Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να την φακ φακ τζάμπα θες δλδ

Να σου πω την αλήθεια όχι και τόσο. Απλά θέλω να την γνωρίσω ρε αδερφέ, δεν ξέρω, μπορεί, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, να έφαγα και ένα κολλήματακι, αλλά όχι σοβαρό. Βλέπεις, αυτή είναι που με έφερε στον κόσμο του... "έρωτα"
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια όχι και τόσο. Απλά θέλω να την γνωρίσω ρε αδερφέ, δεν ξέρω, μπορεί, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, να έφαγα και ένα κολλήματακι, αλλά όχι σοβαρό. Βλέπεις, αυτή είναι που με έφερε στον κόσμο του... "έρωτα"

έτσι εξηγούνται ΟΛΑ, 

μην ανησυχείς, η ίωση του "πρωτάρη" είναι, θα σου περάσει ... 

• Like 1
Δημοσ.

Γερμανία είσαι Πελλέα?

Μπες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταλήξει win-win η όλη φάση.

Δες το καθαρά σαν εμπειρία(όπως αυτοί που πηγαίνανε στα reality :P ).

Δημοσ.

έτσι εξηγούνται ΟΛΑ,

μην ανησυχείς, η ίωση του "πρωτάρη" είναι, θα σου περάσει ...

Αυτό μάλλον θα είναι, αλλά όταν την ξαναδώ, θα ρωτήσω φβ :P

Γερμανία είσαι Πελλέα?

Μπες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταλήξει win-win η όλη φάση.

Δες το καθαρά σαν εμπειρία(όπως αυτοί που πηγαίνανε στα reality :P ).

Ναι Γερμανία είμαι. Αυτό λέω και εγώ, δεν λέω για σχέσεις και μαλακιες, απλά για την εμπειρία και να έχω κάτι να θυμάμαι όταν απομακρυνθω από τα νιάτα μου.
Δημοσ.

Αυτό μάλλον θα είναι, αλλά όταν την ξαναδώ, θα ρωτήσω φβ :P

Ναι Γερμανία είμαι. Αυτό λέω και εγώ, δεν λέω για σχέσεις και μαλακιες, απλά για την εμπειρία και να έχω κάτι να θυμάμαι όταν απομακρυνθω από τα νιάτα μου.

ξαφνικά, γέρασα

Δώστα όλα για όλα, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...εξάλλου το φακ φακ το πληρώνεις 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε κίνηση μαν

Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα

• Like 8
Δημοσ.

Κάνε κίνηση μαν

Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα

Θα την πιάσει το συναισθηματικό της?  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε κίνηση μαν

Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν μου.

Πρόσεχε η ανάμνηση που θα σου μείνει, μην είναι του νταβατζη/προστάτη της.

Θα μου κλασει αυτός και όλη η παρέα του 3:)
Δημοσ.

Επειδη εισαι μικρος μαλλον σε ηλικια σε ελκυει γιατι σου φαινετε σκοτεινη και εχεις μια υποσυνειδητη ελπιδα οτι θα βγαλεις το ανθρωπινο προσωπο της στην επιφανεια.Κατα 99 τα εκατο ξεχνα το.

• Like 1
Δημοσ.

Άνθρωποι που χρησιμοποιείτε ακόμα Mac, γιατί υπάρχετε; Στα τρένα γρήγορα.

Mηλα και Εξωγηινους χρησιμοποιουμε για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι …..  :-D

Δημοσ.

Ε αμα εισαι μικρος ασκουν ενα ειδος γοητειας στον αγνο και αμαθο εγκεφαλο σου :-)

Στην ελλαδα παντως θα φτυσεις αιμα για να παρεις τηλ απο στριπερ οσο ωραιος και να σαι οσο εξυπνος να σαι οσο οσο.Εχουν ομερτα αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Θα βγαίνατε ποτέ ραντεβού με μια πορνη? (δεν τρολαρω)

μόνο θα έβγαινα? και πρόταση γάμου θα της έκανα αλλα με την συμφωνία ότι εγώ θα είμαι σπίτι στα οικοκυρικά κ αυτή θα δουλεύει 

είμαι ανοιχτόμυαλος τι 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...