nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό α τελικά όλα κομπλαν , αφού μπήκα bluestacks dragon blaze κ έπαιξα 20 guild battles και τα rates ηταν 18 wins 2 loss άντε αύριο να σκάσουν τα 1000 ζεστά gemάκια να κάνω 35-40 premium summon μπας και σκάσει κανα sss και τρελαθούμε πρώτη μέρα στη δουλειά αύριο και δεν έχω ύπνο , πρέπει να ξυπνήσω και 6 , χμμμμ για να πάω να κάνω ενα ζεστό Ελληνικό μπας και έρθει νύστα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό α τελικά όλα κομπλαν , αφού μπήκα bluestacks dragon blaze κ έπαιξα 20 guild battles και τα rates ηταν 18 wins 2 loss άντε αύριο να σκάσουν τα 1000 ζεστά gemάκια να κάνω 35-40 premium summon μπας και σκάσει κανα sss και τρελαθούμε Τι γλωσσα μιλας παιδι μου? 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πας αυριο γιατρο? Δν μπορεις να παρεις κατι αλλο? Δεν έχω κάτι άλλο. Είναι φουλ ο τύπος αύριο.Έχει κάνει και λίγο απόστημα. fml ^ Δεύτερο χάπι και πίπα. Και όλα θα είναι καλύτερα, και μια λεμονιά θα ανθίζει στην γειτονιά και τέτοια Είμαι στο 3ο.....αύριο με βλέπω να ξυπνάω με ένα νεφρό 1
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Είμαι στο 3ο.....αύριο με βλέπω να ξυπνάω με ένα νεφρό Σιγά ρε, όσο και να μην ξέρει να ρουφάει τέτοια ζημιά δύσκολα...
Unabomber Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ^ Ο χειροτερος πονος ever….. Περαστικα revolver. Οντως τα γαμωχαπια δεν πιανουν παντα…... Κουτες ολοκληρες κατεβαζα και παλι ηθελα να σκοτωσω ανθρωπο.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αντιβιωση παιρνεις? Η αντιβίωση δεν κάνει κάτι για τον πονόδοντο και τον όποιο άλλο πόνο .
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η αντιβίωση δεν κάνει κάτι για τον πονόδοντο και τον όποιο άλλο πόνο . Λογικα για να περιορισει το αποστημα…. και να μην επεκταθει περαιτερω…. 1
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κάτσε , ξέρει τι έχει ; Μπορεί να είναι απόστημα , μπορεί οτιδήποτε άλλο . Αντιβίωση ποτέ δεν παίρνεις αν δεν σε δει γιατρός πρώτα . 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τι γλωσσα μιλας παιδι μου? ανδροιδικά μάγκικα της πιάτσας αχχαχα 2
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν έχω κάτι άλλο. Είναι φουλ ο τύπος αύριο.Έχει κάνει και λίγο απόστημα. Κάτσε , ξέρει τι έχει ; Μπορεί να είναι απόστημα , μπορεί οτιδήποτε άλλο . Αντιβίωση ποτέ δεν παίρνεις αν δεν σε δει γιατρός πρώτα .
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ωπ ντουντ ναουμ σχώραμ' δεν τόδα . Αμα του είπε να πάρει , ας πάρει . Σε < 1 μέρα που θα πάει στο γιατρό έτσι κιαλλοιώς δω΄ρο άδωρο είναι . Μόνο κακό θα κάνει στον εαυτό του και θα βάλει το λιθαράκι του στην αντιβιοαντοχή . Κατα 99% απο αύριο μετά την διάνοιξη θα πάρει έτσι κιαλλοιώς. 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 παίζω μάχες στο παιχνίδι κ με κλάνουν ένα Rχδι τα έχω θάψει όλα στο χώμα με περνάγανε για γίδι πόσο ακόμα win win? κ τα gems βροχή με πρίμ ζζζζζζζζζζιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαααααααααααααααα!!!πάω νάνι , gn gn gn babeeeeeeeeeeeeee
linkin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πάει και η δράση του Mesulid. Πόνος. Περαστικα ρε volvo. Aν θες να ξεχασεις τον πονοδοντο σπασε 2-3 δαχτυλα στο χερι σου. Νομιζω θα σου περασει, το ειχα δει σε μια ταινια με κατι μαυρους και κατι ασπρους. *Μου εχει πει ο dj που θα παιξει μετα τον γαμο να του στειλω ενα mail με τραγουδια και καλα για να καταλαβει τι γουσταρουμε να ακουμε. Εχω ψηθει απειρα να του χωσω ενα one man one jar μεσα στα links με τα τραγουδια. Δεν ξερω γιατι εχω ψηθει ετσι τωρα. * 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις