MT60RS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 «My 76-year-old uncle keeps one pinkie nail long and sharpened to open envelopes.» http://www.straightdope.com/columns/read/2650/why-do-some-people-have-that-one-extra-long-fingernail-on-the-pinkie-finger
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πάω να καταθέσω χρήματα σε κέντρο αυτόματο συναλλαγών και τσουπ μου κρατάει ένα χαρτονόμισμα 20αρικο ως πλαστό/ύποπτο. Το συγκεκριμένο μόλις το είχα κάνει ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. σε κάποια φάση, αφού φρίκαρα, νόμιζα ότι θα με πάρουν με χειροπέδες από το κατάστημα....
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πάω να καταθέσω χρήματα σε κέντρο αυτόματο συναλλαγών και τσουπ μου κρατάει ένα χαρτονόμισμα 20αρικο ως πλαστό/ύποπτο. Το συγκεκριμένο μόλις το είχα κάνει ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. σε κάποια φάση, αφού φρίκαρα, νόμιζα ότι θα με πάρουν με χειροπέδες από το κατάστημα.... και εγω το εχω παθει αυτο, βγαζω λεφτα να πληρωσω απο ατμ και μου λεει στο ταμειο πλαστο τους λεω δεν παιζει το εβγαλα απο ατμ, απορω δεν κανουν ελεγχο οι μαλακες στις τραπεζες ? μεχρι αυτο το σκηνικο νομιζα οτι απο ατμ ηταν 100% ασφαλη τα χρηματα. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Hyundai Creta (yes from the Greek Island) is on the way….. http://blog.caranddriver.com/creta-news-hyundai-previews-new-subcompact-crossover-and-gives-it-a-real-name/ http://auto.ndtv.com/news/hyundai-creta-revealed-through-official-design-renderings-770003 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Λοιπον κοιτατε τι θυμηθηκα! Καληνυχτεεεες
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Λοιπον κοιτατε τι θυμηθηκα! Καληνυχτεεεες ό,τι θυμάσαι, χαίρεσαι
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 και εγω το εχω παθει αυτο, βγαζω λεφτα να πληρωσω απο ατμ και μου λεει στο ταμειο πλαστο τους λεω δεν παιζει το εβγαλα απο ατμ, απορω δεν κανουν ελεγχο οι μαλακες στις τραπεζες ? μεχρι αυτο το σκηνικο νομιζα οτι απο ατμ ηταν 100% ασφαλη τα χρηματα. Τι ταμείο; Ήταν όντως πλαστό ή ήταν κάνα ζώο ταμίας; Πολλά μηχανάκια ελέγχου έχουν πρόβλημα αν τα λεφτά είναι φρέσκα από ΑΤΜ.
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ο Συνταγματαρχης μετατραπηκε σε θειος……. if you know what i mean….. Πάω να καταθέσω χρήματα σε κέντρο αυτόματο συναλλαγών και τσουπ μου κρατάει ένα χαρτονόμισμα 20αρικο ως πλαστό/ύποπτο. Το συγκεκριμένο μόλις το είχα κάνει ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. σε κάποια φάση, αφού φρίκαρα, νόμιζα ότι θα με πάρουν με χειροπέδες από το κατάστημα.... Ιnternet Banking ftw…. και ουτε κουνιεσαι απο την θεση σου….
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ο Συνταγματαρχης μετατραπηκε σε θειος……. if you know what i mean….. Ιnternet Banking ftw…. και ουτε κουνιεσαι απο την θεση σου…. ειχες κ στο χωριο σου ιντερνετ μπανκινγκ. Σταδιαλα, πανε φαε μια μπουγατσουλα :-P 1
Unabomber Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ειχες κ στο χωριο σου ιντερνετ μπανκινγκ. Σταδιαλα, πανε φαε μια μπουγατσουλα :-P Eιπαμε, ναι ειχα….. Μπουγατσουλα, αν τυχει και κατεβω October πολυ ευχαριστως θα φαω…..
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μη τυχει, κατσε να δουμε τι νομισμα θα χουμε. ετοιμασε μου visa, ερχομαι μετα των υιων μου.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στην τράπεζα τις προάλλες ήταν ένας πάππος μπροστά μου που έκανε μετατροπή 5.000 ευρώ σε δολάρια. Το λαμόγιο έλεγα μέσα μου, φοβήθηκε μην του τα κάνουν δραχμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις