Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο είναι να αγοράσεις χρυσό. Έχεις εξασφαλίσει τα χρήματα σου 100%.
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο είναι να αγοράσεις χρυσό. Έχεις εξασφαλίσει τα χρήματα σου 100%. 2
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τι ταμείο; Ήταν όντως πλαστό ή ήταν κάνα ζώο ταμίας; Πολλά μηχανάκια ελέγχου έχουν πρόβλημα αν τα λεφτά είναι φρέσκα από ΑΤΜ. σουπερ μαρκετ , δεν ξερω εγω παντως μετα το πασαρα αλλου τα πιο σιγουρα μηχανηματα για πλαστα παντως τα εχουν τα καζινο Το καλύτερο είναι να αγοράσεις χρυσό. Έχεις εξασφαλίσει τα χρήματα σου 100%. ναι αλλα μπορει να χασει την αξια του δυσκολο αλλα γινεται υ.γ οταν λεμε χρυσο εννουμε ομολογα χρυσου σωστα η ραβδους ποτε δεν το καταλαβα αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ο Συνταγματαρχης μετατραπηκε σε θειος……. είχε παρόμοιο nick παλιότερα...
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κάτω ο φασισμός των mainstream plebαδων Αμ γιαυτο ετρωγα κραξιμο που εφτιαχνα υπολογιστες σε διαφορους για την ψυχη της μανας μου χαλαγα την πιατσα.60??????????Μηνυση Σκέψου όμως ότι ο δύσμοιρος τυπάκος θα έχει να αντιμετωπίσει: επιπλέον τρέξιμο για να προλάβει να ασχοληθεί χώρια από τους στάνταρ πελάτες του (είναι δουλειά του ποδαριού άλλωστε), πιθανή οργή και απογοήτευση για την κατάσταση του μηχανήματος, άγχος μην τύχει και προκύψει άσχετο πρόβλημα ύστερα και τον σταυρώσουν... Η χρηματική αμοιβή είναι συμβολική, το μόνο κέρδος του είναι οι φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αρχεία που ίσως βρει. Τα 60€ είναι λίγα.
LongTom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλημέρα στα παιδιά με χαρά(ήλιος σήμερις το πρωί γιόκ,αναβλήθηκε δια μέτα μεσημβρίας). 3 εβδομάδες και σήμερις δια την Μεγάλη Επιστροφή εις τα Πάτρια Εδάφη! Hyundai Creta (yes from the Greek Island) is on the way….. http://blog.caranddriver.com/creta-news-hyundai-previews-new-subcompact-crossover-and-gives-it-a-real-name/ http://auto.ndtv.com/news/hyundai-creta-revealed-through-official-design-renderings-770003 Άντε και Μύυυυυυκονος.
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τι να κλασει ρε μπροστα στο lamborghini argos orange? το ονομα creta καλυτερα να το κραταγε για κανα διπλοκαμπινο τουμπανοαγροτικο σε φαση ram srt10 στα official accesories θα εχει και παπαρακια απο ανθρακονημα με τετοια αυτοκολλητα βερνικομενα βεβαιως
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Γίνεται μεγάλο shitstorm στο reddit για το ban του /r/fatpeoplehate
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Γίνεται μεγάλο shitstorm στο reddit για το ban του /r/fatpeoplehate Δεν μας νοιάζει,μόνο /r/gonewild μπαίνουμε.
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 βασικά γιατί δεν έχουν δοκιμάσει να κάνουν παιδί στο διάστημα ? ??
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο ειχα παει για εξεταση αιματος με ξεσκισαν με την πεμπτη μου πηραν τελικα αιμαι γιατι δεν εβρισκαν βλεφα με τιποτα. Μεχρι και αναμεσα στα κοκαλα της μπουνιες εψαξαν βλεφα, αυτο πονεσε τρελα ειναι σε ενα σημειο νομιζα οτι ημουν ο wolverine
MT60RS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 και εγω δεν την παλευα καθολου με τις αιματολογικες. Δεν μπορουσαν να βρουνε φλεβα και μου ελεγαν συνεχεια ''χαλαρωσε" Πως να χαλαρωσω ο κακομοιρης; Εδω στις ταινιες βαζω το χερι μου μπροστα οταν βλεπω ενεση. Μετα τους ελεγα να ξαναπερασουν σε κανα 10λεπτο να κανω meditation Βοηθαει η μουσικη, το να μην κοιτας το τρυπημα, αλλα να κοιτας τους νοσηλευτες και να τους λες βλακειες και ιστοριες. Αν εχεις παρεα ειναι πιο ευκολα
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο ειχα παει για εξεταση αιματος με ξεσκισαν με την πεμπτη μου πηραν τελικα αιμαι γιατι δεν εβρισκαν βλεφα με τιποτα. Μεχρι και αναμεσα στα κοκαλα της μπουνιες εψαξαν βλεφα, αυτο πονεσε τρελα ειναι σε ενα σημειο νομιζα οτι ημουν ο wolverine Εμένα πετάγονται...άλλο ένα καλό του fitness
Προτεινόμενες αναρτήσεις