Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι γινεται εκει ρε, και χθες διαβασα οτι εγινε σεισμος…..

Για rename σε Japan το πατε σιγα σιγα.

Δημοσ.

συνθημα απο παοκτζηδες το 99 ολυμπιακο σταδιο παναθηναικος παοκ <<μην σταματας εγκελαδε>> ειχα παθει πολιτισμικο σοκ

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, μάγκες και λοιποί, για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αλλά και την θέση μου.

Απ'οσο γνωρίζετε μερικοί, δεν μένω Ελλάδα και οι περισσότεροι σχολιάζετε με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Όταν μπήκα στο "σπιτάκι" για πρώτη φορά μιλαγαμε ελληνικά με το παιδί που ήρθα (αυτός με ανάγκασε να έρθω, και εγώ του έλεγα στα Ελληνικά πάμε να φύγουμε). Ε και εκεί που μπαίνουμε στο σαλόνι, το ακούει αυτή, και λέει (στα ελληνικά) Γιατί θες να φύγεις? Λέω εγώ, όπα, εδώ είμαστε. Πήγαμε, έγινε ότι έγινε (να τονίσω ότι ήταν η πρώτη μου φορά) και έφυγα. Το περασμένο Σάββατο ξαναηρθα στο σπιτάκι, και μόλις με είδε έκατσε εκεί που καθόταν γιατί κατάλαβε ότι αυτήν πάλι θα διάλεγα. Ε κάνουμε ένα τσιγάρο, μιλάμε λίγο, πως είσαι και τέτοια διαφορά, και πάμε στο δωμάτιο. Γδυνεται (εντάξει, εδώ δεν σχολιάζω, όλα τα λεφτά η γκομενα) και κάνουμε ότι κάνουμε.

Τώρα πολλοί θα μου πείτε ότι είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μαζί σας παιδιά, πραγματικά ακόμα δεν έχω ιδέα τι παίζει στη ζωή γενικά.

Δεν ξέρω γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για αυτήν και να βγω μαζί της αλλά αυτό αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω. Δεν πάω για γαμω ούτε σχέση αλλά για την εμπειρία και μόνο. Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να βγει ένα ραντεβού με μια πορνη. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, έτσι δεν είναι?

Θυμάμαι ρε μπαγάσα -εσυ πρέπει να ήσουν εχω φοβερή μνήμη- που πριν κάνα χρόνο , έμενες Ελλάδα ,έλεγες είσαι παρθένος κτλ κτλ τώρα έφυγες πήγες Γερμανία,  πήδηξες έγινες άντρας // ρε πως περνάει ο καιρός εδώ μέσα με την τρολοπαρεα σαν νεράκι μιλάμε :)

Στο θεμα σου τωρα , μονο για γαμώ να πηγαίνεις  μικρέ  στην ζωή σου μέχρι τα 30-35 για να μην σου λείψει μετά και άσε τις σχέσεις όσο εισαι μικρός  ..

• Like 1
Δημοσ.

Ελατε ρε παιδια τι του λετε...εδω στην ελλαδα εχει γεμισει με βυζιτακια που ειναι πανω σε σκαφος.μοετ,lv,hermes και λοιπα γουστα. Και ξαφνικα θα λεμε οτι δεν βγαινουν τα πουτανακια με πελατες;

Δημοσ.

Βαρδαλαχακη βλεπεις καθολου?  :-D  :-D

γιατί είναι "μεταλλαγμένη" κ αυτή?αχχαχαχααχ

• Like 1
Δημοσ.

5.5 R Κρήτη πριν λίγο και δε καταλαβα τίποτα

τωρα το ειδα, γενικα εχει ξεσκιστει να κανει σεισμους στην κρητη τελευταια

• Like 1
Δημοσ.

αντε κοιμησου τωρα εχει προβλημα το γατι μου το ενα απο τα τρια μεχρι να ξημερωσει θα βαραω φραπε απο τα νευρα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

greys anatomy πολυ κλαμα λεμε , απο τα καλητερα drama series που ηπαρχουν εκει εξω.

Επεξ/σία από Anorymous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...