Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα το laptop το έχεις πάνω απο δύο χρόνια, χρειάζεται μια αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή και καθάρισμα. Βέβαια αφού έχεις και βάση δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα άμα το αφήσεις να κατεβάζει το βράδυ.

κοντά στα 4 χρόνια το έχω,έχει ξανα καθαριστεί αλλά δεν νομίζω να έχει αλλαχτεί η πάστα.

θα γίνει όμως τώρα asap

24. Εκτός και αν εννοείς με μπαταρία.

όχι όχι από άποψη αντοχής κλπ εννοούσα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι κανεις γιαννη, κουκια σπερνω

Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί , πότε ο κώλος του πονεί .

(Ή κάπως έτσι τεσπα)

Δημοσ.

Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί , πότε ο κώλος του πονεί .

(Ή κάπως έτσι τεσπα)

Γιάννη μου τό μαντήλι σου κι άς είν’ καί λερωμένο.

Δημοσ.

Πέρασα από την Βιβλιοθήκη να κατεβάσω & εχτυπώσω ένα paper(τζάμπα ως συνδρομητής).Περνάω από το study room και 70+% από τις τύπισσες έχουν Mac Book(+pro).

Τύπισσες που 120% χρησιμοποιούν τον γκομπιούτερ μόνο για Office+Facebook, άντε στο τσακίρ κέφι κανένα spotify.Μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία του μάρκετινγκ και ξεζούμισμα της αμάθειας και μοδομανίας...

Πρόσεχε γιατί: 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση. :P

Κατι τετοιες μας χαλανε το ονομα....... :-D

Στο Uni για το πρωτο ΜΑ, μας εδωσαν Μacbook , στο αλλο Uni για το 2ο παλι μας εδωσαν Macbook......

Oποτε μπορεις να φανταστεις οτι στο library ειχαμε τοτε ολοι macs......

Αλλα δεν ηταν δικο μας  ΄΄φταιξιμο΄΄ , αλλα των Uni's που μας τα προμηθευαν....... και ολα αυτα πριν γινουν τοσο hype τα apple προιοντα....

παίδες ένα λάπτοπ πόσες ώρες μπορεί να είναι ανοιχτο το 24ωρο χωρίς να παραδόσει πνεύμα;;;

θέλω να ανεβάσω ratio σε ένα site

Mπαααα, δεν παθαινει τιποτα.... αλλα και μηνα μενουν ανοιχτα και δεν νοιωθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πανεπιστήμια που μοιράζουν υπολογιστές!!

Ακούγεται σαν κάτι από science fiction movie.

Με αυτα που πληρώνουν οι σπουδαστες, τα Mac ειναι peanuts...

• Like 3
Δημοσ.

Κατι τετοιες μας χαλανε το ονομα....... :-D

Στο Uni για το πρωτο ΜΑ, μας εδωσαν Μacbook , στο αλλο Uni για το 2ο παλι μας εδωσαν Macbook......

Oποτε μπορεις να φανταστεις οτι στο library ειχαμε τοτε ολοι macs......

Αλλα δεν ηταν δικο μας  ΄΄φταιξιμο΄΄ , αλλα των Uni's που μας τα προμηθευαν....... και ολα αυτα πριν γινουν τοσο hype τα apple προιοντα....

Εδώ δεν έχει προώθηση προϊόντων όπως γίνεται επί Αγγλοσαξωνικού εδάφους,εδώ παίρνουν το χρήμα από το Κράτος(+τα άλλα καλούδια)και αγοράζουν μόνες τους.Για αυτό έχουν όλη την ευθύνη που τους έπιασαν κορόιδο/είναι fashion victims.

Εάν μου έδιναν τζαμπέ έναν γκομπιούτερ φυσικά θα τον χρησιμοποιούσα(ή καλύτερα θα τον έδινα για κάτι καλύτερο VfM).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...