Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο κάθε Γιάννης είναι μια ιστορία
Είναι ένας πόνος που μου φέρνει ευτυχία

Τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Arch δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω. Αλλά για να μιλάμε για linux τότε καλό θα είναι.

Για linux, αλλά καμία σχέση με ubuntu και τα συναφή. Το στήνεις απο την αρχή μόνο σου, εγκαθιστώντας τα πάντα με εντολές. Μεγάλο σχολείο το arch. Μαθαίνεις πως δουλεύει μια linux διανομή απο μέσα.

Στα θετικά ότι είναι πανάλαφρο γιατί του βάζεις τα απολύτως απαραίτητα.

Δημοσ.

παίδες ένα λάπτοπ πόσες ώρες μπορεί να είναι ανοιχτο το 24ωρο χωρίς να παραδόσει πνεύμα;;;

θέλω να ανεβάσω ratio σε ένα site

Δημοσ.

ακομα και αν δεν εχεις παιξει ποτε-δεν σαρεσει-δεν ξερεις τι ειναι, σε προκαλω μια φορα να παιξεις league of legends στα ελληνικα

Είδα μια φορά ένα φίλο μου να παίζει. Τα μάτια μου και κυρίως τα αυτιά μου μάτωσαν με αυτά που έβλεπα και άκουγα.

Δημοσ.

παίδες ένα λάπτοπ πόσες ώρες μπορεί να είναι ανοιχτο το 24ωρο χωρίς να παραδόσει πνεύμα;;;

αν εχει καλο εξαερισμο και δεν καιει το γραφειο, απειρες μερες. Εκτος εαν εννοεις για μπαταρια...

• Like 1
Δημοσ.

Άμα έχει καλό σύστημα ψύξης χωρίς να ανεβάσει θερμοκρασία, όση ώρα θες. Ζεσταίνεται αρκετά όταν το έχεις ανοικτό μετά απο ώρες;

• Like 1
Δημοσ.

@thomas όχι. το είχα αφήσει όλο το βράδυ να σιντάρει και το πρωί ήταν λιιίγο ζεστό.

αν το σκαλίζω και ακούω νετράδιο και 10 σελίδες μαζί εκεί λίγο ακούω το ανεμιστηράκι βαράει υπερωρίες. του έχω και βάση-φουρφούρι βέβαια

Δημοσ.

Είδα μια φορά ένα φίλο μου να παίζει. Τα μάτια μου και κυρίως τα αυτιά μου μάτωσαν με αυτά που έβλεπα και άκουγα.

ρωτα τον νικοτς για τον hayate

@thomas όχι. το είχα αφήσει όλο το βράδυ να σιντάρει και το πρωί ήταν λιιίγο ζεστό.

αν το σκαλίζω και ακούω νετράδιο και 10 σελίδες μαζί εκεί λίγο ακούω το ανεμιστηράκι βαράει υπερωρίες. του έχω και βάση-φουρφούρι βέβαια

μπορει να θελει και ενα καθαρισμα (εσωτερικο) και αλλαγη παστας

Δημοσ.

Για linux, αλλά καμία σχέση με ubuntu και τα συναφή. Το στήνεις απο την αρχή μόνο σου, εγκαθιστώντας τα πάντα με εντολές. Μεγάλο σχολείο το arch. Μαθαίνεις πως δουλεύει μια linux διανομή απο μέσα.

Στα θετικά ότι είναι πανάλαφρο γιατί του βάζεις τα απολύτως απαραίτητα.

Ναι τα είχα διαβάσει αυτά σε ένα τόπικ εδώ στο φόρουμ. Από τις πιο δύσκολες απαιτητικές διανομές που άμα τα βγάλεις πέρα όμως στο τέλος μαθαίνεις πολλά. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να ασχοληθώ. Για αρχή πάω να διαβάσω Προγραματισμό Διαδικτίου γιατί δίνω.

Δημοσ.

Άμα το laptop το έχεις πάνω απο δύο χρόνια, χρειάζεται μια αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή και καθάρισμα. Βέβαια αφού έχεις και βάση δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα άμα το αφήσεις να κατεβάζει το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

24. Εκτός και αν εννοείς με μπαταρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...