revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Από ότι φαίνεται είναι πατσαβουρίτσα....μιας και αναγκάστηκε να την πέσει στον πατέρα για να δει χαρά στα σκέλια της. Το αναφέρει εξάλλου Το ίδιο έπαθα και εγώ. Ένιωσα ότι είμαι κάποια, ότι αρέσω στους άντρες, ότι είμαι ποθητή. Φαντάσου τι πίτες θα είχε φάει. Απελπισία. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παλιά ήταν της μόδας τα ψώνια να το παίζουν dj. Τώρα έχει πήξει ο τόπος να βλέπεις "Τάδε Ταδόπουλος photography" 1
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παλιά ήταν της μόδας τα ψώνια να το παίζουν dj. Τώρα έχει πήξει ο τόπος να βλέπεις "Τάδε Ταδόπουλος photography" με τέτοια ανεργία δεν το βρίσκω παράξενο.
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εν τω μεταξυ ανεβαζουν και οτι ναναι,χωρις εναν ουσιωδη ελεγχο και αξιολογησξ . Το πρωι κιολας ειδα κατι φωτο στον τοιχο μου στο φουμπου ασπρομαυρη , 2 τυπισσες με το ντεκολτε ενα χιλιοστο απο το περιρώγιο και απο πισω στα δεξια μια ειχε φατσα ξυνισμενη σα να της εδωσαν σκατα αντ για ποτο , και ενας πιο διπλα ηταν με το δαχτυλο στη μυτη . Το κεχριμπαρι με το απολιθωμενο κουνουπι εβγαζε αποκει μεσα.
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τώρα έχει πήξει ο τόπος να βλέπεις "Τάδε Ταδόπουλος photography" Όλα τα σάπια wannabe ποζέρια ασχολούνται με την φωτογραφία.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 με τέτοια ανεργία δεν το βρίσκω παράξενο. Δεν το λέω για αυτούς που το κάνουν επαγγελματικά ξερωγώ. Αλλά για αυτούς που ανοίγουν μια σελίδα στο φμπ και μετά βάζουν παντού την ταμπέλα τους και πλέον το παίζουν "φωτογράφοι"
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Άξια Μαλακια αρθρο, ουτε τηλεφωνο εχει ουτε καν λογαριασμο στο φουμπου Όλα τα σάπια wannabe ποζέρια ασχολούνται με την φωτογραφία. εχω ενα ξαδερφακι το κραζω αλλα μαλλον εχει ταλεντο θα δειξει, παντως δεν ειναι καγκουρας ισα ισα ειναι πολυ καλος μαθητης και μαζεμενος.
LongTom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Άξια Ωραία βζα η κοπέλα στην στοκ φωτό,κρίμα που η Όλγα θα είναι σαν πσάρι Βόλγα.
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ωραία βζα η κοπέλα στην στοκ φωτό,κρίμα που η Όλγα θα είναι σαν πσάρι Βόλγα. μπορει να εχει και αυτη βυζαρες χαχα
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αυτή θα μπορούσε να μου λύσει μια δυο απορίες αν διαβάζεις το μήνυμα μου κάνε με αδδ έχω μπλοκ μμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις