Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5.3R τελικά από το Αστεροσκοπείο

λογικά ήταν σε μεγάλο βάθος αλλιώς θα ήταν πολύ χειρότερα.

Υ.γ

παω να πεσω ελπιζω να μην μας κανει τσακπινιες ο εγκέλαδος...

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδώ λέει ότι γίνανε 7, όχι ένας. http://www.seismoi.gr/

Μόλις έγινε και άλλος 3,4.

Συνεχείς μετασεισμούς δίνει την τελευταία μιάμιση ώρα η περιοχή της Δροσιάς, μετά τον ισχυρό σεισμό 5.2 Ρίχτερ που ταρακούνησε την μισή Ελλάδα στις... 4.09πμ.

Η τελευταία ισχυρή μετασεισμική δραστηριότητα, καταγράφηκε στις 5.31πμ, με 3.4 Ρίχτερ.

Κανένας τραυματισμός και καμία ζημιά δεν έχει καταγραφεί από τον δυνατό σεισμό έως αυτή την ώρα.

Ε όχι και ισχυρός τα 5.2 Ρίχτερ. Τι να πει και το Νεπάλ.

Δημοσ.

Έχουν κλάσει μέντες εκεί στην Αθήνα.Εμείς δηλαδή που είχαμε 6,7 τι να λέγαμε.

Καλημέρα 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν κλάσει μέντες εκεί στην Αθήνα.Εμείς δηλαδή που είχαμε 6,7 τι να λέγαμε.

Που?

Εμεις 2 6αρια κεφαλονια μετραει?:P

Δημοσ.

Σαν να φοβάστε γενικά. Είστε φοβικοι με τους σεισμούς;

In other news

Ψάχνω για καλώδια sata που κάνουν στροφή 90 μοιρών στην άκρη και οι τιμες ειναι οτιναναι.

Μέρες

Δημοσ.

Ρε σεις, κέντρο κι εγώ...νά'νιωσα μόνο ένα ελαφρύ κουνηματάκι 1-2 seconds, άνοιξα μάτια, δεν κουνιόταν κανένα αντικείμενο, γύρισα πλευρό, ξεράθηκα. Πάει, έχω γίνει τελείως αναίσθητο βόδι μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτηχως δεν εχει σχεση με το ρυγμα στην αταλαντη και ουτε εχει την δυναμη να το ενεργοποιησει, ειναι συνεχεια μιας ακολουθειας που εχει ξεκινησει απο τον νοεμβριο του 2014 που ευτηχως ειναι υποθαλασια και λογικα το πολυ να δωσει 5 με 5,5 ξανα το επομενο διαστημα.

Σαν να φοβάστε γενικά. Είστε φοβικοι με τους σεισμούς;

οχι απλα εχουμε χεστει απο τον φοβο μας  :mrgreen:  Δυο πραγματα φοβαμαι τρελα αεροπλανα και σεισμους, για το πρωτο δεν εχω μπει ουτε προκειται σε αεροπλανο για το 2ο δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι.

Δημοσ.

Διευκρίνηση

Δεν είμαι ούτε πλούσιος , ούτε από τους μίζερους της κοινωνίας μας που θα χρονομετράω για να λέω " για 10 λεπτά πήρε τόσο " ή " σιγά το πράγμα που θέλει τέχνη , να βάψεις μια πόρτα , θέλει και 90€ για 2 πόρτες ".

Ρωτάω αν όντως το 45€ δικαιολογεί κάτι παραπάνω απο το πάνω-κάτω την βούρτσα και την αγορά της μπογιάς .

Τι διευκρινίζεις και εσύ μην φας καμία μπούφλα ρε; Ρώτα εκεί ότι είναι να ρωτήσεις. Κάθεσαι και δίνεις και εξηγήσεις.

Δημοσ.

Πάω στοίχημα, γύρισαν την συγκεκριμένη ταινία για να δώσουν περισσότερο χρόνο στο πανί στον Dr Mann και για να πάει και η Murph στο διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε γιαυτο και εγω κεντρο γκυζη ειμαι ενας που μιλαω τωρα αιγαλεω δεν την ακουσε και πολυ

Γείτονα εγώ χαμπάρι δεν πήρα, τώρα έμαθα ότι έγινε σεισμός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...