Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Περαστικα ρε volvo. Aν θες να ξεχασεις τον πονοδοντο σπασε 2-3 δαχτυλα στο χερι σου. Νομιζω θα σου περασει, το ειχα δει σε μια ταινια με εναν μαυρους και κατι ασπρους. *Μου εχει πει ο dj που θα παιξει μετα τον γαμο να του στειλω ενα mail με τραγουδια και καλα για να καταλαβει τι γουσταρουμε να ακουμε. Εχω ψηθει απειρα να του χωσω ενα one man one jar μεσα στα links με τα τραγουδια. Δεν ξερω γιατι εχω ψηθει ετσι τωρα. * on topic, Linkin ποτε γινεται το πανηγυρι ?
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τι είναι το one man one jar; http://www.1man1jar.org
linkin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 on topic, Linkin ποτε γινεται το πανηγυρι ? Τελη του μηνα. Απο 19 και μετα θα με χασετε και επιστρεφω μεσα του επομενου. Ελπιζω να παει "αργα" το καλοκαιρι στο insomnia και να μην χασω πολλα. Τι είναι το one man one jar; Η αληθεια ειναι. Embrace it cuz. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ρiβόλβα όρμα nsfw blog.tattoodo.com/2015/06/nsfw-tattooed-fifty-something-woman-thats-hotter-gf-warning-nudity/ 1
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 87-87 το ματσακι και για πρωτη φορα στο ΝΒΑ παμε σε δευτερο ματς τελικου στα καπακια σε παραταση, ματσαρα! 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ρiβόλβα όρμα nsfw blog.tattoodo.com/2015/06/nsfw-tattooed-fifty-something-woman-thats-hotter-gf-warning-nudity/ Kinky λεπτομέρεια,τα σκουλαρικάκια. Αντιβίωση δεν πήρα.Μου είπε ότι και το Mesulid είναι αρκετά δυνατό και με καλύπτει από πλευράς πόνου. Φημίζομαι για την ποιότητα των δοντιών μου παρόλο που τα φροντίζω... Καλημέρα.
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αντιβίωση δεν πήρα.Μου είπε ότι και το Mesulid είναι αρκετά δυνατό και με καλύπτει από πλευράς πόνου. Φημίζομαι για την ποιότητα των δοντιών μου παρόλο που τα φροντίζω... Καλημέρα. Εάν δεν σε πιάνει και το μεσουλίντ τότε την γάμησες. Για το θέμα των δοντιών συμπάσχω. Τις φορές που πάω οδοντίατρο εύχομαι να είχα ράμφος ωσάν όρνιο... 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 με έστειλαν απ το κεκ για να αρχίσω σήμερα το πρωί δουλειά και μου λέει γιατί ήρθες πρωί , απόγευμα δεν είχαμε πει? λέω ο τάδε μου είπε , μου λέει αφού μίλησα και μαζί του και του είπα απόγευμα . xD.. πω τον τύπο την παίζει και με τα δύο , έχε χάρη που θα πήγαινα έτσι κ αλλιώς για προπόνηση και δεν πήγα τζάμπα . 1
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Α, okay. Επειδη διαβάζω οτι έσκασε κατα λαθος σε ενα sat channel or something like that... Τελικά ειχαν δίκιο... kin slayer XD Μέρες με έστειλαν απ το κεκ για να αρχίσω σήμερα το πρωί δουλειά και μου λέει γιατί ήρθες πρωί , απόγευμα δεν είχαμε πει? λέω ο τάδε μου είπε , μου λέει αφού μίλησα και μαζί του και του είπα απόγευμα . xD.. πω τον τύπο την παίζει και με τα δύο , έχε χάρη που θα πήγαινα έτσι κ αλλιώς για προπόνηση και δεν πήγα τζάμπα . Επρεπε να τον ρωτήσεις "συγνώμη, σε ξύπνησα και αναγκαστηκες να σκεφτείς;"
GreekMonkey Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 http://www.1man1jar.org Ρiβόλβα όρμα nsfw blog.tattoodo.com/2015/06/nsfw-tattooed-fifty-something-woman-thats-hotter-gf-warning-nudity/ Μόλις ξύπνησα και τρώω φρούτα και μια μουχλιασμένη μπανάνα για πρωινό. Λυπηθείτε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις