Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια όχι και τόσο. Απλά θέλω να την γνωρίσω ρε αδερφέ, δεν ξέρω, μπορεί, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, να έφαγα και ένα κολλήματακι, αλλά όχι σοβαρό. Βλέπεις, αυτή είναι που με έφερε στον κόσμο του... "έρωτα"

συνηθισμενα πραγματα, σχεδον ολοι το εχουμε παθει

αν το επαθες αυτο με την πληρωμενη, θα το παθεις 10πλασια με την τσαμπε. Προσεχε για να μην κοροιδευεις τους αλλους και να μην σε δουλευει το μυαλο σου

εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις το επαγγελμα της και οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα την πρηζεις να βρει αλλη δουλεια;

και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι full τραυματισμενη ψυχη, ακομα και αν μπηκε σε αυτον τον χωρο απο επιλογη της...

Παραγειλα ενα σουβλάκι και αργει να έρθει.με το μηχανάκι θα έρθει μου ειπαν

delivery για 1 σουβλακι; 'Η τοπος του λεγειν;

Δημοσ.

συνηθισμενα πραγματα, σχεδον ολοι το εχουμε παθει

αν το επαθες αυτο με την πληρωμενη, θα το παθεις 10πλασια με την τσαμπε. Προσεχε για να μην κοροιδευεις τους αλλους και να μην σε δουλευει το μυαλο σου

εισαι σιγουρος οτι μπορεις να αντεξεις το επαγγελμα της και οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα την πρηζεις να βρει αλλη δουλεια;

και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι full τραυματισμενη ψυχη, ακομα και αν μπηκε σε αυτον τον χωρο απο επιλογη της...

delivery για 1 σουβλακι; 'Η τοπος του λεγειν;

Καλημέρα σε όλους.

Δεν είναι το θέμα αν την αντέξω, γιατί πολύ απλά δεν το βλέπω έτσι, δηλαδή να το πάμε για σχεση. Θέλω απλά να την γνωρίσω, ένα απλό ραντεβού ρε φίλε.

Δημοσ.

για παρεα την θες; Ή για plain sex; Ή για κατι ενδιαμεσο;

εισαι τοσο σιγουρος ο,τι δεν θα μπλεξεις περισσοτερο τα πραγματα; Το μυαλο μερικες φορες παιζει πολυ περιεργα παιχνιδια

Μπορεις απλα να της πας λουλουδια και να τις γραψεις ενα σημειωμα, σαν ευχαριστω για την εμπειρια

Και μετα ξεκολλα και βρες μια free κοπελα (εστω για just sex), θα περασεις 150 φορες καλυτερα

Δημοσ.

για παρεα την θες; Ή για plain sex; Ή για κατι ενδιαμεσο;

εισαι τοσο σιγουρος ο,τι δεν θα μπλεξεις περισσοτερο τα πραγματα; Το μυαλο μερικες φορες παιζει πολυ περιεργα παιχνιδια

Μπορεις απλα να της πας λουλουδια και να τις γραψεις ενα σημειωμα, σαν ευχαριστω για την εμπειρια

Και μετα ξεκολλα και βρες μια free κοπελα (εστω για just sex), θα περασεις 150 φορες καλυτερα

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί πάντα πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι σωστό με βάση τα δεδομένα της κοινωνίας που ζούμε και όχι αυτό που γουστάρουμε και ας είναι λάθος?
Δημοσ.

κανε ο,τι γουσταρεις, αλλα να το κανεις συνειδητα και χωρις να σε δουλευει ο εγκεφαλος σου και ταλαιπωρηθεις/ταλαιπωρησεις και αλλους

Δημοσ.

κανε ο,τι γουσταρεις, αλλα να το κανεις συνειδητα και χωρις να σε δουλευει ο εγκεφαλος σου και ταλαιπωρηθεις/ταλαιπωρησεις και αλλους

Ωπα ωπα, δηλαδή? Ποιον μπορώ να ταλαιπωρησω εκτός από τον εαυτό μου? Θα θιχτει η πουτανα άμα μάθει πως θέλω να την γνωρίσω?
Δημοσ.

πουτανα ειναι ή απλα μια ψυχη που ετυχε και σε ξεπαρθενιασε επι πληρωμη;

anyway, go for it

Περισσότερο το δεύτερο :)
Δημοσ.

Καλημέρα με ήλιο και χαρά και τα πουλάκια τραγουδάν! :lol:

Φίλε με την πουτάνα,άστην να πάει στο καλό μεγάλε και βρες μια νορμάλ τύπισσα να βγάλεις το άχτι σου, την γαύλα σου και τον έρωτα σου.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί πάντα πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι σωστό με βάση τα δεδομένα της κοινωνίας που ζούμε και όχι αυτό που γουστάρουμε και ας είναι λάθος?

Η ποτάνα κενωνία μπορεί να είναι άδικη και καριόλα,αλλά αυτά που σου γράφουμε είναι από εμπειρίες άλλων,πολλών, που την πάτησαν με πουτάνες και χτύπησαν το κεφάλι τους(μεταφορικά και κυριολεκτικά) σε διάστημα εκατονταετιών.

Δεν είσαι ο πρώτος που την παθαίνεις.

• Like 3
Δημοσ.

δηλ το εχουνε παθει πολλοι αυτο;

Μιλιούνα.Όπως λέει και το άτι είναι σύνδρομο των ανδρώνε να προσπαθούν να "σώσουν" τις ποτάνες, ή όπως ο φίλος να τις πιάσουν γκόμενες.

Στην συντριπτική πλειοψηφία, aka εάν δεν σε λένε Γιάννη Αγιάννη, θα φας το κεφάλι σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...