Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

$9.90 για ενα eyecup ????  :shock:  :shock:  :shock:

πφφφφ…  δεν ειναι να χανεις πραγματα….. 

Unabomber σταματα να μας τρολαρεις, λυπησου μας!!  :-D  :-D

Λοιπόν, μάγκες και λοιποί, για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αλλά και την θέση μου.

Απ'οσο γνωρίζετε μερικοί, δεν μένω Ελλάδα και οι περισσότεροι σχολιάζετε με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Όταν μπήκα στο "σπιτάκι" για πρώτη φορά μιλαγαμε ελληνικά με το παιδί που ήρθα (αυτός με ανάγκασε να έρθω, και εγώ του έλεγα στα Ελληνικά πάμε να φύγουμε). Ε και εκεί που μπαίνουμε στο σαλόνι, το ακούει αυτή, και λέει (στα ελληνικά) Γιατί θες να φύγεις? Λέω εγώ, όπα, εδώ είμαστε. Πήγαμε, έγινε ότι έγινε (να τονίσω ότι ήταν η πρώτη μου φορά) και έφυγα. Το περασμένο Σάββατο ξαναηρθα στο σπιτάκι, και μόλις με είδε έκατσε εκεί που καθόταν γιατί κατάλαβε ότι αυτήν πάλι θα διάλεγα. Ε κάνουμε ένα τσιγάρο, μιλάμε λίγο, πως είσαι και τέτοια διαφορά, και πάμε στο δωμάτιο. Γδυνεται (εντάξει, εδώ δεν σχολιάζω, όλα τα λεφτά η γκομενα) και κάνουμε ότι κάνουμε.

Τώρα πολλοί θα μου πείτε ότι είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μαζί σας παιδιά, πραγματικά ακόμα δεν έχω ιδέα τι παίζει στη ζωή γενικά.

Δεν ξέρω γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για αυτήν και να βγω μαζί της αλλά αυτό αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω. Δεν πάω για γαμω ούτε σχέση αλλά για την εμπειρία και μόνο. Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να βγει ένα ραντεβού με μια πορνη. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, έτσι δεν είναι?

Προφανως παιχτη μου και θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ. Εμεις απλα σου ειπαμε την αποψη μας, η αποφαση ειναι δικη σου. Απλα απο περιστατικα παρομοια και απο οτι εχω ακουσει, μπλεκεις, ειδικα αμα εισαι και πιτσιρικας και δεν εχεις εμπειριες (δεν ξερω αν εισαι οντως πιτσιρικας).

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανείς δεν στα λέει με κακία, απλώς υπάρχουν αυτοί οι 2 κίνδυνοι πουειπώθηκαν και παραπάνω:

α) Αν της πεις να βγείτε να στραβώσει (μην πιάνεσαι από την "φιλικότητα" που δείχνει τώρα) και να γίνουν άβολα τα πράγματα

και β) που είναι και συνέπεια του πρώτου, αν το μάθει ο νταβατζής να σε βρούνε σε κανα σοκάκι μαύρο(εσένα μαύρο, όχι το σοκάκι)

Αν μπορείς να αποφύγεις το β, τότε ίσως αξίζει να το ρισκάρεις να την ρωτήσεις. Το πολύ πολύ μετά να χρειάζεται να πηγαίνεις σε άλλη πουτάνα

Επίσης αφού η φάση είναι 50ρικο και στην γερμανία και όχι σε κανα φτωχοστενό της ελλάδας, υπάρχει και αυτό που λέει ο κρις. Δεν σου φτάνουν με την καμία τα λεφτά να την κυκλοφορήσεις

Δημοσ.

Κάνε κίνηση μαν

Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα

Νευρικό...

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, μάγκες και λοιποί, για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αλλά και την θέση μου.

Απ'οσο γνωρίζετε μερικοί, δεν μένω Ελλάδα και οι περισσότεροι σχολιάζετε με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Όταν μπήκα στο "σπιτάκι" για πρώτη φορά μιλαγαμε ελληνικά με το παιδί που ήρθα (αυτός με ανάγκασε να έρθω, και εγώ του έλεγα στα Ελληνικά πάμε να φύγουμε). Ε και εκεί που μπαίνουμε στο σαλόνι, το ακούει αυτή, και λέει (στα ελληνικά) Γιατί θες να φύγεις? Λέω εγώ, όπα, εδώ είμαστε. Πήγαμε, έγινε ότι έγινε (να τονίσω ότι ήταν η πρώτη μου φορά) και έφυγα. Το περασμένο Σάββατο ξαναηρθα στο σπιτάκι, και μόλις με είδε έκατσε εκεί που καθόταν γιατί κατάλαβε ότι αυτήν πάλι θα διάλεγα. Ε κάνουμε ένα τσιγάρο, μιλάμε λίγο, πως είσαι και τέτοια διαφορά, και πάμε στο δωμάτιο. Γδυνεται (εντάξει, εδώ δεν σχολιάζω, όλα τα λεφτά η γκομενα) και κάνουμε ότι κάνουμε.

Τώρα πολλοί θα μου πείτε ότι είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μαζί σας παιδιά, πραγματικά ακόμα δεν έχω ιδέα τι παίζει στη ζωή γενικά.

Δεν ξέρω γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για αυτήν και να βγω μαζί της αλλά αυτό αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω. Δεν πάω για γαμω ούτε σχέση αλλά για την εμπειρία και μόνο. Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να βγει ένα ραντεβού με μια πορνη. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, έτσι δεν είναι?

Η συμβουλή μου ειναι: keep it professional

• Like 2
Δημοσ.

Unabomber σταματα να μας τρολαρεις, λυπησου μας!!  :-D  :-D

Δεν τρολαρω ρε, στο ebay κανει $1.5 και σε 2-3 φωτομαγαζα που πηγα εδω κοντα σε μενα, ενα δεκαρικακι θελουν….. 

#greedy_people_everywhere

Πατέρας Έλληνας, μητέρα Ρουμανα (άμα θέλω το πιστεύω)

Oπως ειπε και ο Linkin, its up to you mate.

ζυγισε το καλα, και αποφασισε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία παιδιά, ευχαριστώ για τις συμβουλές και ευχαριστώ που δεν με κοροϊδεψατε. Τώρα αλήθεια δεν ξέρω άμα αξίζει να το ρισκάρω, αλλά και από την άλλη με τρώει να το κάνω, θα δείξει. Όταν ξανά τύχει να πάω, θα δω αντιδράσεις και πάνω στην κουβέντα άμα κάτσει, θα της το πω.

Δημοσ.

Peleus17...

Μην παιζεις με την φωτια. :devil:

Αν "κολλας" καθε φορα που την "βλεπεις" τοτε σταματα να την βλεπεις.

Αν οχι,τοτε συμφωνω με τον Viper.

Βρες κανονικη γυναικα.Θα σε "φανε" οι πο@@@@ες.

Δημοσ.

Το να βγεις μαζι της μια χαρα ειναι, ανθρωπος ειναι οπως και εσυ ισα ισα ειναι καλο οτι βλεπεις το καλο στους ανθρωπους.Παρολαυτα εγω στο ειπα απλα γιατι εισαι μικρος ειναι ομορφη ειναι σκοτεινη και σε τραβαει ειναι ελληνιδα και ειστε και οι δυο σε ξενο κρατος ειναι ποιο εμπειρη απο σενα στην ζωη λογω του δρομου που εχει παρει θα σκαλωσεις πολυ ασχημα και θα στεναχωρηθεις.Αυτα απο μενα.(καντο αλλα προσπαθησε να κρατησεις συναισθηματισμους πολυ πολυ μακρυα,πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο στα 19 αλλα οκ )

• Like 1
Δημοσ.

Οι χειροτερες ειναι αυτες που το παιζουν σεμνες και σοβαρες.

Τα "κρυφα ποταμακια".

Για να γινουν οι γυναικες πο@@@@ες βοηθησαμε αρκετα οι αντρες.

Βλεπε μουν@@@@@ος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...