Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάω να καταθέσω χρήματα σε κέντρο αυτόματο συναλλαγών και τσουπ μου κρατάει ένα χαρτονόμισμα 20αρικο ως πλαστό/ύποπτο. Το συγκεκριμένο μόλις το είχα κάνει ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. 

σε κάποια φάση, αφού φρίκαρα, νόμιζα ότι θα με πάρουν με χειροπέδες από το κατάστημα.... 

Δημοσ.

Πάω να καταθέσω χρήματα σε κέντρο αυτόματο συναλλαγών και τσουπ μου κρατάει ένα χαρτονόμισμα 20αρικο ως πλαστό/ύποπτο. Το συγκεκριμένο μόλις το είχα κάνει ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. 

σε κάποια φάση, αφού φρίκαρα, νόμιζα ότι θα με πάρουν με χειροπέδες από το κατάστημα.... 

και εγω το εχω παθει αυτο, βγαζω λεφτα να πληρωσω απο ατμ και μου λεει στο ταμειο πλαστο τους λεω δεν παιζει το εβγαλα απο ατμ, απορω δεν κανουν ελεγχο οι μαλακες στις τραπεζες ?

μεχρι αυτο το σκηνικο νομιζα οτι απο ατμ ηταν 100% ασφαλη τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω το εχω παθει αυτο, βγαζω λεφτα να πληρωσω απο ατμ και μου λεει στο ταμειο πλαστο τους λεω δεν παιζει το εβγαλα απο ατμ, απορω δεν κανουν ελεγχο οι μαλακες στις τραπεζες ?

μεχρι αυτο το σκηνικο νομιζα οτι απο ατμ ηταν 100% ασφαλη τα χρηματα.

Τι ταμείο; Ήταν όντως πλαστό ή ήταν κάνα ζώο ταμίας;  Πολλά μηχανάκια ελέγχου έχουν πρόβλημα αν τα λεφτά είναι φρέσκα από ΑΤΜ.

Δημοσ.

Ο Συνταγματαρχης μετατραπηκε σε θειος……. :-(

if you know what i mean…..  B)

Ιnternet Banking ftw…. και ουτε κουνιεσαι απο την θεση σου…. :P

Δημοσ.

Ο Συνταγματαρχης μετατραπηκε σε θειος……. :-(

if you know what i mean….. B)

Ιnternet Banking ftw…. και ουτε κουνιεσαι απο την θεση σου…. :P

ειχες κ στο χωριο σου ιντερνετ μπανκινγκ. Σταδιαλα, πανε φαε μια μπουγατσουλα :-P
  • Like 1
Δημοσ.

ειχες κ στο χωριο σου ιντερνετ μπανκινγκ. Σταδιαλα, πανε φαε μια μπουγατσουλα :-P

Eιπαμε,  ναι ειχα…..  :-D

Μπουγατσουλα, αν τυχει και κατεβω October πολυ ευχαριστως θα φαω….. :P

Δημοσ.

Στην τράπεζα τις προάλλες ήταν ένας πάππος μπροστά μου που έκανε μετατροπή 5.000 ευρώ σε δολάρια. Το λαμόγιο έλεγα μέσα μου, φοβήθηκε μην του τα κάνουν δραχμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...