nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικά ειχαν δίκιο... kin slayer XD Μέρες Επρεπε να τον ρωτήσεις "συγνώμη, σε ξύπνησα και αναγκαστηκες να σκεφτείς;" ότι νάνε είναι ο τύπος , έχε χάρη που χαίρομαι που έχω δουλειά τουλάχιστον και θα πληρώνομαι κάθε μήνα , αν ηταν να τα πάρω μετά απο 7-8 μήνες προφανώς και δεν θα έδειχνα την ίδια ανεκτικότητα cant wait να τσιμπήσω ρόδα , δεν την παλεύω , σήμερα το έκοψα μετά την προπόνηση με τα πόδια , βαριόμουνα τόσο ελεεινά να πάρω λεωφορείο , αλλα τελικά δεν την πάλευα να περπατήσω 1,5-2 ώρες για να πάω σπίτι μου γιατι είχα πάει άυπνος και έκανα δυνατή προπόνηση , οπότε στο μισάωρο πήρα λεωφορείο. πάντως η φάση με τα ΚΕΚ μου κάνει εντύπωση , δεν έχω βρει ένα σοβαρό χωρίς περίεργους υπαλλήλους ή συνήθως αφεντικό θυμάμαι σε ένα μάλιστα δεν ήξερε η υπάλληλος?(χρόνια) να τυπώσει παρουσιολόγιο και κάθε φορά μου το τύπωνε λάθος και με ανάγκαζε να πάω 30 min με τα πόδια να μου τυπώσει άλλο , ε την τρίτη φορά της λέω checkαρε το όλο γιατι δεν ξαναέρχομαι , θα έρθεις εσύ να το φέρεις , ε και έκατσε το checkαρε και βρήκε οτι είχε τυπώσει λάθος #παράνοια
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ότι νάνε είναι ο τύπος , έχε χάρη που χαίρομαι που έχω δουλειά τουλάχιστον και θα πληρώνομαι κάθε μήνα , αν ηταν να τα πάρω μετά απο 7-8 μήνες προφανώς και δεν θα έδειχνα την ίδια ανεκτικότητα cant wait να τσιμπήσω ρόδα , δεν την παλεύω , σήμερα το έκοψα μετά την προπόνηση με τα πόδια , βαριόμουνα τόσο ελεεινά να πάρω λεωφορείο , αλλα τελικά δεν την πάλευα να περπατήσω 1,5-2 ώρες για να πάω σπίτι μου γιατι είχα πάει άυπνος και έκανα δυνατή προπόνηση , οπότε στο μισάωρο πήρα λεωφορείο. πάντως η φάση με τα ΚΕΚ μου κάνει εντύπωση , δεν έχω βρει ένα σοβαρό χωρίς περίεργους υπαλλήλους ή συνήθως αφεντικό θυμάμαι σε ένα μάλιστα δεν ήξερε η υπάλληλος?(χρόνια) να τυπώσει παρουσιολόγιο και κάθε φορά μου το τύπωνε λάθος και με ανάγκαζε να πάω 30 min με τα πόδια να μου τυπώσει άλλο , ε την τρίτη φορά της λέω checkαρε το όλο γιατι δεν ξαναέρχομαι , θα έρθεις εσύ να το φέρεις , ε και έκατσε το checkαρε και βρήκε οτι είχε τυπώσει λάθος #παράνοια Ελλαδα Που να μαθεις και ποσα παιρνουν (ανα κεφαλη) τα ΚΕΚ. Θα τους δαγκωνες την καρωτίδα... in other news θα καψω τα ηχεια Σπερες και δευτερος καφες 1
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ρiβόλβα όρμα nsfw blog.tattoodo.com/2015/06/nsfw-tattooed-fifty-something-woman-thats-hotter-gf-warning-nudity/ Της τοδινα , υπο προϋποθεσεις παντα. Παντως ειμαι περιεργος,με τοσο σιδερικο εκει κατω δεν ενοχλει την διαδικασια ;
MT60RS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ασε που βαραει και στα αεροδρομια... ------------- «Υπάρχουν 6 διαστάσεις. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να καταγράψει μερικές (αν όχι όλες δεν θυμάμαι) από αυτές. Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί διάφορα όντα, δεν σημαίνει πως αυτό θα το δεις και με γυμνό μάτι.» oh yeaaaah
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ε μπράβο της πάντως που έχει τέτοιο σώμα αν εξαιρέσεις το μπυζί.
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σήμερα είχαμε τα σκαψίματα τελικά, τελείωσαν το ξανά σύνδεσαν και κάνοντας τα κουταβίσια μάτια μου άλλαξν και την εξωτερική βάνα υδροδότησης (αυτή που είναι στο κεντρικό σωλήνα) τώρα φοβάμαι να ανοίξω το νερό γιατί δεν μπορώ αυτά τα μπλπουφμπλουφ που κάνουν οι βρύσες 3
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σήμερα είχαμε τα σκαψίματα τελικά, τελείωσαν το ξανά σύνδεσαν και κάνοντας τα κουταβίσια μάτια μου άλλαξν και την εξωτερική βάνα υδροδότησης (αυτή που είναι στο κεντρικό σωλήνα) τώρα φοβάμαι να ανοίξω το νερό γιατί δεν μπορώ αυτά τα μπλπουφμπλουφ που κάνουν οι βρύσες Χμμμ, μάτια ή "μάτια" . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ρiβόλβα όρμα nsfw blog.tattoodo.com/2015/06/nsfw-tattooed-fifty-something-woman-thats-hotter-gf-warning-nudity/ ας τα έδινε να βάλει κανένα βυζΓι αντί να κάνει το τατοο..... μπλιαχ
GreekMonkey Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χμμμ, μάτια ή "μάτια" . Μαλακίες. Βυζί έδειξε.
tulipas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ωραίο και το σαλβια έτσι για χαβαλέ αλλα προτιμώ Lemon Haze και γενικότερα το Skunk
Προτεινόμενες αναρτήσεις