nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ενα ολόκληρο site με ρούχα μονο αυτή με άρεσεθα κοιτάξω cyberdog μπας κ βρω τπτ
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Έχω μαστουρώσει με την κρεμμυδίλα-σκορδίλα που μυρίζουν τα χέρια μου. Να μαγειρεύω πιο συχνά αν είναι.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Burn in στην plasma. Όμορφα. #fml
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Λοιπον αυτην τη φαση με τις φωτο τετοιου στυλ στα κλαμπακια δεν την καταλαβα ποτε (βεβαια εχω παψει να πηγαινω σε κλαμπακια πολυ πριν γινει ολο αυτο a thing). Οκ πας με παρεα, θες να βγαλεις καμια φωτο (που δε θελω, αλλα τεσπα πες δε πα σιχτιρ, αντε ας αφησω τον γιαπωνεζο της παρεας να κανει το κεφι του), βγαλτη. Αλλα το να στηνεσαι για να σε βγαλει ο ΧΨ φωτογραφος και να αισθανθεις κι εσυ λιγο vip με ξεπερναει. Αντε γιατι με πιανει παλι ο μισανθρωπισμος μου Καλα τα πιτσιρικια στη συγκεκριμενη δεν τα σχολιαζω καν ε. Εκφυλιστικο. Οχι το να περνανε καλα και να βγαινουν φωτο, λογικα αν υπηρχαν σμαρτφοουν οταν ημουν στην ηλικια τους θα βγαζαμε κι εμεις στα Goody's, αλλα ολο αυτο που πανε να περασουν με τις δηθεν pro photos a la club style. 2
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ρε γαμωτο τοσες φορες το εχουμε πει:τα επικ τρολοθεματα τα κλειδώνουμε απλα δεν τα διαγραφουμε απο προσωπου γης.
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Άσχετο! What the..... ? Δε πρόλαβα να το δω!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ρε γαμωτο τοσες φορες το εχουμε πει:τα επικ τρολοθεματα τα κλειδώνουμε απλα δεν τα διαγραφουμε απο προσωπου γης. Άντε, μόνο και μόνο γιατί είμαι σεξιστής.
Anubis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Lουσι μην το διαγραψεις..μαζι με το μπηκα βγηκα 6 δευτερολεπτα και το υγρο πυρ ειναι για απειρες ωρες γελιου
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Και μετά βάζουν σημαιάκια στις παραλιες. Τι καθαρη ρε; Ο αλλος τραβαει, τα παιδακια και όχι μονο κατουράνε στη θαλασσα, οι γκομενες ξεπλένουν 10 κιλά λαδι η καθεμια οταν μπαινουν στη θαλασσα και εκτός παραλίες εχουμε τους ρακετιστες να χτυπανε τον κοσμο. Επισης ειδα το hasta la vista, καλό ταινιάκι αλλά ο παράλυτος ήταν για κλοτσιες.&- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις