ιστοριες. Αν εχεις παρεα ειναι πιο ευκολα

αυτο με το meditation μου το ειπε και μενα τελικα με πηγαν στην αιμοδοσια και χαλαρωσα με μια τουμπανο νοσοκομα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

CHNfp-FVIAADBwi.png:large

NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE 

http://ftw.usatoday.com/2015/06/there-are-vampire-fish-falling-from-the-sky-in-alaska?hootPostID=2a4b613e65f6b256f6d306440300326f

Σπερες 

ευκαιρια να παρω και ενα τετοιο

latest?cb=20090627131558&path-prefix=en

να εχω και στολη για τις αποκριες

τελικα θα μετακομισω

worlds-end-final-2.jpg

It's Happening

1387298356824.jpg

CHNfp-FVIAADBwi.png:large

NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE NOPE 

http://ftw.usatoday.com/2015/06/there-are-vampire-fish-falling-from-the-sky-in-alaska?hootPostID=2a4b613e65f6b256f6d306440300326f

Σπερες 

Σαν μακρουλό χέλι είναι.Εάν δεν μασάει ανθρώποι τι έγινε;

Πάντως είναι εξαιρετικά αρχαίο είδος,το έλεγε σε ένα τεύχος του Sc.Am.

και αν του ερθει και καμμια προτιμηση για ανθρωπους; φιλαρακι εγω δεν παιζω με αυτα, καλυτερα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη, παρα μια ωρα ελευθερο zombié

σκεψου να υπηρχε κατι τετοια τα προιστορικα χρονια σε μεγεθος δεινοσαυρου  :shock:

Φίδια τα λεν. :lol:  :P

Πλάκα πλάκα περισσότερο φοβάμαι τα μαλακισμένα τα βακτηρίδια και τους ιούς,παρά αυτούς τους σαλιάγκους με δόντια...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...