Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως στο Γαλάτσι μια χαρά κουνήθηκα. Βέβαια κόντρα σε ο,τι πίστευα και ειχα μελετήσει σε περίπτωση βραδινου σεισμου, ημουν απλά σε φαση fuck it και γυρισα πλευρό. Oh well φανταζομαι αν ζουσα παλιότερα θα αφηνα απλα τον μαστοδοντα να με φαει αν κοιμομουν. 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ο τύπος απο το ΚΕΚ κάτι πουστιά έκανε και μου λέει το πρωί οτι έστειλε τα χαρτιά για να πάω στην χθεσινή επιχείρηση και του λέω μα δεν υπέγραψα κάτι , τι στείλατε? άρχισε και τσαντιζόταν και μου λέει είμαστε ενήλικες σωστά? και κάτι τέτοια. Ναι του λέω αλλα δεν είχε γίνει αυτή η συμφωνία , υποτίθεται πως θα ήταν σε δουλειά γραφείου για να κάνω την πρακτική μου στο πρόγραμμα που είναι πρακτική εξάσκηση μαθητείας στο πτυχίο του ΙΕΚ μου (multimedia) , όχι στις αποθήκες και courier πόσο μάλλον όταν μου δημιουργεί πρόβλημα υγείας.μετά του λέω να επικοινωνήσω με τα κεντρικά που διεξάγουν το πρόγραμμα κατάρτισης(μάλλον το πήρε σαν απειλή ενώ το είπα σοβαρά για να βγάλουμε μια άκρη) και μου λέει όχι όχι δεν κατάλαβες πως πάει το πράγμα και είχε υφάκι .υπογραφή δεν έχει μπει ούτε απο την επιχείρηση ούτε απο εμένα , τι συμβαίνει ????????...... έβαλαν υπογραφή για εμένα ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 σπάστα όλα Nicoc, μαζί σου! 2
manzana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 υπογραφή δεν έχει μπει ούτε απο την επιχείρηση ούτε απο εμένα , τι συμβαίνει ????????...... έβαλαν υπογραφή για εμένα ???? ΑΝ εχει γινει κατι τετοιο μιλαμε για πλαστοπροσωπια,ειναι αδικημα που διωκεται ποινικα και μπορεις να τους τρεξεις πολυ πολυ ασχημα 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σας! Σούπερ μέρα σήμερα! ο τύπος απο το ΚΕΚ κάτι πουστιά έκανε και μου λέει το πρωί οτι έστειλε τα χαρτιά για να πάω στην χθεσινή επιχείρηση και του λέω μα δεν υπέγραψα κάτι , τι στείλατε? άρχισε και τσαντιζόταν και μου λέει είμαστε ενήλικες σωστά? και κάτι τέτοια. Ναι του λέω αλλα δεν είχε γίνει αυτή η συμφωνία , υποτίθεται πως θα ήταν σε δουλειά γραφείου για να κάνω την πρακτική μου στο πρόγραμμα που είναι πρακτική εξάσκηση μαθητείας στο πτυχίο του ΙΕΚ μου (multimedia) , όχι στις αποθήκες και courier πόσο μάλλον όταν μου δημιουργεί πρόβλημα υγείας.μετά του λέω να επικοινωνήσω με τα κεντρικά που διεξάγουν το πρόγραμμα κατάρτισης(μάλλον το πήρε σαν απειλή ενώ το είπα σοβαρά για να βγάλουμε μια άκρη) και μου λέει όχι όχι δεν κατάλαβες πως πάει το πράγμα και είχε υφάκι .υπογραφή δεν έχει μπει ούτε απο την επιχείρηση ούτε απο εμένα , τι συμβαίνει ????????...... έβαλαν υπογραφή για εμένα ???? Ψάξτο, αλλά μην περιμένεις να βρεις και τις ιδανικές συνθήκες σε τέτοιες δουλειές τύπου πρακτικής-μαθητείας...εκτός αν πας σε γνωστό και ξέρεις 100% τι θα κάνεις
DoomWrath21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως στο Γαλάτσι μια χαρά κουνήθηκα. Βέβαια κόντρα σε ο,τι πίστευα και ειχα μελετήσει σε περίπτωση βραδινου σεισμου, ημουν απλά σε φαση fuck it και γυρισα πλευρό. Oh well φανταζομαι αν ζουσα παλιότερα θα αφηνα απλα τον μαστοδοντα να με φαει αν κοιμομουν.Ελα ρε γαλατσαρα 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πως λέγεται αυτό το red-yellow effect? Μπορώ να το πετύχω σε photoshop? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Mια εφαρμογη στο αντροιντ το λεει tobacco filter. Οποτε ισως να ξεκινούσες ετσι. 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ΑΝ εχει γινει κατι τετοιο μιλαμε για πλαστοπροσωπια,ειναι αδικημα που διωκεται ποινικα και μπορεις να τους τρεξεις πολυ πολυ ασχημα τελικά άλλαξε τροπάρι αφού έβαλα φίλη μου που δουλεύει σε ΚΕΚ να τον πάρει και να του μιλήσει για να τον ρωτήσει για την διαδικασία και καλα να με βοηθήσει να βρω αλλού. όλα καλά και το πρόγραμμα θα πάρει παράταση άρα δεν χάνω και λεφτά. τελικά το έπαιζε ιστορία για να πάω εκεί που ήθελε. Καλημέρα σας! Σούπερ μέρα σήμερα! Ψάξτο, αλλά μην περιμένεις να βρεις και τις ιδανικές συνθήκες σε τέτοιες δουλειές τύπου πρακτικής-μαθητείας...εκτός αν πας σε γνωστό και ξέρεις 100% τι θα κάνεις Δεν δουλεύω πρώτη φορά ρε συ ξέρω, όμως άλλο ιδανικές κ άλλο έλα να κάνεις άσχετα πράγματα με το αντικείμενο , πήγα σαν χειριστής υπολογιστή , όχι σαν χαμάλης και courier (που δεν έχω καν δίπλωμα για μηχανάκι , ότι νάνε ε) , τελικά βρήκα αλλού και θα πάω συστημένος να σου πω υπάρχει και η άλλη φάση αν μου τη βαρέσει να τους έλεγα δεν κάνω αυτά που λέτε κ να το έπαιζα ιστορία , δεν με πληρώνουν δεν μπορούν να με απολύσουν, κλαιν , θα το κάνανε γαργάρα , απλά ήθελα να πάω κάπου να κάνω όμορφα κ ήρεμα τη δουλειά μου χωρίς τσίρκα. Αλλα όχι και να θέλουν να βγάλουν απ τη μύγα ξύγκι ε , δε γουστάρω την κοροιδία , ότι συμφωνήσουμε αυτό κ μόνο , αν πήγαινα να βρω δουλειά χύμα όπως έχω δουλέψει περιστασιακά τότε ναι πιθανότατα θα δεχόμουν να μου τα αλλάξουν λόγο ανάγκης , αλλα απο τη στιγμή που δεν με πληρώνουν και έχω άλλες επιλογές θα κάνω αυτό που ειναι να κάνω αλλιώς πούλος , όπως και πήραν , εκτός απο δωρεάν υπάλληλο χάσανε και 400 euro απο το τίποτα. δεν είναι του χαρακτήρα μου να είμαι passive και calm , αλλα όταν έχει να κάνει με δουλειά φοράω άλλο πρόσωπο , της ηρεμίας και της ευγένειας μέχρι αηδίας. ε με περάσανε για άλλον και πήγαν να το εκμεταλλευτούν, αν ήξεραν τι κουβαλάω στο κεφάλι μου θα συμπεριφερόντουσαν αλλιώς. τέσπα όλα καλά. σπάστα όλα Nicoc, μαζί σου! έτοιμος ήμουν , με το που κλείνω το τηλ έτσι όπως μου μίλαγε ο τύπος είχα φρικάρει , λέω στο φίλο της αδερφής μου φέρε τα κλειδιά για το μηχανάκι σου να πάω να τον βρω να του γ@ το πτώμα της μάνας του, έβλεπα red. Αλλα τελικά χαλάρωσα κ βρήκα λύση αχχαχααχχα 2
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ροχαλιζει ο παραδιπλανος μου, το Ιντερνετ ψιλοσερνεται (εδω ηρθατε να κανετε download ρε γιδια ), εχασα το eyecup της καμερας, και το μονο που βλεπω ειναι θαλασσα........ :mad: #καλα_παμε_NOT.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ροχαλιζει ο παραδιπλανος μου, το Ιντερνετ ψιλοσερνεται (εδω ηρθατε να κανετε download ρε γιδια ), εχασα το eyecup της καμερας, και το μονο που βλεπω ειναι θαλασσα........ :mad: #καλα_παμε_NOT. Σε αεροπλάνο είσαι πάλι;
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ροχαλιζει ο παραδιπλανος μου, το Ιντερνετ ψιλοσερνεται (εδω ηρθατε να κανετε download ρε γιδια ), εχασα το eyecup της καμερας, και το μονο που βλεπω ειναι θαλασσα........ :mad: #καλα_παμε_NOT. Φαντάσου να έπεφτε το αεροπλάνο τι θα μας έλεγες 3
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Φαντάσου να έπεφτε το αεροπλάνο τι θα μας έλεγες Ας πεσει, τουλαχιστον να σταματησει το γομαρι να ροχαλιζει...... Δεν μπορω να βαλω και gifακια, 100 ωρες θα κανει να φορτωσει η σελιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις