viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δηλαδή νταξει. Και κατα εναν περιεργο λογο ειναι κατάλληλη ακριβώς μπροστα στα μπιτσομπαρα... Συνηθως αυτες οι επιχειρήσεις βαζουν ψαροβαρκες να μαζευουν ολη (με τεραστια δίχτυα) την βρωμα που ερχεται στην παραλια.
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 και η τουαλετα που καταληγει; τα φυκια κτλ ειναι κομπλε σχετικα
LongTom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Λοιπόν στις 18 τουτουνού του μηνού έχουμε εκλογές εδώ και το παρακάτω έγινε πριν λίγο. Βγαίνοντας από το Ζούπερ Μάρκετ με πλησίασε ένας των DF(Dansk Folkeparti, σοφτκόρ "Έκσο Η Κσαίνει") που καθόταν σε κιόσκι στην είσοδο του Mall,λέω μας πιάσαν οι Παγτριώτες και θα φάμε κσύλο,αλλά από ότι φαίνεται αυτός μοίραζε τριαντάφυλλα για τον προεκλογικό τους αγώνα και δεν πρόσεξε την Μεσογειακή κατράμοαραβοκατσιβέλικη φάτσα μου. Μόλις είδε πως είμαι με προσπέρασε και έδωσε το τριαντάφυλλο στην Άρια Δανέζα πίσω μου. Πάλι καλά. 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ΄πιο game ειναι?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.dragonblaze1.android.google.global.normal&hl=en έχει κανα μήνα που βγήκε και στην Korea είναι πάνω απο χρόνο , γιαυτό εκεί έχει μπει season 2 με νέο class (paladin) level cap 80-90 atm ? και πολλά νέα content απο world bosses που θέλουν χ strategy αλλιώς δεν πιάνεις top και άλλα. γενικά έχει πολύ ζουμί κ έχει κάνει επιτυχία , αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί καν απλά χρειάζεται 2gb ram etc για να τρέχει σωστά , εκτός κ αν το τρέξεις σε κανα pc με bluestacks
mary Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει αλλά αναμένω το review τους.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει αλλά αναμένω το review τους. το φοραμε , και κανει μας κανει benchmark. δινει TOP speed , acceleration , calories burnt και αλλα τετοια χαζα.. το καλο ειναι οτι στο τελος δινει συμβουλες για το πως να γινουμε καλυτεροι... αχαχχααχαχα
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει αλλά αναμένω το review τους. το φοραμε , και κανει μας κανει benchmark. δινει TOP speed , acceleration , calories burnt και αλλα τετοια χαζα.. το καλο ειναι οτι στο τελος δινει συμβουλες για το πως να γινουμε καλυτεροι... αχαχχααχαχα Είμαι σίγουρος οτι θα πεταχτεί κάποιος και θα πει "μικρό δείχνει, μαλλον δεν θα μου κανει" =]
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το φοραμε , και κανει μας κανει benchmark. δινει TOP speed , acceleration , calories burnt και αλλα τετοια χαζα.. το καλο ειναι οτι στο τελος δινει συμβουλες για το πως να γινουμε καλυτεροι... αχαχχααχαχα Καφε να κανει ξερει?
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες πού λείπουν από την ερωτική ζωή ενός άντρα.Όπως, ταχύτητα εισόδου επιτάχυνση βαρύτητας. Γελάνε και τα τσιμέντα 1
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 και στους εφηβους θα εχει λαμπακι warning: overuse (appy personal lubricant to your hand in order to avoid injuries) το καλο ειναι οτι στο τελος δινει συμβουλες για το πως να γινουμε καλυτεροι... αχαχχααχαχα θα το κανουν και steam app και θα εχει world top ranking 3
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καφε να κανει ξερει? μπα..δυστυχώς..εδω μιλαμε για ποιοτητα προιοντος και ευχαριστηση καταναλωτη , κ εσυ μας λες για καφεδες? οχι δα!δεν ειναι και κανα κινεζικο σαχλο-gadget! και στους εφηβους θα εχει λαμπακι warning: overuse (appy personal lubricant to your hand in order to avoid injuries) θα το κανουν και steam app και θα εχει world top ranking χαχαχα μολις διαβασα, twitch.tv account included at box. αλλη φαση λεμε!.. θα το παρω δωρο σε 2 γνωστους μου.. και το insomnia πρεπει να κανει κανα review + give away! κατσε να μιλησω λιγο με hal
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 πλακα πλακα σκεψου πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για το marketin' των εκαστοτε camwhores...
mary Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Να και άλλα χρήσιμα με συνδεση σε smartphone. Εγω ξεχώρισα το 3, το 5, και το 9.
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το εχω δει το 9 καπου. Αν οχι το ιδιο ακριβως , κατι με ιδια φιλοσοφια και τροπο λειτουργιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις