Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη προκειμένη Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει

Νά σέ κάψω Γιάννη, νά σ’ αλείψω λάδι 

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει

σε προλαβε αλλος, βρε αλλη παροιμια με γιαννη :P

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατι τετοιες μας χαλανε το ονομα....... :-D

Στο Uni για το πρωτο ΜΑ, μας εδωσαν Μacbook , στο αλλο Uni για το 2ο παλι μας εδωσαν Macbook......

Oποτε μπορεις να φανταστεις οτι στο library ειχαμε τοτε ολοι macs......

....

Αυτος ειναι και ενας πολυ βασικος λογος για τον οποιο εχουν πουλησει τοσο τρελα στην Αμερικη. Και ολοι ξερουμε οτι οταν κατι πουλαει στην Αμερικη, πουλαει παντου.

Η apple απο το ξεκινημα της ειχε συνεργασιες με εκπαιδευτικα ιδρυματα και εκανε δωρεες ή τεραστιες εκπτωσεις σε μαζικες αγορες. Ετσι, τελειωνε ο αλλος το λυκειο και ηξερε ηδη πως να χρησιμοποιει το mac (γιατι στο εργαστηριο του, περα το οτι ηταν γεματο mac, γινοταν και κανονικο μαθημα).

Επισης, καμια φορα αμα φυσηξω πολυ δυνατα την μυτη μου ψιλοζαλιζομαι. Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο και αν ναι, γιατι? Αν οχι να παω να το κοιταξω.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτος ειναι και ενας πολυ βασικος λογος για τον οποιο εχουν πουλησει τοσο τρελα στην Αμερικη. Και ολοι ξερουμε οτι οταν κατι πουλαει στην Αμερικη, πουλαει παντου.

Η apple απο το ξεκινημα της ειχε συνεργασιες με εκπαιδευτικα ιδρυματα και εκανε δωρεες ή τεραστιες εκπτωσεις σε μαζικες αγορες. Ετσι, τελειωνε ο αλλος το λυκειο και ηξερε ηδη πως να χρησιμοποιει το mac (γιατι στο εργαστηριο του, περα το οτι ηταν γεματο mac, γινοταν και κανονικο μαθημα).

Επισης, καμια φορα αμα φυσηξω πολυ δυνατα την μυτη μου ψιλοζαλιζομαι. Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο και αν ναι, γιατι? Αν οχι να παω να το κοιταξω.

Ίσως αν σταμάταγες να φυσάς πολύ δυνατά την μύτη σου? :P Από την υπερβολική πίεση είναι

Δημοσ.

Ίσως αν σταμάταγες να φυσάς πολύ δυνατά την μύτη σου? :P Από την υπερβολική πίεση είναι

Αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι αυτο συμβαινει επειδη ειμαι υπερβολικα δυνατος και εχω διογκωμενα τρικεφαλα?  :P  :P

Κατα τα αλλα, αμα δεν φυσηξω πολυ δυνατα ρε κοριτσι, δεν θα γινει δουλεια!

Aνανεωθηκες?

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι αυτο συμβαινει επειδη ειμαι υπερβολικα δυνατος και εχω διογκωμενα τρικεφαλα?  :P  :P

Aνανεωθηκες?

Δοκίμασες να το κάμεις τμηματικά,ένα ρουθούνι την φορά;  :ph34r:

Δημοσ.

Aνανεωθηκες?

Δεν ξέρω αν έχουν διαγράψει το παλιό, θα στείλω μηνυματάκι στα παιδιά :P

Αλλά είμαι φουλ ανανεωμένη!

Δημοσ.

Ναι τα είχα διαβάσει αυτά σε ένα τόπικ εδώ στο φόρουμ. Από τις πιο δύσκολες απαιτητικές διανομές που άμα τα βγάλεις πέρα όμως στο τέλος μαθαίνεις πολλά. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να ασχοληθώ. Για αρχή πάω να διαβάσω Προγραματισμό Διαδικτίου γιατί δίνω.

Εξαίσια. Πότε ήταν η στιγμή που πήρες συνειδητά την απόφαση να γίνεις Τριχολαίμης καλέ μου συνάδελφε;

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά αλλά έχω πολύποδες στη μύτη και κατά περιόδους κλείνει τελείως οπότε θέλει πάρα πολλή πίεση για να βγει το stuff. Η ζαλάδα είναι από την πολύ πίεση και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παθαίνεις μικρά εγκεφαλικά κάθε φορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

ακομα και αν δεν εχεις παιξει ποτε-δεν σαρεσει-δεν ξερεις τι ειναι, σε προκαλω μια φορα να παιξεις league of legends στα ελληνικα

είχα πάθει ένα πολιτισμικό σοκ :P

Δημοσ.

Εξαίσια. Πότε ήταν η στιγμή που πήρες συνειδητά την απόφαση να γίνεις Τριχολαίμης καλέ μου συνάδελφε;

Τριχολαίμης who; Έχει σχέση με τριλοβίτη;

Επίσης Ιρις, να στείλεις στον Σπεκτ μήνυμα. Μας τα έπριξε που είσαι και τι κάνεις και όλο ανησυχούσε.

Δημοσ.

είχα πάθει ένα πολιτισμικό σοκ :P

Εγώ να δεις όταν μού'χαν ζητήσει να μεταφράσω κάποια κομμάτια του LoL :P κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι δεν γίνεται να μεταφράζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Είναι απλά γελοίο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...