nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το λοιπον η δουλεια ηταν αθλια απο αυριο πρωι παω να βρω αλλου,brb σε λιγο για more 1
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκατά έγινε ξαφνικά της μόδας να ανεβάζουν φωτογραφίες με άσπρα περιθώρια δεξιά και αριστερά. Ότι τι. polaroid? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 polaroid? Δεν ξέρω πως το εννοείς, ούτε θυμάμαι πως ήταν αυτές
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω πως το εννοείς, ούτε θυμάμαι πως ήταν αυτές Παλιες καλες εποχες…….
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μπα καμιά σχέση. Εννοώ κάτασπρα. Τέτοια φάση: Ανοίχτε την σε νέα καρτέλα γιατί με το φόντο δεν φαίνεται
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μπα καμιά σχέση. Εννοώ κάτασπρα. Τέτοια φάση: Ανοίχτε την σε νέα καρτέλα γιατί με το φόντο δεν φαίνεται Αφου καθε φωτοεφαρμογη για τα κινητα το εχει μεσα, λογικο ειναι. #plebs
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το λοιπον η δουλεια ηταν αθλια απο αυριο πρωι παω να βρω αλλου,brb σε λιγο για more θα τα πω σύντομα γιατι είμαι φλιπαρισμένος τέρμα πήγα με πρόγραμμα μαθητείας και όχι voucher και πληρώνονται 80 euro το μήνα χ 5 μήνες μόνο που με έχουν εκεί το πτυχίο μου είναι multimedia και είχαμε συμφωνήσει οτι θα πάω για δουλειά γραφείου | για να μη τα πολυλογώ σήμερα αλλάξανε τροπάρι , βέβαια ξενέρωσαν γιατι πίστευαν οτι πριν ξεκινήσω θα έχουν μπει υπογραφές (μετά έχει διαδικασία να αλλάξεις επιχείρηση και το ξέρουν) μου είπαν πως θα περνάω στο σύστημα τα δέματα,γράμματα etc , χάος ε , όλα μαζί , μόλις κατάλαβα γιατί χάνονται αποστολές. τι να πρωτοπώ? γιατι τα αόρατα νοητά ράφια(στοίβες , σαν το δωμάτιο μου όταν δεν σημαδέψω που θα έπρεπε να κάνω βουτιές να βρίσκω χαμένα και λάθος γράμματα-δέματα ) που μάλιστα είχαν κωδικές ονομασίες κ αριθμούς που έπρεπε να θυμάσαι ? οκ ας το αφήσουμε αυτό να πω έτσι ειναι η δουλειά αυτή , ας αφήσουμε το οτι πρέπει να είσαι όρθιος 6 ώρες γιατι καρέκλα δεν υπάρχει , και σκύβεις λες και στήνεις κώλο για να περάσεις στο pc δεδομένα να πω οκ αλλα το οτι θα έπρεπε να κουβαλάω βαριά πακέτα με δέματα 4-5 φορές τη μέρα και πολλά??? , το οτι θα έπρεπε να βγω για courier LOLOLOL όποτε χρειαστεί και γενικά παιδί για όλες τις δουλειές? και δεν με πληρώνουν και παίρνουν και 80 το μήνα χ 5 μήνες 400 euro μόνο που με έχουν εκει !!! και γυρνάει ο τύπος και μου λέει στη συζήτηση που είχαμε οτι εγώ θέλω άτομο να δουλεύει , αλλιώς γιατί να πάρω? λες και σε ξέρω απο χθες να σου κάνω τη χάρη να πάρεις λεφτά? λες κ δεν ξέρω που πάνε τα 4 , του λέω μα και εσείς θα πληρωθείτε , δεν ειναι voucher είναι μαθητεία, γιαυτό σας πληρώνουν anyway δεν γράφω άλλα γιατι νευριάζω κ άλλο , απλά ευχαριστώ τη μπουντάνα την τύχη που δεν είχα πάρει μαζί τα χαρτιά να υπογράψουμε πριν δω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παίζει εκει μέσα. Κερασάκι στην τούρτα με έπιασε το βρογχικό αλλεργικό άσθμα μου (απο τη σκόνη που είχε και πολύ εκει μέσα), τα μάτια μου είναι πρησμένα και βήχω σαν τρακτέρ με δυσκολία στην αναπνοή ----------- άσχετο αλλα μάλλον την έκατσα τη βάρκα , διάβαζα προσφάτως πως απο μια ηλικία σου περνάει και μετά επανέρχεται γύρω στα 25 ....... γιατι είναι μόνιμη φλεγμονή στους πνεύμονες. Τι καλά που έκοψα το κάπνισμα αύριο πρωί πρωί παίρνω σβάρνα μαγαζιά και ρωτάω , θα περάσω σε 2-3 που έχω στο μυαλό μου , ε του πούστη -.- Μπα καμιά σχέση. Εννοώ κάτασπρα. Τέτοια φάση: Ανοίχτε την σε νέα καρτέλα γιατί με το φόντο δεν φαίνεται ναι μόνο που η φωτογραφία μου δεν έχει κενά , για πήγαινε στο profile μου 1
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ναι μόνο που η φωτογραφία μου δεν έχει κενά , για πήγαινε στο profile μου Τα borders εννοει…. Οσο για την δουλεια, να φανταστω ετσι ειναι τα πραγματα γενικα στο Greece ?
Gtr34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τα borders εννοει…. Οσο για την δουλεια, να φανταστω ετσι ειναι τα πραγματα γενικα στο Greece ? Σε κάποιες περιπτώσεις και χειρότερα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 11ώρο στο γραφείο, άφησα να κάνει το migration και προφανώς δεν πέτυχε #fml Μου φαίνεται θα κάψω και αυτήν την εβδομάδα το γυμναστήριο... Κάπως έτσι καταλήγεις στο αντιφιτνες. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κάπως έτσι καταλήγεις στο αντιφιτνες. i ate all my veggies and μπριτζόλα #burp 2
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γυρισα για λίγες μέρες Ελλάδα και είδα TV ... σοβαρά υπάρχει εκπομπή στύλ master chef για ¨baristas" ??? ποιός το σκέφτηκε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις