Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το θέμα πάντως είναι δύσκολο, φίλος που τα έφτιαξε με πόρνη στην αρχή για εμπειρία όπως ο πελεας τη ερωτεύτηκε και τελικά έμεναν μαζί , τότε άρχισαν τα δύσκολα δεν μπορούσε να πει σε φίλους και γνωστούς τι δουλειά κάνει η κοπέλα ένας γνωστός του ήταν και πελάτης και αυτό ήταν πολύ άβολο και γενικά ήταν πολύ περίεργη φάση. Τελικά μετά από ένα χρόνο περίπου χώρισαν.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μόνο θα έβγαινα? και πρόταση γάμου θα της έκανα αλλα με την συμφωνία ότι εγώ θα είμαι σπίτι στα οικοκυρικά κ αυτή θα δουλεύει είμαι ανοιχτόμυαλος τι Και γω κουμπαρα 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πριν παω για υπνο... Peleus δεν ξερω αν το λες αληθεια ή οχι, αλλα here goes either way. Μην μπεις καν στη διαδικασια. Ειμαι σιγουρος πως στατιστικα η τυπα θα εχει γνωρισει πολλους πελατες που θα θελανε να της βγαλουν το ρομαντικο της προσωπο ή απλα να την βγαλουν γκομενα. Προφανως και η φυση του επαγγελματος της δεν της επιτρεπει τετοιου ειδους ρισκα (απο την πλευρα της). Οποτε στανταρακι θα φας ακυρο, plus το οτι μεχρι να την πεισεις πως δεν εισαι σαν ολους τους αλλους που πανω στην καψα θα της εχουν προτεινει να τη βγαλουν για ποτο θα εχεις πληρωσει τα κερατα σου. Μην της ζητησεις facebook. Λογικα θα σου δωσει κανα καλλιτεχνικο αν εχει (οποτε μαντεψε πως θα ειναι οι αναρτησεις απο ολους τους καφρους που θα εχει), γιατι να σου δωσει το προσωπικο (αν εχει) δεν παιζει. Τα παραπανω αν ειναι καλη η κοπελα. Αν δεν ειναι καλη μπορει να μπλεξεις ασχημα με τιποτα περιεργα κυκλωματα. Και γενικα αυτα που σου ειπε ο Ρηβολβα και οι υπολοιποι. Παραυτα θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε τι εγινε τελικα αν επιλεξεις τελικα να χωθεις. Νυχτες y'all 3
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Peleus17... Παιζει σε λιγο καιρο να ανοιξεις θεμα με τιτλο: "Αγαπησα μια πορνη"...? Και μετα απο λιγο καιρο: "Με απατησε μια πορνη". 7
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πριν παω για υπνο... Νυχτες y'all ξξξξξξέρει ο storm ξξξεεεερει .. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παραγειλα ενα σουβλάκι και αργει να έρθει.με το μηχανάκι θα έρθει μου ειπαν
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πωπω ακαρδοι, το φαγατε το παλικαρι. Ντροπη σας. Παιδι μου, να προσεχεις, μικρο εισαι ακομα, το πουλι σου κ την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πωπω ακαρδοι, το φαγατε το παλικαρι. Ντροπη σας. Παιδι μου, να προσεχεις, μικρο εισαι ακομα, το πουλι σου κ την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις πριν καμια 15ριά χρόνια είχα δει μια ταινία αργά το βράδυ στο super-b (τοπικό κανάλι) με μια τύπισσα με μεταλλαγμένο αιδοίο που έτρωγε τα πουλιά των αντρώνε κατα την ερωτική πράξη 2
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το προβλημα ειναι οτι το αληθινο της προσωπο αν ποτε του το δειξει μπορει να μην του αρεσει καθολου.Εχουν πολυ συσωρευμενο θυμο και αν βρεθεις στην μαυρη λιστα της για οποιοδηποτε λογο δεν θα σου αρεσει αυτο που θα δεχτεις.Μακρια. πριν καμια 15ριά χρόνια είχα δει μια ταινία αργά το βράδυ στο super-b (τοπικό κανάλι) με μια τύπισσα με μεταλλαγμένο αιδοίο που έτρωγε τα πουλιά των αντρώνε κατα την ερωτική πράξη το χω δει. 1
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 πριν καμια 15ριά χρόνια είχα δει μια ταινία αργά το βράδυ στο super-b (τοπικό κανάλι) με μια τύπισσα με μεταλλαγμένο αιδοίο που έτρωγε τα πουλιά των αντρώνε κατα την ερωτική πράξη Βαρδαλαχακη βλεπεις καθολου?
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 $9.90 για ενα eyecup ???? πφφφφ… δεν ειναι να χανεις πραγματα…..
Peleus17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, μάγκες και λοιποί, για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αλλά και την θέση μου. Απ'οσο γνωρίζετε μερικοί, δεν μένω Ελλάδα και οι περισσότεροι σχολιάζετε με βάση τα ελληνικά δεδομένα. Όταν μπήκα στο "σπιτάκι" για πρώτη φορά μιλαγαμε ελληνικά με το παιδί που ήρθα (αυτός με ανάγκασε να έρθω, και εγώ του έλεγα στα Ελληνικά πάμε να φύγουμε). Ε και εκεί που μπαίνουμε στο σαλόνι, το ακούει αυτή, και λέει (στα ελληνικά) Γιατί θες να φύγεις? Λέω εγώ, όπα, εδώ είμαστε. Πήγαμε, έγινε ότι έγινε (να τονίσω ότι ήταν η πρώτη μου φορά) και έφυγα. Το περασμένο Σάββατο ξαναηρθα στο σπιτάκι, και μόλις με είδε έκατσε εκεί που καθόταν γιατί κατάλαβε ότι αυτήν πάλι θα διάλεγα. Ε κάνουμε ένα τσιγάρο, μιλάμε λίγο, πως είσαι και τέτοια διαφορά, και πάμε στο δωμάτιο. Γδυνεται (εντάξει, εδώ δεν σχολιάζω, όλα τα λεφτά η γκομενα) και κάνουμε ότι κάνουμε. Τώρα πολλοί θα μου πείτε ότι είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μαζί σας παιδιά, πραγματικά ακόμα δεν έχω ιδέα τι παίζει στη ζωή γενικά. Δεν ξέρω γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για αυτήν και να βγω μαζί της αλλά αυτό αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω. Δεν πάω για γαμω ούτε σχέση αλλά για την εμπειρία και μόνο. Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να βγει ένα ραντεβού με μια πορνη. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, έτσι δεν είναι?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν εχεις αρκετά λεφτά για να βγεις μαζί της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις