Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα για λίγες μέρες Ελλάδα και είδα TV ... σοβαρά υπάρχει εκπομπή στύλ master chef για ¨baristas" ???

ποιός το σκέφτηκε ?

Ο χορηγός

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

RAID rack με 4 ευρω. Yeah

Σπερες

And it fits like a glove In 600t. Θα τρελαθω Χριστέ μου και τα σχετικά

In other news

Κλαίω με τα σχόλια για τον weekend στο apple parade.

#flyest nigga on sesame street

Σπερες

Δημοσ.

σου βαζω εγω και μου το χρωστας μετα την εξεταστικη, ΟΚ;

Χαχα καλά θα ήταν να είχα εξεταστική! Άντε καληνύχτα σε όλους! :)

Δημοσ.

Πόσο κάνει κατά Μ.Ο ή έστω κατά την γνώμη σας η ανάθεση σε βαφέα ( μπογιατζή ) το βάψιμο 2 εσωτερικών ξύλινων πορτών , με τις μπογιές included ;

Βάφανε στην πολυκατοικία και τον ρωτήσαμε , μιας που ήταν εκεί , και ήθελε λέει 45€ / πόρτα με τις μπογιές στην τιμή .

Διευκρίνηση

Δεν είμαι ούτε πλούσιος , ούτε από τους μίζερους της κοινωνίας μας που θα χρονομετράω για να λέω " για 10 λεπτά πήρε τόσο " ή " σιγά το πράγμα που θέλει τέχνη , να βάψεις μια πόρτα , θέλει και 90€ για 2 πόρτες ".

Ρωτάω αν όντως το 45€ δικαιολογεί κάτι παραπάνω απο το πάνω-κάτω την βούρτσα και την αγορά της μπογιάς .

Δημοσ.

Πόσο κάνει κατά Μ.Ο ή έστω κατά την γνώμη σας η ανάθεση σε βαφέα ( μπογιατζή ) το βάψιμο 2 εσωτερικών ξύλινων πορτών , με τις μπογιές included ;

Βάφανε στην πολυκατοικία και τον ρωτήσαμε , μιας που ήταν εκεί , και ήθελε λέει 45€ / πόρτα με τις μπογιές στην τιμή .

Διευκρίνηση

Δεν είμαι ούτε πλούσιος , ούτε από τους μίζερους της κοινωνίας μας που θα χρονομετράω για να λέω " για 10 λεπτά πήρε τόσο " ή " σιγά το πράγμα που θέλει τέχνη , να βάψεις μια πόρτα , θέλει και 90€ για 2 πόρτες ".

Ρωτάω αν όντως το 45€ δικαιολογεί κάτι παραπάνω απο το πάνω-κάτω την βούρτσα και την αγορά της μπογιάς .

Δεν μιας και ήδη εχει καβατζωσει χρώματα απο αλλού και η δουλειά ειναι αμφιβόλου ποιότητας (χωρις air spray που πας)

In other news

Βαρεμάρα και 0 παραγωγικότητα...

Δημοσ.

Αν δεν νιώθω τ 'αρωμα σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ

Ή

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βραδυά, σβήνω στου ουίσκι τα δικά σου τα σημαδια...

Sent from my LG-E900

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν νιώθω τ 'αρωμα σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ

Ή

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βραδυά, σβήνω στου ουίσκι τα δικά σου τα σημαδια...

Sent from my LG-E900

Και θα συμπληρώσω ανοίξετε του του τρελού που δεν έχει που να πάει , και αν κατάντησε τρελός στην καρδιά σου το χρωστάει...

• Like 1
Δημοσ.

Τι περιοχή είστε;Εδώ Αθήνα για 2-3 δευτερόλεπτα τον ένιωσα.Μόλις είχα πέσει να ξαπλώσω αλλιώς σίγουρα δε θα τον καταλάβαινα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...