Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 να την φακ φακ τζάμπα θες δλδΝα σου πω την αλήθεια όχι και τόσο. Απλά θέλω να την γνωρίσω ρε αδερφέ, δεν ξέρω, μπορεί, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, να έφαγα και ένα κολλήματακι, αλλά όχι σοβαρό. Βλέπεις, αυτή είναι που με έφερε στον κόσμο του... "έρωτα"
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να σου πω την αλήθεια όχι και τόσο. Απλά θέλω να την γνωρίσω ρε αδερφέ, δεν ξέρω, μπορεί, ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ, να έφαγα και ένα κολλήματακι, αλλά όχι σοβαρό. Βλέπεις, αυτή είναι που με έφερε στον κόσμο του... "έρωτα" έτσι εξηγούνται ΟΛΑ, μην ανησυχείς, η ίωση του "πρωτάρη" είναι, θα σου περάσει ... 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γερμανία είσαι Πελλέα? Μπες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταλήξει win-win η όλη φάση. Δες το καθαρά σαν εμπειρία(όπως αυτοί που πηγαίνανε στα reality ).
Peleus17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 έτσι εξηγούνται ΟΛΑ, μην ανησυχείς, η ίωση του "πρωτάρη" είναι, θα σου περάσει ... Αυτό μάλλον θα είναι, αλλά όταν την ξαναδώ, θα ρωτήσω φβ Γερμανία είσαι Πελλέα? Μπες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταλήξει win-win η όλη φάση. Δες το καθαρά σαν εμπειρία(όπως αυτοί που πηγαίνανε στα reality ). Ναι Γερμανία είμαι. Αυτό λέω και εγώ, δεν λέω για σχέσεις και μαλακιες, απλά για την εμπειρία και να έχω κάτι να θυμάμαι όταν απομακρυνθω από τα νιάτα μου.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αυτό μάλλον θα είναι, αλλά όταν την ξαναδώ, θα ρωτήσω φβ Ναι Γερμανία είμαι. Αυτό λέω και εγώ, δεν λέω για σχέσεις και μαλακιες, απλά για την εμπειρία και να έχω κάτι να θυμάμαι όταν απομακρυνθω από τα νιάτα μου. ξαφνικά, γέρασα Δώστα όλα για όλα, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...εξάλλου το φακ φακ το πληρώνεις 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάνε κίνηση μαν Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα 8
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πρόσεχε η ανάμνηση που θα σου μείνει, μην είναι του νταβατζη/προστάτη της. 2
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάνε κίνηση μαν Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα Θα την πιάσει το συναισθηματικό της? 2
Peleus17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάνε κίνηση μαν Σίγουρα μετά από καμιά 15ριά φούτσους που θα φάει μες στη μέρα, θα θέλει μετά τη δουλειά να πιει και ένα ποτάκι μαζί σου και να κάνετε και έρωτα Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν μου. Πρόσεχε η ανάμνηση που θα σου μείνει, μην είναι του νταβατζη/προστάτη της.Θα μου κλασει αυτός και όλη η παρέα του 3:)
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επειδη εισαι μικρος μαλλον σε ηλικια σε ελκυει γιατι σου φαινετε σκοτεινη και εχεις μια υποσυνειδητη ελπιδα οτι θα βγαλεις το ανθρωπινο προσωπο της στην επιφανεια.Κατα 99 τα εκατο ξεχνα το. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Άνθρωποι που χρησιμοποιείτε ακόμα Mac, γιατί υπάρχετε; Στα τρένα γρήγορα. Mηλα και Εξωγηινους χρησιμοποιουμε για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι …..
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Peleus17... Παιζει σε λιγο καιρο να ανοιξεις θεμα με τιτλο: "Αγαπησα μια πορνη"...? 6
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ε αμα εισαι μικρος ασκουν ενα ειδος γοητειας στον αγνο και αμαθο εγκεφαλο σου Στην ελλαδα παντως θα φτυσεις αιμα για να παρεις τηλ απο στριπερ οσο ωραιος και να σαι οσο εξυπνος να σαι οσο οσο.Εχουν ομερτα αυτες. 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Mηλα και Εξωγηινους χρησιμοποιουμε για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι ….. Arch 4evah mothafuckas 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Θα βγαίνατε ποτέ ραντεβού με μια πορνη? (δεν τρολαρω) μόνο θα έβγαινα? και πρόταση γάμου θα της έκανα αλλα με την συμφωνία ότι εγώ θα είμαι σπίτι στα οικοκυρικά κ αυτή θα δουλεύει είμαι ανοιχτόμυαλος τι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις