LongTom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχετε ξαναματαδεί τέτοιο άσπρο-ημιστέρεο μέλι; Γιατί με έπρηξαν οι Δανοί ότι είναι το "νορμάλ".Τους έδειξα το κανονικό και είπαν ότι δεν είναι φυσικό...
GreekMonkey Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 fixed Άνθρωποι που χρησιμοποιείτε ακόμα Mac, γιατί υπάρχετε; Στα τρένα γρήγορα. windows 7 ?really? Ακομα? Ήρεμα εσύ χακερά. Τράβα να κατεβάσεις κάνα Daemon Tools και να το χρεώσεις κάνα 30άρι.
Anorymous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχετε ξαναματαδεί τέτοιο άσπρο-ημιστέρεο μέλι; Γιατί με έπρηξαν οι Δανοί ότι είναι το "νορμάλ".Τους έδειξα το κανονικό και είπαν ότι δεν είναι φυσικό... που να ξερουν απο μελι οι δανοι εδω καλα καλα δεν μπορουν να ξεχωρισουν την μερα με την νυκτα 1
linkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ναι παω 10 φορες το χρονο και αν, ας πηγαινα και εγω στην δουλεια και ας ειχα πλαστικη πισινα απο τα τζαμπο χαχαχα Δεν εισαι καναδα πουστια μας παραπλανεις με το αβαταρ δεν πιστευω να εισαι τρομοκρατης υ.γ που εισαι τελικα ? Αλιμονο φιλε μου σιγα μην ειμαι τρομοκρατης. Νονος της νυχτας ειμαι, λιγο νοτιοτερα του Καναδα. 1
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα βγαίνατε ποτέ ραντεβού με μια πορνη? (δεν τρολαρω)
LongTom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν έχω ξαναδεί. από γεύση τι λέει; Ιδέα δεν έχω,έμοιασε σαν άρρωστο νιανιά και δεν δοκίμασα. που να ξερουν απο μελι οι δανοι εδω καλα καλα δεν μπορουν να ξεχωρισουν την μερα με την νυκτα Χέσε μέσα,εδώ 10:25 ακόμη έχει τόσο πολύ φως λες και δεν έδυσε καλά καλά ο ήλιος... 1
Anorymous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αλιμονο φιλε μου σιγα μην ειμαι τρομοκρατης. καταλαβα εισαι απλα το θυμα μιας αγαπης χαχαχα Θα βγαίνατε ποτέ ραντεβού με μια πορνη? (δεν τρολαρω) εχω φιλο που το εκανε ειναι αναλογα τα γουστα και τα πιστευω του καθενα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα βγαίνατε ποτέ ραντεβού με μια πορνη? (δεν τρολαρω) με λεφτά ή όχι;
Anorymous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 με λεφτά ή όχι; με λεφτα δεν ειναι ραντεβου αλλα βιζιτα
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχετε ξαναματαδεί τέτοιο άσπρο-ημιστέρεο μέλι; Γιατί με έπρηξαν οι Δανοί ότι είναι το "νορμάλ".Τους έδειξα το κανονικό και είπαν ότι δεν είναι φυσικό... Στον επόμενο που θα στο πει θα του δείξεις το βίντεο. Άκου εκεί η άσπρη μύξα φυσικό μέλι. Αυτό έχει περισσότερα χημικά από όσα έχουν φάει όλα τα Εξάρχεια. 4
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 με λεφτά ή όχι;Χωρίς ρε. Είναι μια, πολύ ωραία κοπέλα, πιστεύω ένα 1-2 χρόνια μεγαλύτερη μου, αλλά ρε φίλε η γκομενα είναι έρωτας. Λέω στην επόμενη "επίσκεψη" να πάρω επαφή (φβ κτλ). Τι λέτε, να το ρισκάρω και ότι γίνει? Στην τελική μια την έχουμε την ζωή, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθουν τα πράγματα
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 με λεφτα δεν ειναι ρανταβου αλλα βιζιτα ε και τον καφέ να της πληρώσεις, πάλι βίζιτα θα καταλήξει Χωρίς ρε. Είναι μια, πολύ ωραία κοπέλα, πιστεύω ένα 1-2 χρόνια μεγαλύτερη μου, αλλά ρε φίλε η γκομενα είναι έρωτας. Λέω στην επόμενη "επίσκεψη" να πάρω επαφή (φβ κτλ). Τι λέτε, να το ρισκάρω και ότι γίνει? Στην τελική μια την έχουμε την ζωή, πότε πως μπορούν να εξελιχθουν τα πράγματα πόσα δίνεις για την "επίσκεψη";;; αν μείνω για πολύ ακόμα άνεργη να σου δώσε ένα βιογραφικό μου να το πας ...
Peleus17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ε και τον καφέ να της πληρώσεις, πάλι βίζιτα θα καταλήξει πόσα δίνεις για την "επίσκεψη";;; αν μείνω για πολύ ακόμα άνεργη να σου δώσε ένα βιογραφικό μου να το πας ... 50€
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Χωρίς ρε. Είναι μια, πολύ ωραία κοπέλα, πιστεύω ένα 1-2 χρόνια μεγαλύτερη μου, αλλά ρε φίλε η γκομενα είναι έρωτας. Λέω στην επόμενη "επίσκεψη" να πάρω επαφή (φβ κτλ). Τι λέτε, να το ρισκάρω και ότι γίνει? Στην τελική μια την έχουμε την ζωή, πότε πως μπορούν να εξελιχθουν τα πράγματα Να μην το ρισκάρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις