Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι που έχω κολλήσει με τα windows και δεν βγάζουν οι Κινέζοι τέτοια αλλιώς... :P

Σας παρακαλω κυριε. Τα Microsoft Windows® δεν ειναι τυχαια το πρωτο λειτουργικο στις προτιμησεις των χρηστων παγκοσμιως

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας παρακαλω κυριε. Τα Microsoft Windows® δεν ειναι τυχαια το πρωτο λειτουργικο στις προτιμησεις των χρηστων παγκοσμιως

Το παγκοσμίως είναι "μικρή" λέξη νομίζω....είμαι σίγουρος ότι τα windows είναι πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών όλου του σύμπαντός! :P :D

Αμάν με αυτό το όριο στα like...

• Like 2
Δημοσ.

Το παγκοσμίως είναι "μικρή" λέξη νομίζω....είμαι σίγουρος ότι τα windows είναι πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών όλου του σύμπαντός! :P :D

Σας πληροφορουμε οτι στον διαστημικο σταθμο Μιρ ειχαμε εγκαταστησει ειδικη εκδοση των Microsoft Windows® NT 3.51

• Like 1
Δημοσ.

Σας πληροφορουμε οτι στον διαστημικο σταθμο Μιρ ειχαμε εγκαταστησει ειδικη εκδοση των Microsoft Windows® NT 3.51

Με τα atm τι θα γίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

10153271_10202719719008632_7797456707226

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί,αλλά μετά τα android(και την σύντομη επαφή με το iOS) τα windows φόνια μου φαίνονται ως η ποιο τίμια πρόταση στην αγορά...

εμεις εδω στη Microsoft δουλευουμε σκληρα για να εχετε εσεις μια ευχαριστη και ασφαλη εμπειρια. Δεν προτεινουμε να απενεργοποιειτε τις Αυτοματες Ενημερωσεις

Με τα atm τι θα γίνει;

το βρισκω λιγο σιχαμενο...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λεγε, ποσα θες; Με 1000Ε εισαι ΟΚ; Ελα αυριο απο το λογιστηριο και χρησιμοποποιησε το ονομα μου...

Δημοσ.

^ μαζι με USB και να bootαρατε απο εκει ε; κωλοπαιδα... Εσεις κανετε τις λαμογιες σας, εμας κυνηγανε μετα...

Δημοσ.

11ώρο στο γραφείο, άφησα να κάνει το migration και προφανώς δεν πέτυχε #fml

Μου φαίνεται θα κάψω και αυτήν την εβδομάδα το γυμναστήριο...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκατά έγινε ξαφνικά της μόδας να ανεβάζουν φωτογραφίες με άσπρα περιθώρια δεξιά και αριστερά.

Ότι τι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκατά έγινε ξαφνικά της μόδας να ανεβάζουν φωτογραφίες με άσπρα περιθώρια δεξιά και αριστερά.

Ότι τι.

Vintage φαση και ετσι……. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...