Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

5.2 δίνει το Γεωδυναμικό.Πολύ κοντά στο ρήγμα της Αταλάντης.Ιστορικά μέχρι 7άρες+  δίνει η Αταλάντη.Τα Αθηνάκια να είστε σε εγρήγορση περικαλώ.

οκ ειχα χεστει μια φορα τωρα εχω χεστει 1000

• Like 3
Δημοσ.

Λογικά δεν είναι από το ρήγμα της Αταλάντης αλλά είναι πολύ κοντά όπως βλέπω στον χάρτη.Δεδομένου του μεγέθους και του μικρού εστιακού βάθους θα μπορούσε να διαγύρει την Αταλάντη.Υπενθυμίζω οτι στον τελευταίο μεγάλο της Αταλάντης (πριν πολλά χρόνια) η Αθήνα είχε σοβαρές ζημιές.

Δημοσ.

κρατησε αρκετη ωρα... εγω τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα προσπαθουσα να καταλαβω αν κουνιεμαι ασυναισθητα... μετα πηρα πρεφα οτι ειναι σεισμος και μπηκα σε panic mode , run to the exits φαση.

απο τον μεγαλο του 90something που τον περασα μονος μου σπιτι εχω μια μεγαλη φοβια.

Δημοσ.

Και'γω τα ιδια.Τα πρωτα 2-3" δεν το καταλαβα,σαν να δυναμωνε σιγα- σιγα.Πρεπει να κρατησε καπου 7".

Στον προηγουμενο σεισμο που ηταν περυσι νομιζω πηρα χαμπαρι με την 1 και πεταχτηκα εξω σε 2".λ σαν νιντζα.

Και τις 2 φορες οι σεισμοι με βρηκαν ξυπνιο στην δουλεια.Ο προηγουμενος νομιζω ηταν λιγο μετα τις 5 το βραδυ.Τουλαχιστον ειμαι σε ισογειο φαση και βγαινω αμεσως εξω.

Το αγχος ειναι οτι σε τετοια φαση σκεφτεσαι τους δικους σου.

Δημοσ.

πανικος απλα , υποθετικα πρεπει να μεινουμε ασγαλης μεχρι να τελιωσει ο σεισμος ελα που με το ζορι κρατιεμαι να μην πεταχθω εξω και να φοναζω σαν τρελος σεισμος σεισμος

Στα γρήγορα βλέπω το επίκεντρο του σεισμού είναι 25-30 χιλιόμετρα give or take από το ρήγμα της Αταλάντης

δεν βοηθας , οκ χεστηκαμε μην παθουμε και κανα εμφραγμα, no more informations

Δημοσ.

Εδώ λέει ότι γίνανε 7, όχι ένας. http://www.seismoi.gr/

Μόλις έγινε και άλλος 3,4.

Συνεχείς μετασεισμούς δίνει την τελευταία μιάμιση ώρα η περιοχή της Δροσιάς, μετά τον ισχυρό σεισμό 5.2 Ρίχτερ που ταρακούνησε την μισή Ελλάδα στις... 4.09πμ.

Η τελευταία ισχυρή μετασεισμική δραστηριότητα, καταγράφηκε στις 5.31πμ, με 3.4 Ρίχτερ.

Κανένας τραυματισμός και καμία ζημιά δεν έχει καταγραφεί από τον δυνατό σεισμό έως αυτή την ώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...